Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 5.30 da kalktim...
30 dk leslie
100 jj, 100 mekik 100 squat toplamda 2 dk plank yap tim...tartida istediğimi göremedim...acaba sporlar mi kas sisligi yapti yokya reglim bitmedi ondan mi bilemedim
Dinlen canim bugün

Çok sağol ablacığım baya açıklayıcı bir video hocayı da insta da takibe aldım diğer videolarını da izleyeceğim
Cok güzel bilgilendirici videolari var cnm tavsiye ederim
Gecmis olsun tatlim

En azindan aç kalmamişin

Dünkü menün ağır olmus sanki
Bugünü birazdaha hafif tut

Aksam mac vardi hemde misafir sadakatsize bakamadim
Bugün bakicam :)
Sabah 5.30 da kalktim...
30 dk leslie
100 jj, 100 mekik 100 squat toplamda 2 dk plank yap tim...tartida istediğimi göremedim...acaba sporlar mi kas sisligi yapti yokya reglim bitmedi ondan mi bilemedim
Spor şişliği de olabilir
Menulerinde kacamaklarda vardi, onunn etkiside olabilir cnm :)

Korumada, arti - eksi 1 gidip gelmek gayet normal bence

Senin rakip dün sütlü yesil cay yapmis bugünde kabak yapicakmis :))
Sonucunuzu kestiremiyorum
Evet ya çok azimli dişli bişe çıktı bu rakibe. Hiç arada kaçırdım demiyor, kaçamak yapmıyor. giremiyorum ki kanına. kandırsam da bugün akşam koca bi pizza flan yese

Kuzu ödem olmaz dersen yarın spor yap hani kaslar şişiyor mu sende nasıl oluyor sporun ertesi günü
Şişiyor spor sonrası agrı oluyo en iyisi yürüyüş yapmak bu hafta benim meto durdu çok agır çalışıyor

Günaydın kızlar dükkanı ben açtım

Durun şuraları da bir temizleyeyim
Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar tartiya son 1 gün
Günaydın canım ❤
Afiyet olsun canım ceyrek ekmek ceyrek dilimdir sanirim,karpuzu nerden buldun yavvv
Pazartesi markete gittik demistim ya orda da vardı karpuz dilimlemisler satıyorlar

Günaydin evettttt geldik gene bir perşembe gününe dahaaaa ödem sulari çaylari yapilsin menuler hafif gecsin yarın tartida eksiler görelim

Gunaydin canım ❤
Günaydın dostlar
Bugün çorba salata yerim sadece eksim çok az çünkü
Gunaydin canım ❤
Günaydın diyetdaşlarim
Bugün yeşil çay detoksu yapıcam bakalım geçen hafta ki gibi eksi 1 gelicek mi
Spor yapmam büyük ihtimalle 3 lt su içerim
Gunaydin canım ❤
Gunaydinnnnnn güzel takimimmm

Yine geldik son güne :)))
Hadi bakalim butun maharetlerimizi gösterelim

Menuler zaten hafif olacaktir :))
Sıvıları da gun icinde tuketmeye çalışalım
Geç vakite kalmasin :)
Gunaydin ablacım ❤

Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirelim insaAllah Cumaya bomba gibi uyanalım müthiş - ler görelim hadi bakalım kalkın canlanın hoplayıp zıplayın
Ah ah ah şu enerji birde bende olsa iki tane bebe yedi bitiridi beni

Evet ya çok azimli dişli bişe çıktı bu rakibe. Hiç arada kaçırdım demiyor, kaçamak yapmıyor. giremiyorum ki kanına. kandırsam da bugün akşam koca bi pizza flan yese
Valla ikinizinde masallahi var
Sonucu merak ediyorum :)))

Dur kizzz
Rakibin listede pizza falan yemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…