55-56 arasindayim...55 in altina inmek hedefimIyi geceler kaptanım
Şimdi kaçsın
Gunaydin....evet gene bi perşembe günü geldi..Günaydin evettttt geldik gene bir perşembe gününe dahaaaa ödem sulari çaylari yapilsin menuler hafif gecsin yarın tartida eksiler görelim
Dinlen canim bugünSabah 5.30 da kalktim...
30 dk leslie
100 jj, 100 mekik 100 squat toplamda 2 dk plank yap tim...tartida istediğimi göremedim...acaba sporlar mi kas sisligi yapti yokya reglim bitmedi ondan mi bilemedim
Cok güzel bilgilendirici videolari var cnm tavsiye ederimÇok sağol ablacığım baya açıklayıcı bir video hocayı da insta da takibe aldım diğer videolarını da izleyeceğim
Gecmis olsun tatlimDün eşim maalesef girp nezle oldu.
ayrı odada yattık.
bulaşmasini istemedi.
bugün de 7:10 geçe kalktım apar topar giyindim..
çavdar ekmekle arasina zeytin ezmesi krem peynir hindi salam attim.
şükür tam yetiştim dolmuşa.
işyerinde yedim. ne yapalım.
Spor şişliği de olabilirSabah 5.30 da kalktim...
30 dk leslie
100 jj, 100 mekik 100 squat toplamda 2 dk plank yap tim...tartida istediğimi göremedim...acaba sporlar mi kas sisligi yapti yokya reglim bitmedi ondan mi bilemedim
Sonucu tahmin edebiliyorsundur bence bizim için dimi canımm. Bence kim kazanacak net ortadaHAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)
@Cordeliaa
Habinar
@Cedarice
@TekrarDene
@Tostombalakanne
kackaloribu
Rakipler arasindaki mücadele nasil sonuclanacak bakalim
Senin rakip dün sütlü yesil cay yapmis bugünde kabak yapicakmis :))Sonucu tahmin edebiliyorsundur bence bizim için dimi canımm. Bence kim kazanacak net ortadahaha dimi rakibeciğim @Tostombalakanne
Evet ya çok azimli dişli bişe çıktı bu rakibe. Hiç arada kaçırdım demiyor, kaçamak yapmıyor. giremiyorum ki kanına. kandırsam da bugün akşam koca bi pizza flan yeseSenin rakip dün sütlü yesil cay yapmis bugünde kabak yapicakmis :))
Sonucunuzu kestiremiyorum
Şişiyor spor sonrası agrı oluyo en iyisi yürüyüş yapmak bu hafta benim meto durdu çok agır çalışıyorKuzu ödem olmaz dersen yarın spor yaphani kaslar şişiyor mu sende nasıl oluyor sporun ertesi günü
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar dükkanı ben açtım
Durun şuraları da bir temizleyeyim
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar tartiya son 1 gün
Pazartesi markete gittik demistim ya orda da vardı karpuz dilimlemisler satıyorlarAfiyet olsun canım ceyrek ekmek ceyrek dilimdir sanirim,karpuzu nerden buldun yavvv
Gunaydin canım ❤Günaydin evettttt geldik gene bir perşembe gününe dahaaaa ödem sulari çaylari yapilsin menuler hafif gecsin yarın tartida eksiler görelim
Gunaydin canım ❤Günaydın dostlar
Bugün çorba salata yerim sadece eksim çok az çünkü
Gunaydin canım ❤Günaydın diyetdaşlarim
Bugün yeşil çay detoksu yapıcam bakalım geçen hafta ki gibi eksi 1 gelicek mi
Spor yapmam büyük ihtimalle 3 lt su içerim
Gunaydin ablacım ❤Gunaydinnnnnn güzel takimimmm
Yine geldik son güne :)))
Hadi bakalim butun maharetlerimizi gösterelim
Menuler zaten hafif olacaktir :))
Sıvıları da gun icinde tuketmeye çalışalım
Geç vakite kalmasin :)
Hahaha bakalım sabah ola hayrolaSonucu tahmin edebiliyorsundur bence bizim için dimi canımm. Bence kim kazanacak net ortadahaha dimi rakibeciğim @Tostombalakanne
Gunaydin canım ❤Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirelim insaAllahCumaya bomba gibi uyanalım müthiş - ler görelim hadi bakalım kalkın canlanın hoplayıp zıplayın
Ah ah ah şu enerji birde bende olsa iki tane bebe yedi bitiridi beniGünaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirelim insaAllahCumaya bomba gibi uyanalım müthiş - ler görelim hadi bakalım kalkın canlanın hoplayıp zıplayın
Valla ikinizinde masallahi varEvet ya çok azimli dişli bişe çıktı bu rakibe. Hiç arada kaçırdım demiyor, kaçamak yapmıyor. giremiyorum ki kanına. kandırsam da bugün akşam koca bi pizza flan yese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?