Aksam gec vakit sıvı yüklemesi olursaGünaydın abla
Sıvılar geç vakite kalınca ne oluyor ki???
Corba salata varsa yogurt ekle cnmablacım bugün öğle yemekte bakliyat var.
yayla çorbasi etli nohut yemegi kıbrıs tatlısı felan var gözüm görmek istemiyorum hemde agir gibi geldi bana.
çünkü yarin 81 kilo görmem lazim yemesem olmaz mı bunlari .
O pizzalarıBugün akşam pizza yerse kaptanlarin
tansiyonu 18 olur.
Yok onlar ablaCorba salata varsa yogurt ekle cnm
Afiyet olsun canım ama 7 tane hurma çok olmamış mı? Aşırı şeker yüklemesi yapmışsın.günaydın 24 mart menüm
kahvaltı 2 dilim ekmek otlu peynir domates zeytin
Öğlen 7 tane hurma 1 avuç içi leblebi
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak ali nazik
10100 adım
3 litre su
Gecmis olsun tatlimGünaydın
Bugün hiç iyi uyanmadım arkadaşlar.
Baş ağrım çok, ilaç içtim geçmedi.
Menüde salata cikmiyormuYok onlar abla
Yemek.listeniz onceden belli olmuyormu...ona gore kendini ayarlaya bilirsin deYok onlar abla
Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirelim insaAllahCumaya bomba gibi uyanalım müthiş - ler görelim hadi bakalım kalkın canlanın hoplayıp zıplayın
Ooo hiç yemedim karnabahar pizzası :)Rakibeciğim bak ben sana karnabaharlı pizza tarifi vereyim canın çekmiştir offf o varya mis gibi kokuyor söyle boollll malzemeli üffffff sucuklu sosisli up up upuzun kaşar peynirleri dumanı üstünde bak ben olsam kesin yerdim ama bugün kabak yiyiciğim sen gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
O da kiloyu etkiliyor ister istemez. Mesela sabah 9 da tartılacaksın diyelim, akşam 9 da en geç sıvı alımını bitirmek lazım.Günaydın abla
Sıvılar geç vakite kalınca ne oluyor ki???
yok çıkmadı bugün.Gecmis olsun tatlim
Hayirdir, biseyemi canini siktin
Menüde salata cikmiyormu
Gecmis olsun...havadan dirGünaydın
Bugün hiç iyi uyanmadım arkadaşlar.
Baş ağrım çok, ilaç içtim geçmedi.
ona göre ayarlamaya çalışıyorum işyerinde her daim perşembeleri bakliyat çıkıyorYemek.listeniz onceden belli olmuyormu...ona gore kendini ayarlaya bilirsin de
Tamda gununu bulmuş lar bakliyat icinona göre ayarlamaya çalışıyorum işyerinde her daim perşembeleri bakliyat çıkıyor
Abla inanıyor musun öyle şeylere bilmiyorum ama ben çakralarla alakalı 1 haftalık bir programa başladım, dünkü seans sonrası başıma bir ağrı saplandı ve sabah kalktım hala geçmemişti.Gecmis olsun tatlim
Hayirdir, biseyemi canini siktin
Teşekkür ederimGecmis olsun...havadan dir
Afiyet olsun, canım nasılsın?Gunaydın dunku benim
12:00
2 Tavada yumurta
1kk peynir
Domates salatalık
2 dilim ekmek
. 19:30
1 tabak Fırında tavuk patates
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk makarna salatası
Su:1.5 u gectı sanırım
Spor
30 dk kosu bandı
10 dk elıptık
30 dk agirlik
Zipzip-
Ben gece 2 de bile su içiyorum. Susuz yaşayamıyorum.
Ooo hiç yemedim karnabahar pizzası :)
Ama tadı nasıl merak ettim :)
O da kiloyu etkiliyor ister istemez. Mesela sabah 9 da tartılacaksın diyelim, akşam 9 da en geç sıvı alımını bitirmek lazım.
Aslında senin yaptığın doğru ama sonucu doğru görebilmen için 12 saat yapardım eskiden. 12 saat önceden yiyip içmeyi bırakmalı ki tartıda sevinebilelim :)Ben gece 2 de bile su içiyorum. Susuz yaşayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?