Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Corba salata varsa yogurt ekle cnm

günaydın 24 mart menüm
kahvaltı 2 dilim ekmek otlu peynir domates zeytin
Öğlen 7 tane hurma 1 avuç içi leblebi
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak ali nazik
10100 adım
3 litre su
Afiyet olsun canım ama 7 tane hurma çok olmamış mı? Aşırı şeker yüklemesi yapmışsın.

Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirelim insaAllah Cumaya bomba gibi uyanalım müthiş - ler görelim hadi bakalım kalkın canlanın hoplayıp zıplayın

Ooo hiç yemedim karnabahar pizzası :)
Ama tadı nasıl merak ettim :)

Günaydın abla
Sıvılar geç vakite kalınca ne oluyor ki???
O da kiloyu etkiliyor ister istemez. Mesela sabah 9 da tartılacaksın diyelim, akşam 9 da en geç sıvı alımını bitirmek lazım.

Gecmis olsun tatlim
Hayirdir, biseyemi canini siktin
Abla inanıyor musun öyle şeylere bilmiyorum ama ben çakralarla alakalı 1 haftalık bir programa başladım, dünkü seans sonrası başıma bir ağrı saplandı ve sabah kalktım hala geçmemişti.
İlk defa bu kadar etkilendim. Sabah da eşime sinirlendim. Maddi zorluklara gereksiz bir hassasiyet içinde adam, her şeyi kafaya takıyor ki artık onunla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. Ev kredisi ödüyoruz şükür ki bir yerlere geldi, inşallah daha da azalacak zamanla. Ama böyle çocukça herşeye takılmasından yoruldum 4 senedir adamın huyu gittikçe iyice takıntılı olma eğiliminde.

Afiyet olsun, canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…