Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dişardan söylyecektim pahalı geldi .boşver akşama kadar dayanirim :)
migi öğleyi aç geçirirsen akşam daha çok yeme isteğin gelir. sonra sabah artı çıkarsın üstüne. çorba içebilirsin. pirinç var evet ama 1 tencere içmeyeceksin ki 1 kase çorba iç en azından.
Tartıldım sabit geldim yarın humalı bir çalışmayla haftaya 63 le gelcm kızlar sizce hedefimi degişmelimiyim 63.5 çok degil mi 60 nasıl ne dersiniz
boyuna göre ideal kilonu bulup vermen lazım canım. eğer boyuna göre 60 iyiyse hedefini o yap

Merhaba :) Ne kadar kaslı olduğuna göre değişir aslında. Kas oranın yüksekse 60 boyuna göre iyi. Mesela benim kas yapım çok zayıf o yüzden kilo versem de yeterince ince durmuyorum.
Bende kas oranımın fazla oldugunu düşünüyorum mesela 64 kiloyum şuan ama 68 gösteriyorum

Boyuma göre şuan ideal kilomdaymışım zaten bilmiyorum

En tehlikeli mısırdı görümcem geldide boş içemedim çayı,dolmalar kurudan olduğu için içi az,bisküvi yemiycektim ama evde hurma kalmamıştı aldım bugün elime o geçti,bide artı olduğum için moralim bozuk ondan yedim galiba,yarın dr. kontrolüm var,

Resmini gördüm. 68 gibi durmuyorsun ki.
Bilmiyorum canım ben yinede hedefimi degiştirmek için düşüncm fikrinizi alayım dedim 60 olursam 60 ila 63 arası korurum ama 63 olursam 63 yine 66 arası korurum yinede çok geliyo bana en iyisi biraz daha düşürmek indeksi

Hepsi birlikte olunca tehlike çanları çalmış dolma yedikten sonra diğerlerini yemeseydin keşke

60 ol en azından 2 kilo arası gidip gelirsin koruma da

Boyuma göre şuan ideal kilomdaymışım zaten bilmiyorum
Ben şu mantıkta bakıyorum boy kilo oranına. Boyun son 2 hanesi kaçsa ondan en azından bi 4 5 kilo altında olunca ideal gibi geliyor. yani sen 166 isen 60 61 kilo en fazla olman gereken kilo bence. benimde boyum 163 mesela 55 kiloda zayıf duruyorum ama 57-58 i geçtiğimde göbek sıkıntım vs başlıyor.

Selam kızlar bu hafta modum çok düşük ve hiç keyfim yok havadanmidir nedir bilmem hiç bişey yapasim yok ..
Hoşgeldin canım bende öyleyim ama yine de zorluyorum sporu yoksa hepten salcam

ben çok zayıf olmayacagim 70 e bi ineyim iyiyse tamam. 65 kiloya da raziyim
eskiden mankenler etli butluydu. herşeyine yakışırdı giydiğine. şimdi de sifir beden.

ben çok zayıf olmayacagim 70 e bi ineyim iyiyse tamam. 65 kiloya da raziyim
eskiden mankenler etli butluydu. herşeyine yakışırdı giydiğine. şimdi de sifir beden.
Sıfır beden olanları tebrik ediyorum gerçekten büyük başarı ama bende sıfır beden dayatmasından memnun değilim. İdeal kilo da olmak en mantıklısı geliyor.

Onu bilemem canım riski seviyorsan ye gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…