Ben sevmem risk hahahaPeki rakibem sen risk sever misin
Bebeğim iki hafta güzel yürüdüm havalar bozulunca ben de bozuldum. On kilo fazlam var.Kaç kilo fazla var ablacım bende usandım su kilo olayından kışin yürüyüşe de cikamiyroum úff bunaldım iyice
Kas orani fazla olursa olduğun kilodan daha ince gösterirsin cnmBende kas oranımın fazla oldugunu düşünüyorum mesela 64 kiloyum şuan ama 68 gösteriyorum
Nasilsin bestecimbenim diyetisyenimde boyunun 5 altı ideal demişti
Tursu yemek kilo aldırmaz :) tam aksıne probıyotıktır.Ben her gün bı bardak tursu suyu ıcıyorum artı her öglen yemegınde 1 tabak yıyorum sadece suyu bol ıcmek lazımkı tuzundan dolayı ödem yapmasın vucudunamiiin.. sen nasılsın bu arada iyi misinn
işte bunu bilmek önemlii. emeğinin kıymetini biliyorsun demekki. ben sanırım bide yemek yerken mutluluk bulanlardanım. yemek sanki benim mutluluk hormonumu yükseltiyor gibi geliyor. hele ki birde acı turşu yemek.. en mutlu eden şey sanırım beni. ama sonrası hep felaket.. diyete girdiğimden beri yemiyorum. ama her gün diyet bitsin bi tabak yiyeceğim diye kendimi avutuyorum sonunu bile bile
Iyım ablam sen nasılsınFıstık
Napiyorsun
İki gün daha soğuk sonra kışın sonu bahar ablacımBebeğim iki hafta güzel yürüdüm havalar bozulunca ben de bozuldum. On kilo fazlam var.
Peki hangi sporu yapıyorsun? Ne kadar sürede kaç kg verdin?? Gerçekten tebrik ediyorum bu kg olmak ve korumak her yiğidin harcı değil.ucan hayalet casper modunda takiliyorum saka bi yana son 1 aydır tartilmadim sanırım o yÜzden guncellemedimde kilomu ama 50 yi gecmemistir hala günde 2 saat düzenli sporu yapıyorum korumadayim diye hapur hupur yemiyorum hele ki hamur isi hic yemiyorum nerdeyse
Sağlıklı mutlu yaşa canım...Ben de iyiyim. Arada bir seni görelim kuzum...Tursu yemek kilo aldırmaz :) tam aksıne probıyotıktır.Ben her gün bı bardak tursu suyu ıcıyorum artı her öglen yemegınde 1 tabak yıyorum sadece suyu bol ıcmek lazımkı tuzundan dolayı ödem yapmasın vucudun
Iyım ablam sen nasılsın
Sabrediciz artık...deliler gibi yürüyeceğim o zaman...benim ilacım tempolu adımlar...İki gün daha soğuk sonra kışın sonu bahar ablacımbende 6 Lara bı gelseydim hayırlısı ile
Evet ya...o da kayıp...biraz daha vermiştir. Bak gör zapzayif karşımıza çıkacak.
Aynen abla bende öyle hava soğuk olunca su bile icesim gelmiyor neyse son iki gün inşallah sonra yaglarda alıp.giderSabrediciz artık...deliler gibi yürüyeceğim o zaman...benim ilacım tempolu adımlar...
İnşallahEvet ya...o da kayıp...biraz daha vermiştir. Bak gör zapzayif karşımıza çıkacak.
Sen hava açıkmış gibi yap yine sporunu yoksa oturunca insan miskinleşiyorSağol canım hoşbuldum hava acsada eski halimize dönsek böyle elim ayağım iş tutmuyo
benim diyetisyenimde boyunun 5 altı ideal demişti
benim diyetisyenimde boyunun 5 altı ideal demişti
Güzel bişey öğrendim sağolun kızlarBen şu mantıkta bakıyorum boy kilo oranına. Boyun son 2 hanesi kaçsa ondan en azından bi 4 5 kilo altında olunca ideal gibi geliyor. yani sen 166 isen 60 61 kilo en fazla olman gereken kilo bence. benimde boyum 163 mesela 55 kiloda zayıf duruyorum ama 57-58 i geçtiğimde göbek sıkıntım vs başlıyor.
Çok rahat verirsin canim emin ol sadece zaman ve mücadelebenimki de 55. ben olmalıyım o kadar migi. hatta o hedefe bi varalımElhan ablacımla konuşmuştuk bi 5 daha vermek için çabalicam
Lezzetli mi peki şimdi yazın bile nadir güzel karpuz yiyebiliyoruzBabam almis karpuzu valla kar yagarken karpuzun tadi da ayri guzel oluyormus
Senin hedefin var mı kilo konusunda hemşerim boyun kaç pekiBeraber inşallah canım ya
Verelim de kurtulalım şu izdiraptan
Bende kas kilolu gösteriyor sandımKas orani fazla olursa olduğun kilodan daha ince gösterirsin cnm
Nasilsin bestecimmoralin duzendimi
Bence ideal kilo
Kilonun vücutta dagilimina, kas yag oranina ve yaşa göre degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?