benim diyetisyenimde boyunun 5 altı ideal demiştiBen şu mantıkta bakıyorum boy kilo oranına. Boyun son 2 hanesi kaçsa ondan en azından bi 4 5 kilo altında olunca ideal gibi geliyor. yani sen 166 isen 60 61 kilo en fazla olman gereken kilo bence. benimde boyum 163 mesela 55 kiloda zayıf duruyorum ama 57-58 i geçtiğimde göbek sıkıntım vs başlıyor.
Benım ideal kilo 52Sıfır beden olanları tebrik ediyorum gerçekten büyük başarı ama bende sıfır beden dayatmasından memnun değilim. İdeal kilo da olmak en mantıklısı geliyor.
Teyit etmiş oldum düşüncemi o zamanbenim diyetisyenimde boyunun 5 altı ideal demişti
benimki de 55. ben olmalıyım o kadar migi. hatta o hedefe bi varalımBenım ideal kilo 52yok olmam o kadar
İnşallah abla, şimdi bol bol su içip vücudumdan o olumsuz etkiyi atmam lazım.İnşallah herturlu sana olumlu etkisi olur cnm
4 senelik borc nedirki yaa
Burda ev kredileri 20-30 sene sürüyor
İbre 55 diyor demekbenim diyetisyenimde boyunun 5 altı ideal demişti
Zamanla o da olacak inşallahbenimki de 55. ben olmalıyım o kadar migi. hatta o hedefe bi varalımElhan ablacımla konuşmuştuk bi 5 daha vermek için çabalicam
Hoşbulduk canım iyiyim şükür bugünümüzeTesekkurler canım benim iyiyim sen nasılsın hosgeldin
Sağol canım hoşbuldum hava acsada eski halimize dönsek böyle elim ayağım iş tutmuyoHoşgeldin canım bende öyleyim ama yine de zorluyorum sporu yoksa hepten salcam
Hiç sorma ya şu yaz gelsede rahat etsek bir senedir evdende çıkamadık iyice bunalım takiliyorumSelam canım havalardan olabilir. insan bu haldeyken bide yattıkça yatası geliyor, durdukça hareket etme isteği kaçıyor..
Ooo maşallah nasıl bir kg o öyle 40 ve 9 sen sen ne yaptın öyle. İç organlar kemikler
Sen yaparsın abla yaaİbre 55 diyor demek
İnşallahhhZamanla o da olacak inşallah
yaz gelse diyoruz ama yine bu virüsten dolayı evlerde kalacağız gibi canım.. Ahh ahh eski yaşantımız ne rahatmış dimi..Hiç sorma ya şu yaz gelsede rahat etsek bir senedir evdende çıkamadık iyice bunalım takiliyorum
tebrik ederim gerçekten. ben o kiloda olsam akşamları ekmek arası patates kızartması ile devam edip 2 ay sonra tekrar kilo alıp diyete başlardım herhaldeucan hayalet casper modunda takiliyorum saka bi yana son 1 aydır tartilmadim sanırım o yÜzden guncellemedimde kilomu ama 50 yi gecmemistir hala günde 2 saat düzenli sporu yapıyorum korumadayim diye hapur hupur yemiyorum hele ki hamur isi hic yemiyorum nerdeyse
Öyle canimda en azından hava güzel olur hergun yürüyüşümu yaparım. Simdi soguk bi yere cikilmiyor yazın tadı ayrı güzel cıvıl cıvıl ya o bile.moralİnşallahhh
yaz gelse diyoruz ama yine bu virüsten dolayı evlerde kalacağız gibi canım.. Ahh ahh eski yaşantımız ne rahatmış dimi..
tebrik ederim gerçekten. ben o kiloda olsam akşamları ekmek arası patates kızartması ile devam edip 2 ay sonra tekrar kilo alıp diyete başlardım herhalde
Beraber inşallah canım yaSen yaparsın abla yaa
Alıp vermek çok kotu ya ben hep.hamileliklerden kilo aldim vücut sürekli al ver yapınca deforme oluyor bir yerden sonra birde o kadar emegime aciyirum açıkçası uğraş didin ver sonra yiyince 5 dk mutlu olacağın birşey için bütün emeğin cop olsunİnşallahhh
yaz gelse diyoruz ama yine bu virüsten dolayı evlerde kalacağız gibi canım.. Ahh ahh eski yaşantımız ne rahatmış dimi..
tebrik ederim gerçekten. ben o kiloda olsam akşamları ekmek arası patates kızartması ile devam edip 2 ay sonra tekrar kilo alıp diyete başlardım herhalde
Hoşgeldin canım napiyosunucan hayalet casper modunda takiliyorum saka bi yana son 1 aydır tartilmadim sanırım o yÜzden guncellemedimde kilomu ama 50 yi gecmemistir hala günde 2 saat düzenli sporu yapıyorum korumadayim diye hapur hupur yemiyorum hele ki hamur isi hic yemiyorum nerdeyse
Kaç kilo fazla var ablacım bende usandım su kilo olayından kışin yürüyüşe de cikamiyroum úff bunaldım iyiceBeraber inşallah canım ya
Verelim de kurtulalım şu izdiraptan
amiiin.. sen nasılsın bu arada iyi misinnBeraber inşallah canım ya
Verelim de kurtulalım şu izdiraptan
işte bunu bilmek önemlii. emeğinin kıymetini biliyorsun demekki. ben sanırım bide yemek yerken mutluluk bulanlardanım. yemek sanki benim mutluluk hormonumu yükseltiyor gibi geliyor. hele ki birde acı turşu yemek.. en mutlu eden şey sanırım beni. ama sonrası hep felaket.. diyete girdiğimden beri yemiyorum. ama her gün diyet bitsin bi tabak yiyeceğim diye kendimi avutuyorum sonunu bile bileAlıp vermek çok kotu ya ben hep.hamileliklerden kilo aldim vücut sürekli al ver yapınca deforme oluyor bir yerden sonra birde o kadar emegime aciyirum açıkçası uğraş didin ver sonra yiyince 5 dk mutlu olacağın birşey için bütün emeğin cop olsun
FıstıkAlıp vermek çok kotu ya ben hep.hamileliklerden kilo aldim vücut sürekli al ver yapınca deforme oluyor bir yerden sonra birde o kadar emegime aciyirum açıkçası uğraş didin ver sonra yiyince 5 dk mutlu olacağın birşey için bütün emeğin cop olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?