Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim diyetisyenimde boyunun 5 altı ideal demişti

İnşallah herturlu sana olumlu etkisi olur cnm

4 senelik borc nedirki yaa
Burda ev kredileri 20-30 sene sürüyor
İnşallah abla, şimdi bol bol su içip vücudumdan o olumsuz etkiyi atmam lazım.
12de uyuyup 8 de uyandım ya :)
Ah abla ah biliyorum benim kardeşim de 30 senelik kredi çekti yeni. Allah can sağlığı versin.

Ooo maşallah nasıl bir kg o öyle 40 ve 9 sen sen ne yaptın öyle. İç organlar kemikler
ucan hayalet casper modunda takiliyorum saka bi yana son 1 aydır tartilmadim sanırım o yÜzden guncellemedimde kilomu ama 50 yi gecmemistir hala günde 2 saat düzenli sporu yapıyorum korumadayim diye hapur hupur yemiyorum hele ki hamur isi hic yemiyorum nerdeyse

Zamanla o da olacak inşallah
İnşallahhh
Hiç sorma ya şu yaz gelsede rahat etsek bir senedir evdende çıkamadık iyice bunalım takiliyorum
yaz gelse diyoruz ama yine bu virüsten dolayı evlerde kalacağız gibi canım.. Ahh ahh eski yaşantımız ne rahatmış dimi..
tebrik ederim gerçekten. ben o kiloda olsam akşamları ekmek arası patates kızartması ile devam edip 2 ay sonra tekrar kilo alıp diyete başlardım herhalde

Öyle canimda en azından hava güzel olur hergun yürüyüşümu yaparım. Simdi soguk bi yere cikilmiyor yazın tadı ayrı güzel cıvıl cıvıl ya o bile.moral

Alıp vermek çok kotu ya ben hep.hamileliklerden kilo aldim vücut sürekli al ver yapınca deforme oluyor bir yerden sonra birde o kadar emegime aciyirum açıkçası uğraş didin ver sonra yiyince 5 dk mutlu olacağın birşey için bütün emeğin cop olsun

Hoşgeldin canım napiyosun ayağın nasıl oldu evi tasidinizmi ? Maşallah kilo almamissin ne güzel..

Beraber inşallah canım ya
Verelim de kurtulalım şu izdiraptan
amiiin.. sen nasılsın bu arada iyi misinn
işte bunu bilmek önemlii. emeğinin kıymetini biliyorsun demekki. ben sanırım bide yemek yerken mutluluk bulanlardanım. yemek sanki benim mutluluk hormonumu yükseltiyor gibi geliyor. hele ki birde acı turşu yemek.. en mutlu eden şey sanırım beni. ama sonrası hep felaket.. diyete girdiğimden beri yemiyorum. ama her gün diyet bitsin bi tabak yiyeceğim diye kendimi avutuyorum sonunu bile bile

Fıstık
Napiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…