Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İbre 55 diyor demek
hani nerde nerelerdeki ibre o? benim tartımın ibresi olmadığı bir kesin
hayallerimizin ibresi mi hayallerimizde aynıymış boyumuzda
canımmm hoşgeldin sevimli hayalet tuğbammm kilonu korumana çok sevindim haala spor yapıyorsan normal tabi şaşırmamak lazım... kilo verip almadan gelen ilk güzelimiz sensin sanırım
işte bizimde bir zamanlar spor kraliçemiz vardı bize günde 2 saat spor yaptırırdı
tabii benimde buna vaktim vardı artık hep çalışıom çok çalışıommm
senin işler nasıl kurs açmıştın var mı öğrencin pandemiyede denk geldin
Kas orani fazla olursa olduğun kilodan daha ince gösterirsin cnm

Nasilsin bestecim moralin duzendimi

Bence ideal kilo
Kilonun vücutta dagilimina, kas yag oranina ve yaşa göre degisir
iyiyim ablacım sabahtan beri etrafımda konuşmaya çalışıyo o sevgili zaat
dün akşam hayatımda ilk defa meditasyon gibi bişi yaptım kız ne güzelmiş öyle ne biliyim allaha havaleydi tek meditasyonum hep tabi en doğrusu o ama ruhun yeniliklere ihtiyacı var her konuda. iyiyim çok şükür sadece ummadığım insan olduğundan şoklardaydım dün bugünde geçmedide alıştım

İki gün daha soğuk sonra kışın sonu bahar ablacım bende 6 Lara bı gelseydim hayırlısı ile
geleceksin gelenlerden ne eksiğin var.. sadece zaman canım.. kaç kilolar verdin sen 6 lara mı gelemeyecekmişsin
Sabrediciz artık...deliler gibi yürüyeceğim o zaman...benim ilacım tempolu adımlar...
sen şimdi kulağında kulaklıkla deniz kenarında da yürürsün
bizde fotonu izleyek

Evet ya...o da kayıp...biraz daha vermiştir. Bak gör zapzayif karşımıza çıkacak.
D Dileksnr ben kilo almıştır diyorum... dünürüm vermiştir diyo... bakalım kim kazanacakkkk

☺☺ Evden goturuyorum oglenleri yemegi
Valla yorucu dedigin gibi

☺☺ Evden goturuyorum oglenleri yemegi
Valla yorucu dedigin gibi
bende evden getiriyorum hep. üstelik bizim yemeklerde cüz'i fiyata bayada güzel olmasına rağmen...
evden gelen yemek candır. kilo yapmaz sağlıklıda daha ne olsun

bişi bulamazsam 2 yum.haşlıom
yoğurt içine bişiler koyup getiriom

İnşallah ablacım doğru 8 lerden indim bu rakama uzun zamandır olmayan siyah kabanim şimdi çok rahat oluyo. Dışarıdan farkediliyo kilo verism ama dediğin gibi daha zman lazım . Bekarken gri bı kaban almıştım evlenincede hamile kaldim çok fazla giyememistim hedefim onun içine girmek o zmnlar 55 kiloydum ah ah yıllar ..

Aynen daha saglikli ve iyi oluyor genelde sebze yemegi ve yogurt zaten☺

Ben sevmem risk hahaha ama seni de bi görelim bakalım nasıl iddaalı mısın yani hep beni soruyorsun ama sen hiç bir atak yapmıyorsun
ben çok iddialıyımdır rakibem yarın en azzz -100 gr vermiş olurum mesela o kadar iddialıyım.
ay ne güzel bir haber bu. zayıf birinden duyunca iyi geldi. tartı sonrası yarın yiyeyim
Misafirimiz vardi simdide pazara gidiyorum gelirim 3 gibi
kolay gelisn kaptanımm. buralar bize emanet sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…