Daim olsun canım benimHoşbulduk canım iyiyim şükür bugünümüze
hani nerde nerelerdeki ibre o? benim tartımın ibresi olmadığı bir kesinİbre 55 diyor demek
canımmm hoşgeldin sevimli hayalet tuğbammm kilonu korumana çok sevindim haala spor yapıyorsan normal tabi şaşırmamak lazım... kilo verip almadan gelen ilk güzelimiz sensin sanırımucan hayalet casper modunda takiliyorum saka bi yana son 1 aydır tartilmadim sanırım o yÜzden guncellemedimde kilomu ama 50 yi gecmemistir hala günde 2 saat düzenli sporu yapıyorum korumadayim diye hapur hupur yemiyorum hele ki hamur isi hic yemiyorum nerdeyse
iyiyim ablacım sabahtan beri etrafımda konuşmaya çalışıyo o sevgili zaatKas orani fazla olursa olduğun kilodan daha ince gösterirsin cnm
Nasilsin bestecimmoralin duzendimi
Bence ideal kilo
Kilonun vücutta dagilimina, kas yag oranina ve yaşa göre degisir
geleceksin gelenlerden ne eksiğin var.. sadece zaman canım.. kaç kilolar verdin sen 6 lara mı gelemeyecekmişsinİki gün daha soğuk sonra kışın sonu bahar ablacımbende 6 Lara bı gelseydim hayırlısı ile
sen şimdi kulağında kulaklıkla deniz kenarında da yürürsünSabrediciz artık...deliler gibi yürüyeceğim o zaman...benim ilacım tempolu adımlar...
D Dileksnr ben kilo almıştır diyorum... dünürüm vermiştir diyo... bakalım kim kazanacakkkkEvet ya...o da kayıp...biraz daha vermiştir. Bak gör zapzayif karşımıza çıkacak.
☺☺ Evden goturuyorum oglenleri yemegiAfiyet olsun, öğlen nasıl yapıyorsun evden mi götürüyorsun işe.
Taze gelin sayılır kendileri bize de vakit ayır,
He ya gelsene, motivasyon muhabbetle oluyorişin çok yorucu ama gel kafa dağıtırsın.
bende evden getiriyorum hep. üstelik bizim yemeklerde cüz'i fiyata bayada güzel olmasına rağmen...☺☺ Evden goturuyorum oglenleri yemegi
Valla yorucu dedigin gibi
İnşallah ablacım doğru 8 lerden indim bu rakama uzun zamandır olmayan siyah kabanim şimdi çok rahat oluyo. Dışarıdan farkediliyo kilo verism ama dediğin gibi daha zman lazım . Bekarken gri bı kaban almıştım evlenincede hamile kaldim çok fazla giyememistim hedefim onun içine girmek o zmnlar 55 kiloydum ah ah yıllar ..hani nerde nerelerdeki ibre o? benim tartımın ibresi olmadığı bir kesin
hayallerimizin ibresi mi hayallerimizde aynıymış boyumuzda
canımmm hoşgeldin sevimli hayalet tuğbammm kilonu korumana çok sevindim haala spor yapıyorsan normal tabi şaşırmamak lazım... kilo verip almadan gelen ilk güzelimiz sensin sanırım
işte bizimde bir zamanlar spor kraliçemiz vardı bize günde 2 saat spor yaptırırdı
tabii benimde buna vaktim vardı artık hep çalışıom çok çalışıommm
senin işler nasıl kurs açmıştın var mı öğrencin pandemiyede denk geldin
iyiyim ablacım sabahtan beri etrafımda konuşmaya çalışıyo o sevgili zaat
dün akşam hayatımda ilk defa meditasyon gibi bişi yaptım kız ne güzelmiş öylene biliyim allaha havaleydi tek meditasyonum hep tabi en doğrusu o ama ruhun yeniliklere ihtiyacı var her konuda. iyiyim çok şükür sadece ummadığım insan olduğundan şoklardaydım dün bugünde geçmedide alıştım
geleceksin gelenlerden ne eksiğin var.. sadece zaman canım.. kaç kilolar verdin sen 6 lara mı gelemeyecekmişsin
sen şimdi kulağında kulaklıkla deniz kenarında da yürürsün
bizde fotonu izleyek
D Dileksnr ben kilo almıştır diyorum... dünürüm vermiştir diyo... bakalım kim kazanacakkkk
Arada ufak tefek evde yapıyorum ama.bi yürüyüş etmiyo tabiSen hava açıkmış gibi yap yine sporunu yoksa oturunca insan miskinleşiyor
Aynen daha saglikli ve iyi oluyor genelde sebze yemegi ve yogurt zaten☺bende evden getiriyorum hep. üstelik bizim yemeklerde cüz'i fiyata bayada güzel olmasına rağmen...
evden gelen yemek candır. kilo yapmaz sağlıklıda daha ne olsun
bişi bulamazsam 2 yum.haşlıom
yoğurt içine bişiler koyup getiriom
Kolay gelsin kaptanım hava buz gibiMisafirimiz vardi simdide pazara gidiyorum gelirim 3 gibi
Sagol canim kar yagiyo burda havada sogukKolay gelsin kaptanım hava buz gibi
ben çok iddialıyımdır rakibem yarın en azzz -100 gr vermiş olurum mesela o kadar iddialıyım.Ben sevmem risk hahahaama seni de bi görelim bakalım nasıl iddaalı mısın yani hep beni soruyorsun ama sen hiç bir atak yapmıyorsun
ay ne güzel bir haber bu. zayıf birinden duyunca iyi geldi. tartı sonrası yarın yiyeyimTursu yemek kilo aldırmaz :) tam aksıne probıyotıktır.Ben her gün bı bardak tursu suyu ıcıyorum artı her öglen yemegınde 1 tabak yıyorum sadece suyu bol ıcmek lazımkı tuzundan dolayı ödem yapmasın vucudun
kolay gelisn kaptanımm. buralar bize emanet sen merak etmeMisafirimiz vardi simdide pazara gidiyorum gelirim 3 gibi
Ama migiiii. çorba iç bari olmaz öyle.yemedim hiç bişi
geçti saati. akşam da az yemeye çalışıacagim 81 i görmem lazim .aç durayim.Ama migiiii. çorba iç bari olmaz öyle.
hadi hayırlısı bakalım canım. umarım zor geçmezgeçti saati. akşam da az yemeye çalışıacagim 81 i görmem lazim .aç durayim.
olmazsa pazartesiyi uğraşiriim regl sancılı geçiyor. bol bol su içiyorum.hadi hayırlısı bakalım canım. umarım zor geçmez
rezene demlersen o da iyi gelir canım. geçmiş olsunolmazsa pazartesiyi uğraşiriim regl sancılı geçiyor. bol bol su içiyorum.
bu akşam maydanoz yiyecegim. o regle karşı çok etkili agrim geçiyor.
Günaydın canım yeni mi kalktııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?