Bahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .gulenyuzumsunsen rakibem nerelerdesin
Hani cirkefleşecektinbu hafta cok sessizsin :)))
Takimada fazla gelmedin
Hersey yolundadir insallah
Mide küçüldü bacımYa kızlar bir kase çorba içince bile midem inanılmaz şiş oluyor, böyle nefes alamayacak gibi şişiyorum hemen. Su an varya sanırsınız 2 ekmek gömdüm öyle daraldım. neden olur ki acaba
Geçmiş olsun canım başladı griplerBahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
Dün sabah kalktıkki oğlum krup olmuş.
Acil e gittik buhar tedavisi yapıldı 4-6 saat kaldık eve geldik . Hiç giremedim siteye . Yine hayatın bütün ipleri elimden kaçmış gibi
Ee iyi o zaman ..yok degil girp nezle oldu.
Bir ileri iki geri gidiyorum ben de ..Sağol canım allah razı olsun
dün o kadar güzel menüye artı çıktım bu sabah nasıl bildirim yapayım valla bu hafta hiç veremedim pufff
Aksam gec vakit sıvı yüklemesi olursa
Sabaha yeteri kadar hepsi boşalmiyor cnm
Ben kendimi ona göre ayarlayayım o zaman..
Ooo hiç yemedim karnabahar pizzası :)
Ama tadı nasıl merak ettim :)
O da kiloyu etkiliyor ister istemez. Mesela sabah 9 da tartılacaksın diyelim, akşam 9 da en geç sıvı alımını bitirmek lazım.
Çok geçmiş olsun..Bahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
Acil e gittik buhar tedavisi yapıldı 4-5 saat kaldık eve geldik . Hiç giremedim siteye . Yine hayatın bütün ipleri elimden kaçmış gibi
Gecmis olsun canimBahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
Acil e gittik buhar tedavisi yapıldı 4-5 saat kaldık eve geldik . Hiç giremedim siteye . Yine hayatın bütün ipleri elimden kaçmış gibi
Geçmiş olsun cancağızım. Elbelt bu günler de geçeçek hayat düzene girecek önemli olan sağlık kalan her şey hallolur.Bahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
Süpersin canimSelqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
İnşallh yarın ki tartıda güzel eksi gelirim kas artışı olduğu için düşünüyorum şuandaSüpersin canim
Yapicak bisey yok canim diyetisyen kontrolunde gidiyosunİnşallh yarın ki tartıda güzel eksi gelirim kas artışı olduğu için düşünüyorum şuanda
Selqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
çok geçmiş olsun canım..Bahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
umarım öyledir nilay. ben pek sanmıyorum amaMide küçüldü bacım
çocuğun iyi olsunda gerisi hallolur önemli olan sağlık canım.Nefesi kesilir diye Ağlamamaya çalıştım hep yanyanaydık yatana kadar boyama falan yaptık.
Bugün daha iyi şükür.
Ev aldı başını gitti tabi .
İşleri yaptım biraz.
Akıntı gelmişti Hala adet olmadım.
hala artıyım . Yarın için son yapacaklarımı yapacağım artık
tebrikler canım harikasınSelqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?