- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bak işte sen dedin ben de anladım durumu cordeliaacımm.. benim midem de kas yaptı o yüzden küçüldü. ay her yerim kas..
Ooo süper, sen şimdi baya adım atmışsındır. iyi yapmışsın canımBir saat yürüdüm geldim
Tebrikler canım.masallah sana.
çok geçmiş olsun canım..
umarım öyledir nilay. ben pek sanmıyorum ama
çocuğun iyi olsunda gerisi hallolur önemli olan sağlık canım.
tebrikler canım harikasın
Teşekkür ederim kızlar
Eşek gözü yokİksirim kaynıyor büyülü sözleri de söyledimüstünde süpürge ile bir kaç tur da döndüm tamamdır yarına hazırım
Eki Görüntüle 2809225
Benimde 10000 olduTeşekkür ederim kızlar
diyetisyene de yürüyerek gittim şimdiden 10000 adım attım
Aman Allahımİksirim kaynıyor büyülü sözleri de söyledimüstünde süpürge ile bir kaç tur da döndüm tamamdır yarına hazırım
Eki Görüntüle 2809225
Hayırlı olsun yeni telinBenimde 10000 oldu
Kızlar ben evde de üzerimde taşıyordum teli adımsayar için defelarca düştü cebimden yeni tel aldım artık evdeki adımlarımı saymıyorum sadece yürüyüşte attıklarım bildirdiklerim
Sağol canım korkudan cebime koyamıyorum yiğidim bir daha almazHayırlı olsun yeni telin
Telefon sahibi oldun isteSağol canım korkudan cebime koyamıyorum yiğidim bir daha almaz
Evet canım niyeyse iştahım çok açıktıKahvalti fazla geldi canim 2yumurta 2dilim kasar ve peynir birini tercih etseydin afiyet olsun canım
Neguzel olmus benceKoy cebine mi diyorsun
Arada olur öyle 4dilim peynir,2yumurta cok cunku yarin bakalim sonuc ne olucakEvet canım niyeyse iştahım çok açıktı
1corbadanmi yavvvv kastandir onlar izin vermiyolar mideye yemek yesinlersoda içtim ama hala midem çok şiş.. bi kase çorba içtim oysaki.. of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?