valla bak bu yüzden kasın kötü bişe olduğunu düşünmeye başladım heee. napsam kas yapmasam mı artık1corbadanmi yavvvv kastandir onlar izin vermiyolar mideye yemek yesinler
Bende sadece mercimek çorbası varDün akşam buzluk rezervimden zeytinyağlı fasulye yaptım.
Sizde akşama menüde ne var?
Bol bol su için.soda içtim ama hala midem çok şiş.. bi kase çorba içtim oysaki.. of..
içiyorum valla ama sanki su içtikçe mideme bişeler oluyorBol bol su için.
Yanına cacık ve makarna da yapacağım eşime ama ben makarna yemem. Yarın tartılcam sonuçta. :)Bende sadece mercimek çorbası var
Yok canım 8.30 da ama gece kalkmaları çok olunca gündüz ayılamıyorumGünaydın canım yeni mi kalktııın
Kabak detox hi hiDün akşam buzluk rezervimden zeytinyağlı fasulye yaptım.
Akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum canım bakalım yaArada olur öyle 4dilim peynir,2yumurta cok cunku yarin bakalim sonuc ne olucak
Boynuna asabilirsinSağol canım korkudan cebime koyamıyorum yiğidim bir daha almaz
KabakDün akşam buzluk rezervimden zeytinyağlı fasulye yaptım.
Bizim ki girip değil de krup canım allerjik sanırım. Her baharda yaşıyoruzGeçmiş olsun canım başladı gripler
amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun..
Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederimGecmis olsun canim
doğru canım haklısın . Yarın tartıyı artısız geçirrsem çok rahatlayacağım .Geçmiş olsun cancağızım. Elbelt bu günler de geçeçek hayat düzene girecek önemli olan sağlık kalan her şey hallolur.
Haklısın canım teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım..
umarım öyledir nilay. ben pek sanmıyorum ama
çocuğun iyi olsunda gerisi hallolur önemli olan sağlık canım.
tebrikler canım harikasın
Gece geç saatte uyuyorum
Canım sen de mi 1.60'liksin bilmiyordum bakhani nerde nerelerdeki ibre o? benim tartımın ibresi olmadığı bir kesin
hayallerimizin ibresi mi hayallerimizde aynıymış boyumuzda
canımmm hoşgeldin sevimli hayalet tuğbammm kilonu korumana çok sevindim haala spor yapıyorsan normal tabi şaşırmamak lazım... kilo verip almadan gelen ilk güzelimiz sensin sanırım
işte bizimde bir zamanlar spor kraliçemiz vardı bize günde 2 saat spor yaptırırdı
tabii benimde buna vaktim vardı artık hep çalışıom çok çalışıommm
senin işler nasıl kurs açmıştın var mı öğrencin pandemiyede denk geldin
iyiyim ablacım sabahtan beri etrafımda konuşmaya çalışıyo o sevgili zaat
dün akşam hayatımda ilk defa meditasyon gibi bişi yaptım kız ne güzelmiş öylene biliyim allaha havaleydi tek meditasyonum hep tabi en doğrusu o ama ruhun yeniliklere ihtiyacı var her konuda. iyiyim çok şükür sadece ummadığım insan olduğundan şoklardaydım dün bugünde geçmedide alıştım
geleceksin gelenlerden ne eksiğin var.. sadece zaman canım.. kaç kilolar verdin sen 6 lara mı gelemeyecekmişsin
sen şimdi kulağında kulaklıkla deniz kenarında da yürürsün
bizde fotonu izleyek
@Dileksnr ben kilo almıştır diyorum... dünürüm vermiştir diyo... bakalım kim kazanacakkkk
Maşallah canımSelqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
Yok bende danaEşek gözü yok
Aman Allahım
Çok geçmiş olsun canımBizim ki girip değil de krup canım allerjik sanırım. Her baharda yaşıyoruz
amin canım çok sağol
Çok teşekkür ederim
doğru canım haklısın . Yarın tartıyı artısız geçirrsem çok rahatlayacağım .
Haklısın canım teşekkür ederim
Gece geç saatte uyuyorum
Regl dönemi öncesinde tartılıyorum.
Fazla stresliyim
Çok çok geçmiş olsun canm. Çabucak toparlar inşBahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
Dün sabah kalktıkki oğlum krup olmuş.
Acil e gittik buhar tedavisi yapıldı 4-5 saat kaldık eve geldik . Hiç giremedim siteye . Yine hayatın bütün ipleri elimden kaçmış gibi
Süper tebrikler canımSelqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
Eline sağlık canım. Mercimek yemeyim o zaman bende akşam salata yerim kabağım yok çünkü :/Yanına cacık ve makarna da yapacağım eşime ama ben makarna yemem. Yarın tartılcam sonuçta. :)
Mercimek şişkinlik yapmaz mı yarın tartıda doğru sonuç göremeyebilirsin.
Her perşembe hafif geçiririm tavuk salata yumurta gibi cnm .Bu sütlü çay hosuma gitti hevesimi alıyım bırakırımGunaydin canim
Günaydın canim
Gunaydin zeyno saglik olsun
Gunaydin canim herhafta detoksmu yapicaksin yoksa
Biryerde tıkanıp kalma sakin ard arda detoks sana arti getirmesin
Salatanın yanina protein alsan ertesi güne kadar acikmani engellesinEline sağlık canım. Mercimek yemeyim o zaman bende akşam salata yerim kabağım yok çünkü :/
akşam bi bakayım canım yoğurt yerim proteini ordan alırım belki.Salatanın yanina protein alsan ertesi güne kadar acikmani engellesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?