Hahahaben çok iddialıyımdır rakibem yarın en azzz -100 gr vermiş olurum mesela o kadar iddialıyım.
ay ne güzel bir haber bu. zayıf birinden duyunca iyi geldi. tartı sonrası yarın yiyeyim
kolay gelisn kaptanımm. buralar bize emanet sen merak etme
Tamamdır kaptanııııııımmmmmmEki Görüntüle 2809277
Yarin bildirim yaparken tarih ve nickinize dikkat ederek bildirim yapin kizlar
yanlis tarih ve eksik notlu bildirimler gecersiz sayiliyor bu durumda takim ortalamisini etkiliyor..
26 Mart
nickiniz
Cordelia
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
Pes etme
Tesnim1903
cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
B Beklenen2
@Tostombalakanne
first ladyy
HAbibte
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
Hayyal
A atescgr
Bak bak bak sen benim rakibeme çorba bile içse yarıyormuş ona oysa ki çorba zayiflatirdi hatta özellikle mercimek çorbası 3 er 5 er kase ye kuzum sen bak sabah tartıda güzel güzel eksiler göreceksinYa kızlar bir kase çorba içince bile midem inanılmaz şiş oluyor, böyle nefes alamayacak gibi şişiyorum hemen. Su an varya sanırsınız 2 ekmek gömdüm öyle daraldım. neden olur ki acaba
Çok geçmiş olsun canımNefesi kesilir diye Ağlamamaya çalıştım hep yanyanaydık yatana kadar boyama falan yaptık.
Bugün daha iyi şükür.
Ev aldı başını gitti tabi .
İşleri yaptım biraz.
Akıntı gelmişti Hala adet olmadım.
hala artıyım . Yarın için son yapacaklarımı yapacağım artık
KabakDün akşam buzluk rezervimden zeytinyağlı fasulye yaptım.
Sizde akşama menüde ne var?
gitme seni bir daha bulamayabilirizzzGeçmişe gideyim gelirim inşallah
12 sayfa varmis gelirim birazdangitme seni bir daha bulamayabilirizzz
Kasım 26 da baslamıstım mezun olalı 2 ay olmuştur sanırım kardıyo ağırlıklı calısıyorum ben canımPeki hangi sporu yapıyorsun? Ne kadar sürede kaç kg verdin?? Gerçekten tebrik ediyorum bu kg olmak ve korumak her yiğidin harcı değil.
Cümlemiz ablam sağolSağlıklı mutlu yaşa canım...Ben de iyiyim. Arada bir seni görelim kuzum...
Turşudan korkuyordum demek panzehri su...iştah açmasından korkuyorum bir de. Cesaret edemiyorum çok sevmeme rağmen...
Ah ah ne güzel günlerdı vallahahani nerde nerelerdeki ibre o? benim tartımın ibresi olmadığı bir kesin
hayallerimizin ibresi mi hayallerimizde aynıymış boyumuzda
canımmm hoşgeldin sevimli hayalet tuğbammm kilonu korumana çok sevindim haala spor yapıyorsan normal tabi şaşırmamak lazım... kilo verip almadan gelen ilk güzelimiz sensin sanırım
işte bizimde bir zamanlar spor kraliçemiz vardı bize günde 2 saat spor yaptırırdı
tabii benimde buna vaktim vardı artık hep çalışıom çok çalışıommm
senin işler nasıl kurs açmıştın var mı öğrencin pandemiyede denk geldin
iyiyim ablacım sabahtan beri etrafımda konuşmaya çalışıyo o sevgili zaat
dün akşam hayatımda ilk defa meditasyon gibi bişi yaptım kız ne güzelmiş öylene biliyim allaha havaleydi tek meditasyonum hep tabi en doğrusu o ama ruhun yeniliklere ihtiyacı var her konuda. iyiyim çok şükür sadece ummadığım insan olduğundan şoklardaydım dün bugünde geçmedide alıştım
geleceksin gelenlerden ne eksiğin var.. sadece zaman canım.. kaç kilolar verdin sen 6 lara mı gelemeyecekmişsin
sen şimdi kulağında kulaklıkla deniz kenarında da yürürsün
bizde fotonu izleyek
@Dileksnr ben kilo almıştır diyorum... dünürüm vermiştir diyo... bakalım kim kazanacakkkk
Elini öp başına koy..sonra da hafifçe indir kimse görmeden bir yerlerini kaşı veYa kızlar bir kase çorba içince bile midem inanılmaz şiş oluyor, böyle nefes alamayacak gibi şişiyorum hemen. Su an varya sanırsınız 2 ekmek gömdüm öyle daraldım. neden olur ki acaba
Allah başka dert vermesinYa kızlar bir kase çorba içince bile midem inanılmaz şiş oluyor, böyle nefes alamayacak gibi şişiyorum hemen. Su an varya sanırsınız 2 ekmek gömdüm öyle daraldım. neden olur ki acaba
akşama yemeğe saldırmada yememekten insana hiç bir şey olmuyor :)geçti saati. akşam da az yemeye çalışıacagim 81 i görmem lazim .aç durayim.
çok geçmiş olsun allah şifa versinBahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
Dün sabah kalktıkki oğlum krup olmuş.
Acil e gittik buhar tedavisi yapıldı 4-5 saat kaldık eve geldik . Hiç giremedim siteye . Yine hayatın bütün ipleri elimden kaçmış gibi
harikasın canım daha ne istiyosunSelqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
çookk yakınız 159 luk benCanım sen de mi 1.60'liksin bilmiyordum bak
Az kaldı havalar ısınacak ama bir korkum var kısıtlamalar gelmese herkes dikkat etse ne iyi olurdu...şişko şişko kalmayayim evde...evdeki dolanmalar bana mısın demiyor illa şaldir şaldir yureyecem
Dilek azimli hatun vermiştir o dünürüm sen kaybettin bence
Sahillerde gezmeli yürümeli fotolarım yakındır bekle beni anacım
Gecmis olsun canimGünaydın
Bugün hiç iyi uyanmadım arkadaşlar.
Baş ağrım çok, ilaç içtim geçmedi.
Gecmis olsun canimBahar geldi bizde sıkıntılar başladı malesef .
Dün sabah kalktıkki oğlum krup olmuş.
Acil e gittik buhar tedavisi yapıldı 4-5 saat kaldık eve geldik . Hiç giremedim siteye . Yine hayatın bütün ipleri elimden kaçmış gibi
Super canim tebrik ederimSelqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
Benimde 10000 oldu
Kızlar ben evde de üzerimde taşıyordum teli adımsayar için defelarca düştü cebimden yeni tel aldım artık evdeki adımlarımı saymıyorum sadece yürüyüşte attıklarım bildirdiklerim
Telefon yerine adim sayar aldirsaydin keske basta canım 80-90 liraya a101 e xiomi bileklikler geliyorSağol canım korkudan cebime koyamıyorum yiğidim bir daha almaz
Iyiyim canım sen nasilsinSelam citirlar....nasılsınız....aksami hafif geciriyor muyuz....
Maşallah canım
Yok bende danakoydum inşallah aynı etkiyi görürüm
Çok geçmiş olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canm. Çabucak toparlar inş
Teşekkür ederim kızlarBak bak bak sen benim rakibeme çorba bile içse yarıyormuş ona oysa ki çorba zayiflatirdi hatta özellikle mercimek çorbası 3 er 5 er kase ye kuzum sen bak sabah tartıda güzel güzel eksiler göreceksin
Çok geçmiş olsun canım
Kabak
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
@Tostombalakanne | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
@I-cell_84 | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
B Beklenen2 | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
@birazhuzurdu2008 | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |||
A atescgr | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |||
S sulisim | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
Hic duymadimyaa kızlarrrr bi arkadaşıma uğradım az önce
Fitoterapistle DELİ KİLO VERMİŞ PORSİYON SIKINTIM YOK YİYEREK KİLO VERDİM ŞİMDİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM DİYOR. BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL 3 BEYAZDAN UZAK OLUŞU VS. AMA ÇOK VERMİŞ Bİ GÖRSENİZ
bakmadan yazdım capslocka ne ara bastım bir daha yazamam öylece yolluom üşenmdim
ne diyonuz fitoterapiye
Afiyet olsun canim guzel menu ve sporSabah 7
1 dilim.tb
2 yumurta
Dometes salatalik biber Közlenmiş patlıcan
Az tulum peyniri kahvaltilik sos
1 bardak nesquikli süt
4 zeytin
Ara
Bir avuc kuru yemis
Öğle 13.30
Kabak mantar kavurma 3 kaşık yogurt
Sabahtan kalan domates biber
Aksam 16.30
Bir kase tarhana
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 2 mil
100 jj, 100 mekik , 100 squat 2 dk plank
Adini duymum kendinin ne oldugunu bilmiyorumHic duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?