Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya kızlar bir kase çorba içince bile midem inanılmaz şiş oluyor, böyle nefes alamayacak gibi şişiyorum hemen. Su an varya sanırsınız 2 ekmek gömdüm öyle daraldım. neden olur ki acaba
Bak bak bak sen benim rakibeme çorba bile içse yarıyormuş ona oysa ki çorba zayiflatirdi hatta özellikle mercimek çorbası 3 er 5 er kase ye kuzum sen bak sabah tartıda güzel güzel eksiler göreceksin
Çok geçmiş olsun canım
Dün akşam buzluk rezervimden zeytinyağlı fasulye yaptım.
Sizde akşama menüde ne var?
Kabak

Peki hangi sporu yapıyorsun? Ne kadar sürede kaç kg verdin?? Gerçekten tebrik ediyorum bu kg olmak ve korumak her yiğidin harcı değil.
Kasım 26 da baslamıstım mezun olalı 2 ay olmuştur sanırım kardıyo ağırlıklı calısıyorum ben canım
Sağlıklı mutlu yaşa canım...Ben de iyiyim. Arada bir seni görelim kuzum...
Turşudan korkuyordum demek panzehri su...iştah açmasından korkuyorum bir de. Cesaret edemiyorum çok sevmeme rağmen...
Cümlemiz ablam sağol inş fırsat buldukca ugrarım
Ah ah ne güzel günlerdı vallaha kılo alıp gerimi gelsem ki saka saka hic kilo almak istemiyorum salon acık canım ama.daha çok babam ilgileniyor ben pek evden çıkmak istemiyorum malum virüs dersler çocuklar sikinti oluyor

Ya kızlar bir kase çorba içince bile midem inanılmaz şiş oluyor, böyle nefes alamayacak gibi şişiyorum hemen. Su an varya sanırsınız 2 ekmek gömdüm öyle daraldım. neden olur ki acaba
Elini öp başına koy..sonra da hafifçe indir kimse görmeden bir yerlerini kaşı ve canım

Allah başka dert vermesin
aman ha tadını çıkar akşamada sakın bir şeylere saldırma an bu andır vakit açlık zamanı bre pehlivan
geçti saati. akşam da az yemeye çalışıacagim 81 i görmem lazim .aç durayim.
akşama yemeğe saldırmada yememekten insana hiç bir şey olmuyor :)
çok geçmiş olsun allah şifa versin
Selqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
harikasın canım daha ne istiyosun
çookk yakınız 159 luk ben
valla inşallah olmaz kısıtlamalar diecem ama olacağı baştan beride belli
şu bir gerçek ki terletmeyen sporu spordan saymıyo vücut

Günaydın
Bugün hiç iyi uyanmadım arkadaşlar.
Baş ağrım çok, ilaç içtim geçmedi.
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim
Selqm kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre -1 yağdan gitmiş ama 400 grm kas artışı görünüyor
Super canim tebrik ederim

Sağol canım korkudan cebime koyamıyorum yiğidim bir daha almaz
Telefon yerine adim sayar aldirsaydin keske basta canım 80-90 liraya a101 e xiomi bileklikler geliyor

Maşallah canım

Yok bende dana koydum inşallah aynı etkiyi görürüm

Çok geçmiş olsun canım

Çok çok geçmiş olsun canm. Çabucak toparlar inş

Teşekkür ederim kızlar

yaa kızlarrrr bi arkadaşıma uğradım az önce

Fitoterapistle DELİ KİLO VERMİŞ PORSİYON SIKINTIM YOK YİYEREK KİLO VERDİM ŞİMDİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM DİYOR. BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL 3 BEYAZDAN UZAK OLUŞU VS. AMA ÇOK VERMİŞ Bİ GÖRSENİZ

bakmadan yazdım capslocka ne ara bastım bir daha yazamam öylece yolluom üşenmdim
ne diyonuz fitoterapiye

19-25 Mart Menü Bildirimleri
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Ni454
Chedarice
kackaloribu
@Tostombalakanne
Tesnim1903
gulenyuzumsunsen
birbeste
Cordelia
Leyl-i-fer
HAbibte
Zeynolin44
first ladyy
Kmsl Hnd
Fitt_anne
Mefkurem
North River
@I-cell_84
bengisu022
Habinar
Penguen
B Beklenen2
@birazhuzurdu2008
Hayyal
ysfeeymnn
AhSen_2504
selensu82
A atescgr
S sulisim
Wilma11
Poni Bon
askrhpozitif

Hic duymadim

Sabah 7
1 dilim.tb
2 yumurta
Dometes salatalik biber Közlenmiş patlıcan
Az tulum peyniri kahvaltilik sos
1 bardak nesquikli süt
4 zeytin

Ara
Bir avuc kuru yemis

Öğle 13.30
Kabak mantar kavurma 3 kaşık yogurt
Sabahtan kalan domates biber

Aksam 16.30
Bir kase tarhana
Ton balikli salata

Su 2 litre

Spor
Leslie 2 mil
100 jj, 100 mekik , 100 squat 2 dk plank

Afiyet olsun canim guzel menu ve spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…