- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bütün işlemler tamamdırElini öp başına koy..sonra da hafifçe indir kimse görmeden bir yerlerini kaşı vecanım
Yook açlık hissetmiyorum salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum canım. umarım çok eksi geliriz hepimiz.Allah başka dert vermesin
aman ha tadını çıkar akşamada sakın bir şeylere saldırma an bu andır vakit açlık zamanı bre pehlivan
selam canım, iyiyiz sen nasılsın...Selam citirlar....nasılsınız....aksami hafif geciriyor muyuz....
bişey diyemedim çünküüü bilmiyorduum şimdi google ile bilgi sahibi olacağımyaa kızlarrrr bi arkadaşıma uğradım az önce
Fitoterapistle DELİ KİLO VERMİŞ PORSİYON SIKINTIM YOK YİYEREK KİLO VERDİM ŞİMDİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM DİYOR. BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL 3 BEYAZDAN UZAK OLUŞU VS. AMA ÇOK VERMİŞ Bİ GÖRSENİZ
bakmadan yazdım capslocka ne ara bastım bir daha yazamam öylece yolluom üşenmdim
ne diyonuz fitoterapiye
19-25 Mart Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Nilay5454 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Cedarice ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ kackaloribu ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Tostombalakanne ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Tesnim1989 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ gulenyuzumsunsen ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @birbeste ✔ ✔ ✔ ✔ @Cordeliaa ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Leyl-i-fer ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ HAbibte ✔ ✔ @Zeynolin44 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @first ladyy ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Kmsl Hnd ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @TekrarDene ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @SATURN71 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @T u t a s t e ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @I-cell_84 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @bengisu022 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Habinar ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Penguen ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Beklenen2 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @birazhuzurdu2008 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Hayyal ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @ysfeeymnn ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @AhSen_2504 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @selensu82 ✔ ✔ ✔ ✔ @atescgr ✔ ✔ ✔ ✔ S sulisim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Migim ✔ ✔ ✔ @Poni Bon ✔ ✔ @askrhpozitif ✔ ✔
Afiyet olsun canımSabah 7
1 dilim.tb
2 yumurta
Dometes salatalik biber Közlenmiş patlıcan
Az tulum peyniri kahvaltilik sos
1 bardak nesquikli süt
4 zeytin
Ara
Bir avuc kuru yemis
Öğle 13.30
Kabak mantar kavurma 3 kaşık yogurt
Sabahtan kalan domates biber
Aksam 16.30
Bir kase tarhana
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 2 mil
100 jj, 100 mekik , 100 squat 2 dk plank
Afiyet olsun canım sporun da çok iyiSabah 7
1 dilim.tb
2 yumurta
1 bardak nesquikli süt
4 zeytin
Ara
Bir avuc kuru yemis
Öğle 13.30
Aksam 16.30
Bir kase tarhana
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 2 mil
afiyet olsun canım menün iyi, sporunda var. güzel eksi gelir inşallah.Sabah 7
1 dilim.tb
2 yumurta
1 bardak nesquikli süt
4 zeytin
Ara
Bir avuc kuru yemis
Öğle 13.30
Aksam 16.30
Bir kase tarhana
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 2 mil
Gecmis olsun canim benim büyuk kizda ayni durumdaGrip mevsimi gec te olsa bizede geldi...oglan grip olmus...burnu tıkalı sesi başı değişmiş...hemen aferim başladım..eve girdi mi herkesi dolasmadan çıkmaz sonumuz hayir olsun
Afiyet olsunda cok.az yemişin gene..inş yarin tartida sevinirsinSabah 10:00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Maydanoz marul
14:30 yarım greyfurt
akşam 17:00 1 sotelenmiş kabakla 4 yk yoğurt
3,5 lt su
(1 lt si greyfurtlu tarçınlı çay)
Mart gelince iyi bu sene grip olmadan geçirdik diyordum...son dk golü oldu..inş cabuk atlatirGecmis olsun canim benim büyuk kizda ayni durumda
Insallah hafif atlatiriz bu havalardan olucak sanirim artik canim simdiye kadar olmadik bizdeMart gelince iyi bu sene grip olmadan geçirdik diyordum...son dk golü oldu..inş cabuk atlatir
Nesquikli süt olmasa menün de sporun da harika :)Sabah 7
1 dilim.tb
2 yumurta
1 bardak nesquikli süt
4 zeytin
Ara
Bir avuc kuru yemis
Öğle 13.30
Aksam 16.30
Bir kase tarhana
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 2 mil
Afiyet olsun canım cok az yemissinSabah 10:00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Maydanoz marul
3,5 lt su
Gecmis olsun canimGrip mevsimi gec te olsa bizede geldi...oglan grip olmus...burnu tıkalı sesi başı değişmiş...hemen aferim başladım..eve girdi mi herkesi dolasmadan çıkmaz sonumuz hayir olsun
Sizede gecmis olsun canimGecmis olsun canim benim büyuk kizda ayni durumda
Aynen havalar bi ısınıyor bi soğuyor denge kalmiyor insandaInsallah hafif atlatiriz bu havalardan olucak sanirim artik canim simdiye kadar olmadik bizde
Amann onuda oğlan içmedi sabah ben bitirdim...hicte sevdigim bi sey degil...Nesquikli süt olmasa menün de sporun da harika :)
Afiyet olsun canımSabah 10:00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Maydanoz marul
3,5 lt su
Çok geçmiş olsun canım bizim eve küçük kızımla geldi grip ben ve büyük kızım da geçirdik eşim daha olmadı küçük kızımın burnu bugün tekrar akmaya başladı valla tekrar grip olmaktan korkmaya başladımGrip mevsimi gec te olsa bizede geldi...oglan grip olmus...burnu tıkalı sesi başı değişmiş...hemen aferim başladım..eve girdi mi herkesi dolasmadan çıkmaz sonumuz hayir olsun
Geçmiş olsun canımGecmis olsun canim benim büyuk kizda ayni durumda
Canim gelmeyenleri menu yazip gidenleri artik buhafta listeden cikar not alip durma boşuna emek veriyorsun
Afiyet olsun canımSabah 10:00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Maydanoz marul
3,5 lt su
Sagol canimAfiyet olsun canım cok az yemissin
Gecmis olsun canim
Sizede gecmis olsun canim
Sagol canimAfiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım bizim eve küçük kızımla geldi grip ben ve büyük kızım da geçirdik eşim daha olmadı küçük kızımın burnu bugün tekrar akmaya başladı valla tekrar grip olmaktan korkmaya başladım
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?