Zaten 2 sini free listeden sildim canım gecen haftadan beri gelmemeisler en son kilo bildirimi yapmışlarCanim gelmeyenleri menu yazip gidenleri artik buhafta listeden cikar not alip durma boşuna emek veriyorsun
Menu paylasip gidenleride silceksin burda sadece menü icin geliyolarsa gelmesinler diyorum sana ben emek harcayip onlari not tutuyosun,Zaten 2 sini free listeden sildim canım gecen haftadan beri gelmemeisler en son kilo bildirimi yapmışlar
Elim sudan çıkmıyor ki canım bana olmaz bileklikGecmis olsun canim
Gecmis olsun canim
Super canim tebrik ederim
Telefon yerine adim sayar aldirsaydin keske basta canım 80-90 liraya a101 e xiomi bileklikler geliyor
Nesquik hep şeker canm ya, o hataya ben de düşüyorum, aman çocuk yemedi kalmasın ziyan olmasın vs. Ama biz çöplük değiliz. Çöpe gidecek çöpe gitsin. Kuşlara kedilere verebildiğini de biriktir ver sadakan olsun.Sabah 7
1 dilim.tb
2 yumurta
Dometes salatalik biber Közlenmiş patlıcan
Az tulum peyniri kahvaltilik sos
1 bardak nesquikli süt
4 zeytin
Ara
Bir avuc kuru yemis
Öğle 13.30
Kabak mantar kavurma 3 kaşık yogurt
Sabahtan kalan domates biber
Aksam 16.30
Bir kase tarhana
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 2 mil
100 jj, 100 mekik , 100 squat 2 dk plank
Dogru soyluyorsun canim yarindan itibaren sadece menu yazanlari dikkate almayalimMenu paylasip gidenleride silceksin burda sadece menü icin geliyolarsa gelmesinler diyorum sana ben emek harcayip onlari not tutuyosun,
Biz bu sayede kedi sahibi oldukNesquik hep şeker canm ya, o hataya ben de düşüyorum, aman çocuk yemedi kalmasın ziyan olmasın vs. Ama biz çöplük değiliz. Çöpe gidecek çöpe gitsin. Kuşlara kedilere verebildiğini de biriktir ver sadakan olsun.
afiyet olsun canım.. kabak yenmişşş süper..Sabah 10:00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Maydanoz marul
14:30 yarım greyfurt
akşam 17:00 1 sotelenmiş kabakla 4 yk yoğurt
3,5 lt su
(1 lt si greyfurtlu tarçınlı çay)
geçmiş olsun canımm.Grip mevsimi gec te olsa bizede geldi...oglan grip olmus...burnu tıkalı sesi başı değişmiş...hemen aferim başladım..eve girdi mi herkesi dolasmadan çıkmaz sonumuz hayir olsun
katılıyorumCanim gelmeyenleri menu yazip gidenleri artik buhafta listeden cikar not alip durma boşuna emek veriyorsun
Ahhh ahhh cok haklisin....Nesquik hep şeker canm ya, o hataya ben de düşüyorum, aman çocuk yemedi kalmasın ziyan olmasın vs. Ama biz çöplük değiliz. Çöpe gidecek çöpe gitsin. Kuşlara kedilere verebildiğini de biriktir ver sadakan olsun.
Bizim kedi mama dışında hiçbşr şey yiyip içmez ben kuşlara ve annemin tavuklara çalışıyorum. Tavuklar şahane ya her şeyi yiyorBiz bu sayede kedi sahibi olduk
Annem.evde hic kedi istemiyordu
Afiyet olsun canımMenüm;
Saat; 16.15 -16.45 arası
3 yumurtadan omlet
4 kabaktann sote
2 badem 1 ceviz
Su; 2 lt 2 kupa da yeşil çay 1 kupa kahve
Bizimki de yemiyor canimBizim kedi mama dışında hiçbşr şey yiyip içmez ben kuşlara ve annemin tavuklara çalışıyorum. Tavuklar şahane ya her şeyi yiyor
afiyet olsun canım. bol eksi olsunMenüm;
Saat; 16.15 -16.45 arası
3 yumurtadan omlet
4 kabaktann sote
2 badem 1 ceviz
Aminnnnn cümlemizeafiyet olsun canım. bol eksi olsun
Afiyet olsun canımMenüm;
Saat; 16.15 -16.45 arası
3 yumurtadan omlet
4 kabaktann sote
2 badem 1 ceviz
Görüyorum seniarada diğer grupları geziyorum meraktan. bi gün unutup birine bizim grup gibi yorum yapmaktan korkuyorum ..
ay onu da mı görüyosun kızzz. +18 li konulardada görüyo musun beni doğru söyle. favorim o bölümGörüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?