Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ilacsiz dogal tedavi bu. Sana baya bi test yapıyo senin vücuduna ne iyi gelir ne zarar getirir bir bir söylüyor vitamind3n Baska ilaç takviyesi yok.
Mantık şu vücudun tüm hastalıklarını beslenme ile düzeltmek. Cerrahi mudehale haric her hastalığı kapsıyor

Gecen sene başlamıştı bu arkadasim. Muayene 300 vermis tahlillere 450 vermis 1 ya da 2 muayeneye daha para vermis. Cok paraa yaa malesef kalsin dedim ne deyim. Ama kilosu fazla olan ya da baska sikayetleri olan ocin (benimde troidler için) güzel tedavi
Ailece gitti arkadas ve ailece kilo verdiler. Sen yogurdu az ye sen şunu cok ye filan demis hepsi aulece fitmiş şimdi
Özet geciyim adamın söylediklerini
Beyaz un seker soylememe gerek yok yasak tabi
Tb. Cavdar gerisi tüm unlar yasak beyaz una uzak degiller demis

Nohut unu mercimek unu siyah buğday unu serbest ve ailece sadece bunlari yiyoz dio. Pirasali mucver vs. Seklinde
Tavada lavaş şeklinde

Sebzelerin uzerindeki kimyasalar ölsün die yarim saat suda beklettirmis suyun icine nane yagi kabonat tuz bisi daha dexi unuttum bunlari ekletip
Yarim saatte bakteriler içinelma sirkeli suda bekletmis

Yulaf unuda serbest bu arada

Aklima gelenler bunlar

Pirinc bulgur yasak

Normal yemek yiyoruz ama cok yiyoruz dio hatta kilo almak icin cok yiyorum alamiyorum dio

çok zormuş ya. yapana helal olsun gerçekten

Bu arada inek sütü degil manda yoğurdu yedirmis hep para hep para yani

Menümü yazayım kıslar

Sabah 8.30 da uyandım
2 kupa detoks çayı
500 ml su

Kahvaltı 12.30
1 kabak sote
2 kaşık yoğurt

Ara öğün 16 da
1 kupa türk kahvesi az sütlü
Minik bir kase leblebi

Saat 17.45
3 servis kaşığı kabak yemeği
5 kaşık yoğurtlu kırmızı pancar salatası

Yatana kadar detoks çayını bitiririm
2 kupa bitki çayı içerim
1 lt su

Zipzip-
E Elif_Eylul
kackaloribu

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…