Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aldım evet biraz spiral vardı onu çıkarttım bebek istiyorum son şansım belki bir kızım olur dua et olurmu sende
Canım hoşgeldin kaç kilo aldin Allah hayırlısını versin ama.senin kızın olmaz içime doğan cikiyo 4. De oğlan olacak

Aldım evet biraz spiral vardı onu çıkarttım bebek istiyorum son şansım belki bir kızım olur dua et olurmu sende
Hoşgeldin canım . Burdan giden aliyo hep aldik verirsin yine nolacak. Kararin hayırlı olsun çok sevindim cok çocuk cok güzel sadece ergen sevmiom ben
Aman bre deryalar kanlica deryalar

İkimiz de bir boydayız biz şen dünürleriiiiiz
Hahahhahahahaha boyumuz bir enimizide bir yap 55i göster bize deryalar tey tey tey

Çok teşekkürler canım.

Afiyet olsun canim.
Diyetin 4. Gününde bunlar mı var?

Nasıl.... Tavuk salata ve akşam yoğurt salata. Ben yaptım. Sen yapmadin bikere.
Sabah meyvedense ceviz ve süt bal mantikli geldi.

Benim teyzem ve 2 kızı ayrıca diğer kuzenim mide ameliyatı olmuş soranlara diyet ve sporla diyorlarmış

İyi akşamlar kızlar
sabah 11 gibi 1 tane yumurta haşlama 3 yeşil zeytin 1 tane çeri domates 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 1 kase çorba 1 tabak brokoli haşlam limon ve zeytinyağı ekledim kaşık yoğurt
Akşam ara 1 fincan Türk kahvesi 1 ceviz
3 litre su
13200 adım
Zipzip-

Fitoterapist ne? Yiyerek derken? 1 tepsi börek mi yemiş? Ben de yiyerek zayıflıyorum. Bir minik kırıntı bırakmıyorum. Survivor'dakiler gibi tabağı yalayacagim açlıktan...
Sonuçta yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…