Saol kaptanımAfiyet olsun canım
Sağol canımYaktın beni rakibeeeemm. Afiyet olsun8
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Afiyet olsun ablacım25 mart mübarek persembe menüsü
Oglen ikindin sütlü yesil cay
18.45
1 kase baharatli yogurt
3 ceviz
Su 3 lt olur
Bidaha tövbe yapmam bunuaksam yogurt yiyince biraz kendime geldim :))
Canım hoşgeldin kaç kilo aldin Allah hayırlısını versin ama.senin kızın olmaz içime doğan cikiyo 4. De oğlan olacakAldım evet biraz spiral vardı onu çıkarttım bebek istiyorum son şansım belki bir kızım olur dua et olurmu sende
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Hoşgeldin canım . Burdan giden aliyo hep aldikAldım evet biraz spiral vardı onu çıkarttım bebek istiyorum son şansım belki bir kızım olur dua et olurmu sende
Hahahhahahahaha boyumuz bir enimizide bir yap 55i göster bize deryalar tey tey teyAman bre deryalar kanlica deryalar
İkimiz de bir boydayız biz şen dünürleriiiiiz
Yazmayi unutmuşum, duzenleme yaptim cnmAfiyet olsun abla ssende mi yesilcay detoksu yaptin
Çok teşekkürler canım.Çok geçmiş olsun bu havalardan dolayı herkes hastaeşim çok dikkat edıyordu varya hiç bi yere çıkmıyorduk biz o patronundan bulaştı hep
Geçen kasımda da aynı şekilde olmuştu kayınpederim korona olunca eşim iyileştikten sonra yaptırdık testi sonra ben negatif çıktım 5 gün sonra grip olmuşum
Teşekkürler canim. İlla bal diyorsun.Çok geçmiş olsun.üzüldüm. Zencefil limon bal da iyi gelir canım.
Sagol tatlimAfiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canim.25 mart mübarek persembe menüsü
Kalkinca aspir yagi
Hc li kahve
Oglen ikindin sütlü yesil cay
18.45
1 kase baharatli yogurt
3 ceviz
Su 3 lt olur
Bidaha tövbe yapmam bunuaksam yogurt yiyince biraz kendime geldim :))
Arada form cayda ictim ama fayda etmedi
Nasıl....Ne güzel işte cnmkeşke benimde öyle olsa
Gecmis olsun cnm simdi daha iyimi
Mercimekmi siskinlik yapiyor acaba sende
Bende duymamistim, diğer mesajinda gördüm
Intolerans testi gibi bisey heralde
Baya az olmus
Gecmis olsun kizlar
Sanada gecmis olsun cnm
Ada çayı da bogaz iltihaplarina iyi geliyor
Ama bugün listeyi yapmamişin
Yok yA ne anestezi canlı canlıGeçmiş olsun canım. Çok zor iş. Anestezi mı kötü yaptı?
Miden çok büyük değil demek ki küçülmüş . Darısı başımızaYa kızlar bir kase çorba içince bile midem inanılmaz şiş oluyor, böyle nefes alamayacak gibi şişiyorum hemen. Su an varya sanırsınız 2 ekmek gömdüm öyle daraldım. neden olur ki acaba
Çok üzgünüm. Geçmiş olsun.Yok yA ne anestezi canlı canlıanestezisi istermisin diye sormadılar bile
Benim teyzem ve 2 kızı ayrıca diğer kuzenim mide ameliyatı olmuş soranlara diyet ve sporla diyorlarmışyaa kızlarrrr bi arkadaşıma uğradım az önce
Fitoterapistle DELİ KİLO VERMİŞ PORSİYON SIKINTIM YOK YİYEREK KİLO VERDİM ŞİMDİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM DİYOR. BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL 3 BEYAZDAN UZAK OLUŞU VS. AMA ÇOK VERMİŞ Bİ GÖRSENİZ
bakmadan yazdım capslocka ne ara bastım bir daha yazamam öylece yolluom üşenmdim
ne diyonuz fitoterapiye
Fitoterapist ne? Yiyerek derken? 1 tepsi börek mi yemiş? Ben de yiyerek zayıflıyorum. Bir minik kırıntı bırakmıyorum. Survivor'dakiler gibi tabağı yalayacagim açlıktan...yaa kızlarrrr bi arkadaşıma uğradım az önce
Fitoterapistle DELİ KİLO VERMİŞ PORSİYON SIKINTIM YOK YİYEREK KİLO VERDİM ŞİMDİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM DİYOR. BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL 3 BEYAZDAN UZAK OLUŞU VS. AMA ÇOK VERMİŞ Bİ GÖRSENİZ
bakmadan yazdım capslocka ne ara bastım bir daha yazamam öylece yolluom üşenmdim
ne diyonuz fitoterapiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?