Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben çok uzatmadan perşembe menümü yazayım:
25.03 perşembe
Sabah 08.30: 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 08.45- 1 tas tavuk suyuna çorba.
Ara- 1 sütlü kahve.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu kuruyemişli yulaf.
16.00- Ara- 2 kare bitter çikolata 1 fincan Türk kahvesi şekersiz.
19.00- 3 yemek kaşığı ezogelin çorbası, 1 tabak zeytinyağlı fasulye.
20.30- Ara- 1 hurma 1 bardak Türk kahvesi.
Su-1.5 lt.
Spor maalesef yok.

Afiyet olsun canım

Tamam dünürcüm bu akşam sporumu tamamlayınca etiketlerim. menune bakmadım hemen inceleyim. Özel bir menuyse ben de yapayım.

Afiyet olsun canım

Ben.mercimek ekmegi yaptim cok beğendim.acayip tok tutuyo...pzr tekrar yapacam ins..hafta ici sabah okula giderken yiyeyim diye...
yaa tarif istesem o zaman olman mı nohuttan sonrada onu denerim inşallah kilo aldırmyan ekmek candır heralde yaa
aslında benim bi merakımda şu; bakliyat ekmeği ödem yapmıyor mu acaba ?
harikasın maşallah sana akşam olsada eve gitsem bende yapsam bak canımı çektirdin dün akşamdan kalma ağrılarım var gerçi ama inş.yaparken giderler.beğendin mi videoyu. güzel terlettiriyo ama demi.
kadının kilosu benimde çok dikkatimi çekti spor boyu :) acaba kiloluyduda verme sürecinde mi ki oda olabilir. mesela o diyet için attığım ece sarı varya oda öyle abartmış gibi olmayımda 70 kg.larda verdi o maşallah. tanımıyosan bir bak onada videoları çok hoşuma gitti
Tamam dünürcüm bu akşam sporumu tamamlayınca etiketlerim. menune bakmadım hemen inceleyim. Özel bir menuyse ben de yapayım.
bende bir dahaki menüde seni etiketlerim canım aklıma gelmedi. akşam güzelde sabahki ekmeği daha az yemeliydim bu hafta ekmek meselemi çok fena ele almalıyım

Ekmek yüzünden bu hafta baya zorlandım ödem oldum resmen

Kahvaltida sadece peynir olmasının bir sebebi var mı canım? Yumurta ve yeşillik yok da Tam tahıllı ekmek yediysen bence sıkıntı olmaz bir buçuk ...diğer öğünler de çok hafif ...

G
Maşallah guzel vermis ...33 kilo cokmu...9 yas icin...diyetisyen mi önerdi kilo vermesini

Ben varim denerim...değişik bir videoymus...
Diyetisyene gitmedik de bi anda kilo aldı üst bölgesinde yağlanma vardı beslenme uzmanına götürmek istedim onun da yolu çocuk doktorundan geçiyormuş uzun zamandır da değerlerine baktirmamistim bize sebep oldu yani gittik d vitamini eksikliği cıktı doktor da 3 -4 kilo fazlalığı var endokrine isterseniz gidebilirsiniz dedi 40 gün sonra kontrol dedi biz de 40 günün sonunda karar verelim dedik ama bu gidişle endokrine gitmeye gerek kalmayacak
asysss en cok senin minigi tebrik ediyorum biz koca kadinlar boğazı tutmakta zorlanırken onlar icin daha zordur
Teşekkür ederim canım..
Bir Görsen her gün hareket halinde ya sokağa çıkıyor ya da ben yürüyüş yaptırıyorum
Hiç kacamak yapmadı ben de inanamadım ama verdi kuzum...
Iradeli bir kızım var ben yeme dersem yemiyor
Zaten benden dolayı biliyor artık ne yiyip ne yememesi gerektiğini
Öyle gerekli olmadığı için almıyorum
Canım sen diyet mi yapiyosun yoksa dikkatmi ediyorsun sadece almiyosunda
Dikkat ediyorum diyet yapsam veririm
Şimdiki gibi beslenmem..
Miktar az da olsa kacamaklarim oluyor o yüzden zaten menü yazmıyorum buraya...
Tek tek yazamadım
Maşallah yine çok güzel eksiler var tebrik ederim hanimlar Haftaya daha güzeli olsun inşallah

Veremeynlerde eminim bu hafta vereceklerdir modunuzu düşürmeyin lutfen❤
Teşekkürler
Az çok demeden herkesi aldım kızlar haftaya. Daha çok eksileriniz olsun maşallah
Teşekkürler

Ben.mercimek ekmegi yaptim cok beğendim.acayip tok tutuyo...pzr tekrar yapacam ins..hafta ici sabah okula giderken yiyeyim diye...
Yeşil mercimek değil mi, ben de deneyeceğim bi ara.
Gluten olmadığı için ödem yapmaz gibi, ama yine de 1-2 dilim yenmeli normal ekmek gibi, ne d eolsa ekmek

Bu hafta if yaptım, hiç yapamam gibiydi, kalkar kalmaz yemek yiyen açlığa dayanamaya. Biriyim, ama öle değilmiş, yemedikçe yemeyesi geliyormuş insanın. mıhteşem bir şeymiş.
Şimdi 1 hafta diyetisyen menüsü yapıp, 1 hafta if. Yapıcam, sonrası zaten ramazan ve bayram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…