Afiyet olsun. Eline sağlık.Kizim annesine kahve yapmış içeyim ardından spor yapicam bende
Ay isminle çok yaşa şimdi mercimek ekmeğini yazacaktım yemedim ama çok öneriliyor.Ben.mercimek ekmegi yaptim cok beğendim.acayip tok tutuyo...pzr tekrar yapacam ins..hafta ici sabah okula giderken yiyeyim diye...
Afiyet olsun canımBen çok uzatmadan perşembe menümü yazayım:
25.03 perşembe
Sabah 08.30: 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 08.45- 1 tas tavuk suyuna çorba.
Ara- 1 sütlü kahve.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu kuruyemişli yulaf.
16.00- Ara- 2 kare bitter çikolata 1 fincan Türk kahvesi şekersiz.
19.00- 3 yemek kaşığı ezogelin çorbası, 1 tabak zeytinyağlı fasulye.
20.30- Ara- 1 hurma 1 bardak Türk kahvesi.
Su-1.5 lt.
Spor maalesef yok.
Dün yazmıştınya 1 kg vermişim diye ben yanlış okudum o zamanKız sen benden fazla verdin ben 100 grm verdim
Diyetisyen tartısı da 13. Günde 1 kilo verdim ben
Maşallah
Doğru okudun canım diyetisyen tarsında 1 kilo gitmiş ama 13 günlük onun sonucuna göreDün yazmıştınya 1 kg vermişim diye ben yanlış okudum o zaman
Tamam dünürcüm bu akşam sporumu tamamlayınca etiketlerim.inşallah tartımda haftaya hızlı giriş yapar ablacım
wawwwww harikasınnnnn şifa olsun ifin güzel olmuş canım sporu yapınca etiketleyelim birbirimizi emi
yaa sende mi beğenmedin. yarın yapacam inşallah bakalım ben beğenecek miyim. ben menümü yazdım zaten görmüşsündür.
kırmızı mercimeğide merak ediyorum bakalım
harikasın bu hafta spor yapan etiket yapsın 1 haftacık tamam mı birbirimizden haberimiz olsunki gaza gelelim
Allah bağışlasın Ahsencim.Kizim annesine kahve yapmış içeyim ardından spor yapicam bende
Afiyet olsun canımkızlar menüm gelsinde dışına çıkamayayım
ayyy ilk free listemin ilk menüsüüü
sabah: 9:00
1 büyük dilim peynir, 1,5 dilim tb. ekmeği
öğlen : 15:00
3 kaşık yoğurt içine 1;5 kaşık yulaf
akşam : 18:30
2 parça haşlanmış tavuk ve bol salata
ara 1 hurma kahve yeşilçay
su: 2 lt.
sporu yazarım
yaa tarif istesem o zaman olman mı nohuttan sonrada onu denerim inşallah kilo aldırmyan ekmek candır heralde yaaBen.mercimek ekmegi yaptim cok beğendim.acayip tok tutuyo...pzr tekrar yapacam ins..hafta ici sabah okula giderken yiyeyim diye...
harikasın maşallah sana akşam olsada eve gitsem bende yapsam bak canımı çektirdin,birbeste senin videoyu yaptım...her ne kadar yapan kizin iri pazulari omuzlari yandan cikmis simitleri gozume batsada yaptim....bol bol jamping ve squat yaptırıyo...video nerdeyse bu 2 hareketten ibaret...cok yoruldum ama yaparken
bende bir dahaki menüde seni etiketlerim canım aklıma gelmedi. akşam güzelde sabahki ekmeği daha az yemeliydim bu hafta ekmek meselemi çok fena ele almalıyımTamam dünürcüm bu akşam sporumu tamamlayınca etiketlerim.menune bakmadım hemen inceleyim. Özel bir menuyse ben de yapayım.
Ekmek yüzünden bu hafta baya zorlandım ödem oldum resmenyaa tarif istesem o zaman olman mı nohuttan sonrada onu denerim inşallah kilo aldırmyan ekmek candır heralde yaa
aslında benim bi merakımda şu; bakliyat ekmeği ödem yapmıyor mu acaba ?
harikasın maşallah sana akşam olsada eve gitsem bende yapsam bak canımı çektirdindün akşamdan kalma ağrılarım var gerçi ama inş.yaparken giderler.beğendin mi videoyu. güzel terlettiriyo ama demi.
kadının kilosu benimde çok dikkatimi çekti spor boyu :) acaba kiloluyduda verme sürecinde mi ki oda olabilir. mesela o diyet için attığım ece sarı varya oda öyle abartmış gibi olmayımda 70 kg.larda verdi o maşallah. tanımıyosan bir bak onada videoları çok hoşuma gitti
bende bir dahaki menüde seni etiketlerim canım aklıma gelmedi. akşam güzelde sabahki ekmeği daha az yemeliydim bu hafta ekmek meselemi çok fena ele almalıyım
Kahvaltida sadece peynir olmasının bir sebebi var mı canım? Yumurta ve yeşillik yok dayaa tarif istesem o zaman olman mı nohuttan sonrada onu denerim inşallah kilo aldırmyan ekmek candır heralde yaa
harikasın maşallah sana akşam olsada eve gitsem bende yapsam bak canımı çektirdindün akşamdan kalma ağrılarım var gerçi ama inş.yaparken giderler.beğendin mi videoyu. güzel terlettiriyo ama demi.
kadının kilosu benimde çok dikkatimi çekti spor boyu :) acaba kiloluyduda verme sürecinde mi ki oda olabilir. mesela o diyet için attığım ece sarı varya oda öyle abartmış gibi olmayımda 70 kg.larda verdi o maşallah. tanımıyosan bir bak onada videoları çok hoşuma gitti
bende bir dahaki menüde seni etiketlerim canım aklıma gelmedi. akşam güzelde sabahki ekmeği daha az yemeliydim bu hafta ekmek meselemi çok fena ele almalıyım
Diyetisyene gitmedik de bi anda kilo aldı üst bölgesinde yağlanma vardı beslenme uzmanına götürmek istedim onun da yolu çocuk doktorundan geçiyormuş uzun zamandır da değerlerine baktirmamistim bize sebep oldu yani gittik d vitamini eksikliği cıktı doktor da 3 -4 kilo fazlalığı var endokrine isterseniz gidebilirsiniz dedi 40 gün sonra kontrol dedi biz de 40 günün sonunda karar verelim dedik ama bu gidişle endokrine gitmeye gerek kalmayacakG
Maşallah guzel vermis ...33 kilo cokmu...9 yas icin...diyetisyen mi önerdi kilo vermesini
Ben varim denerim...değişik bir videoymus...
Teşekkür ederim canım..asysss en cok senin minigi tebrik ediyorum biz koca kadinlar boğazı tutmakta zorlanırken onlar icin daha zordur
Öyle gerekli olmadığı için almıyorumAynen canim bastim gaza
Aynen stabil durumda cokta gerekli degil ama boyle odem vs olunca moral bozmaya gerek olmuyor
yarisi gitmis yarida gider canim
Hadi abla senide gorelim saat 11.30 orda
simdi yuzdem bölünecek bu lsiteyi etkiler mi
superrr
hava soguk değil mi yelekle usumezmisin
Dikkat ediyorum diyet yapsam veririmCanım sen diyet mi yapiyosun yoksa dikkatmi ediyorsun sadece almiyosunda
TeşekkürlerTek tek yazamadım
Maşallah yine çok güzel eksiler var tebrik ederim hanimlar Haftaya daha güzeli olsun inşallah
Veremeynlerde eminim bu hafta vereceklerdir modunuzu düşürmeyin lutfen❤
TeşekkürlerAz çok demeden herkesi aldım kızlar haftaya. Daha çok eksileriniz olsun maşallah
Yeşil mercimek değil mi, ben de deneyeceğim bi ara.Ben.mercimek ekmegi yaptim cok beğendim.acayip tok tutuyo...pzr tekrar yapacam ins..hafta ici sabah okula giderken yiyeyim diye...
Gluten olmadığı için ödem yapmaz gibi, ama yine de 1-2 dilim yenmeli normal ekmek gibi, ne d eolsa ekmekyaa tarif istesem o zaman olman mı nohuttan sonrada onu denerim inşallah kilo aldırmyan ekmek candır heralde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?