Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bakliyatta gluten yok ablacım.
Ben yanlış hatirlamisim cnm arpa bugday cavdar yulafda varmış

O zaman niye bakliyat şişlik yapiyorki
Tamam ya ver rakip, ama insancıl olsun şöyle haftada 700 gr falan birini ver
Ben olayim istersen
Ablam reglim ya o bitsin kendimi çok kasmak istemiyorum strese giriyorum önümüzde ki hafta katılırım ama sen eklemek istersen yine de ekle beni
Tatlim regli de olsan listedesin :)) yani mecbur elinden geleni yapican

O kizdan bize de lazim benimde buz oldu hatta odul niyeine 5 parca bitter koydum arkami donmeden oglum yemis bitter canavari

afiyet olsun paşaya
Canım kaç yaşında kızın kahve yapıyor sen kaç yaşındasın

11 yasinda normalde mutfağa sokmam onu ama mutfağa aşırı meraklı biseyler yapmayı çok seviyo Bende izin verdim yapti kahveyi çok güzel olmustu
Afiyet olsun. Eline sağlık.
Teşekkür ederimm
Allah bağışlasın Ahsencim.
Ne güzel bir duygu evlat elinden kahve içmek. İki oğlum var benim ikisi de yapar bana küçük yaşlarda öğrettim.

Allah razı olsun Teşekkür ederim canim❤

Gerçekten çok güzel duygu beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor çok düşkün bana kuzum.

Allahim sana bağışlasın hayirli evlat olsunlar Annelerine

Ben yanlış hatirlamisim cnm arpa bugday cavdar yulafda varmış

O zaman niye bakliyat şişlik yapiyorki

Ben olayim istersen

Tatlim regli de olsan listedesin :)) yani mecbur elinden geleni yapican
Ben de bulgurun aslında buğday olduğunu öğrendiğimde şok yaşamıştım

Olur, rakip olabilir iz

Afiyet olsun canım

Ekmek yüzünden bu hafta baya zorlandım ödem oldum resmen

Kahvaltida sadece peynir olmasının bir sebebi var mı canım? Yumurta ve yeşillik yok da Tam tahıllı ekmek yediysen bence sıkıntı olmaz bir buçuk ...diğer öğünler de çok hafif ...
sabah zar zor yetiştim zaten yanina birşey alamadım canim. Bide kuşhanda zaten her sabah böyleydi kahvaltı ondanda içim rahatti yoksa baska sebebiyok. Tam bugdaydi ekmek hatta yarısı da yulafti ama ne olursa olsun ekmek kilo vermeye cok engel gercekten. Yogurtta bile kh. Var bu hafta ekmegi eleyecem az.
Yeşil mercimek değil mi, ben de deneyeceğim bi ara.

Gluten olmadığı için ödem yapmaz gibi, ama yine de 1-2 dilim yenmeli normal ekmek gibi, ne d eolsa ekmek
Yemegi yapiyoya ondan kafam karıştı. Ama kalorileri gayet yerindeymiş
hakkaten ekmek ekmektir durumundayız biz hedefe ulasinca mercimek ekmegi yiyelim bari

Bugünkü yapacağın muhtemel sporlar sabahki ekmeği buharlaştiracak Bu hafta ben de ekmekle arama mesafe koyacağım bakalim nasıl bir sonuç göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…