Ben bu hafta rakipsiz olabilir miyim ablaCordelia
@gulenyuzumsunsen
Chedarice
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
@Nilay5454
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@Tesnim1989
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
@Hayyal
KIZLAR KIMLER RAKIP LISTESINE KATILMAK ISTIYOR
TABIKI AKTİF OLARAK
Kimle rakip olmak istiyorsun tatlimBen isterim ama insülin beni yoruyor çokgitmesi gereken gitmiyor sanki
Teşekkür ederim cnmMaşallah
Bakliyatlarda gluten var amaGluten olmadığı için ödem yapmaz gibi, ama yine de 1-2 dilim yenmeli normal ekmek gibi, ne d eolsa ekmek
Aaaa böyle olmazki amaBen bu hafta rakipsiz olabilir miyim abla
Bakliyatta gluten yok ablacım.Kimle rakip olmak istiyorsun tatlim
Teşekkür ederim cnm
Bakliyatlarda gluten var ama
Tamam ya ver rakip, ama insancıl olsun
Ablam reglim ya o bitsin kendimi çok kasmak istemiyorum strese giriyorum önümüzde ki hafta katılırım ama sen eklemek istersen yine de ekle beni
Ben yanlış hatirlamisim cnmBakliyatta gluten yok ablacım.
Ben olayim istersenTamam ya ver rakip, ama insancıl olsunşöyle haftada 700 gr falan birini ver
Tatlim regli de olsan listedesin :)) yani mecbur elinden geleni yapicanAblam reglim ya o bitsin kendimi çok kasmak istemiyorum strese giriyorum önümüzde ki hafta katılırım ama sen eklemek istersen yine de ekle beni
O kizdan bize de lazim benimde buz oldu hatta odul niyeine 5 parca bitter koydum arkami donmeden oglum yemis bitter canavari
Canım kaç yaşında kızın kahve yapıyor sen kaç yaşındasın
Teşekkür ederimmAfiyet olsun. Eline sağlık.
Allah bağışlasın Ahsencim.
Ne güzel bir duygu evlat elinden kahve içmek.İki oğlum var benim ikisi de yapar bana küçük yaşlarda öğrettim.
Mercimek ekmeginin kalorisi azmışHele bakınn kizlar al sana ekmek beste der gibi bu sonuçlar kararverdim bu hafta bana ekmek mekmek yokEki Görüntüle 2810508
Eki Görüntüle 2810507
Eki Görüntüle 2810511
Eki Görüntüle 2810512
Eki Görüntüle 2810513
Birini 2 defa yuklemis olabilirim telden yukluom zor oldu
Tamm ablaBen yanlış hatirlamisim cnmarpa bugday cavdar yulafda varmış
O zaman niye bakliyat şişlik yapiyorki
Ben olayim istersen
Tatlim regli de olsan listedesin :)) yani mecbur elinden geleni yapican
Ben de bulgurun aslında buğday olduğunu öğrendiğimde şok yaşamıştımBen yanlış hatirlamisim cnmarpa bugday cavdar yulafda varmış
O zaman niye bakliyat şişlik yapiyorki
Ben olayim istersen
Tatlim regli de olsan listedesin :)) yani mecbur elinden geleni yapican
Seni bir tek ben mutlu etme potansiyeline sahibim.Tamam ya ver rakip, ama insancıl olsunşöyle haftada 700 gr falan birini ver
Yok abla, min. 600 veririm bence.sana haksızlık olmasın.Seni bir tek ben mutlu etme potansiyeline sahibim.haftada iki yüz , üç yüz idare eder mi kuzum
Afiyet olsun canım
Ekmek yüzünden bu hafta baya zorlandım ödem oldum resmen
sabah zar zor yetiştim zaten yanina birşey alamadım canim. Bide kuşhanda zaten her sabah böyleydi kahvaltı ondanda içim rahatti yoksa baska sebebiyok. Tam bugdaydi ekmek hatta yarısı da yulafti ama ne olursa olsun ekmek kilo vermeye cok engel gercekten. Yogurtta bile kh. Var bu hafta ekmegi eleyecem az.Kahvaltida sadece peynir olmasının bir sebebi var mı canım? Yumurta ve yeşillik yok daTam tahıllı ekmek yediysen bence sıkıntı olmaz bir buçuk ...diğer öğünler de çok hafif ...
Yemegi yapiyoya ondan kafam karıştı. Ama kalorileri gayet yerindeymişYeşil mercimek değil mi, ben de deneyeceğim bi ara.
Gluten olmadığı için ödem yapmaz gibi, ama yine de 1-2 dilim yenmeli normal ekmek gibi, ne d eolsa ekmek
PekiYok abla, min. 600 veririm bence.sana haksızlık olmasın.
Heyyyy bu hafta oyle bir sey yok bu hafta hedefimiz 2 kg. Öyle enerji yolluyoruz canım yaz bakıyımSeni bir tek ben mutlu etme potansiyeline sahibim.haftada iki yüz , üç yüz idare eder mi kuzum
2 kg. Vermek değil mi? Enerji doğru gitsin.Heyyyy bu hafta oyle bir sey yok bu hafta hedefimiz 2 kg. Öyle enerji yolluyoruz canım yaz bakıyım
Bugünkü yapacağın muhtemel sporlar sabahki ekmeği buharlaştiracaksabah zar zor yetiştim zaten yanina birşey alamadım canim. Bide kuşhanda zaten her sabah böyleydi kahvaltı ondanda içim rahatti yoksa baska sebebiyok. Tam bugdaydi ekmek hatta yarısı da yulafti ama ne olursa olsun ekmek kilo vermeye cok engel gercekten. Yogurtta bile kh. Var bu hafta ekmegi eleyecem az.
Yemegi yapiyoya ondan kafam karıştı. Ama kalorileri gayet yerindeymiş
hakkaten ekmek ekmektir durumundayız biz hedefe ulasinca mercimek ekmegi yiyelim bari
Ayyyy vermek vermek vermek vermek vermekkkkkk aman enerji etme gözünü sevem2 kg. Vermek değil mi? Enerji doğru gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?