Tarifi ezbere bilmiyorum bir kere yaptım..youtubeden bakip...video acayip terletiyo ve yoruyo..kadin çam yarmasi gibi yanindaki adam.yavru gibi kalmis...biraz alisinca daha iyi yaparim sanirim...yaa tarif istesem o zaman olman mı nohuttan sonrada onu denerim inşallah kilo aldırmyan ekmek candır heralde yaa
aslında benim bi merakımda şu; bakliyat ekmeği ödem yapmıyor mu acaba ?
harikasın maşallah sana akşam olsada eve gitsem bende yapsam bak canımı çektirdindün akşamdan kalma ağrılarım var gerçi ama inş.yaparken giderler.beğendin mi videoyu. güzel terlettiriyo ama demi.
kadının kilosu benimde çok dikkatimi çekti spor boyu :) acaba kiloluyduda verme sürecinde mi ki oda olabilir. mesela o diyet için attığım ece sarı varya oda öyle abartmış gibi olmayımda 70 kg.larda verdi o maşallah. tanımıyosan bir bak onada videoları çok hoşuma gitti
bende bir dahaki menüde seni etiketlerim canım aklıma gelmedi. akşam güzelde sabahki ekmeği daha az yemeliydim bu hafta ekmek meselemi çok fena ele almalıyım
Benim oglumda 9 yaşında. 35-36 kilo..hic onun kilolu olabileceğini düşünmemiştim.. göbeği var..normal dedim...babada bende gobekliyim..cok hareketli gun icinde sokaktan gelmez..ama endokrin falan diyince bende acaba mi dedim..yazin bi diyetisyene goturup kontrol ettireyim bariDiyetisyene gitmedik de bi anda kilo aldı üst bölgesinde yağlanma vardı beslenme uzmanına götürmek istedim onun da yolu çocuk doktorundan geçiyormuş uzun zamandır da değerlerine baktirmamistim bize sebep oldu yani gittik d vitamini eksikliği cıktı doktor da 3 -4 kilo fazlalığı var endokrine isterseniz gidebilirsiniz dedi 40 gün sonra kontrol dedi biz de 40 günün sonunda karar verelim dedik ama bu gidişle endokrine gitmeye gerek kalmayacak
Teşekkür ederim canım..
Bir Görsen her gün hareket halinde ya sokağa çıkıyor ya da ben yürüyüş yaptırıyorum
Hiç kacamak yapmadı ben de inanamadım ama verdi kuzum...
Iradeli bir kızım var ben yeme dersem yemiyor
Zaten benden dolayı biliyor artık ne yiyip ne yememesi gerektiğini
Öyle gerekli olmadığı için almıyorum
Dikkat ediyorum diyet yapsam veririm
Şimdiki gibi beslenmem..
Miktar az da olsa kacamaklarim oluyor o yüzden zaten menü yazmıyorum buraya...
Teşekkürler
Teşekkürler
Kirmizi mercimek bu...karatay diyetine uygunmus..bundan krep pizza falanda yapiyorlarYeşil mercimek değil mi, ben de deneyeceğim bi ara.
Gluten olmadığı için ödem yapmaz gibi, ama yine de 1-2 dilim yenmeli normal ekmek gibi, ne d eolsa ekmek
Cedarice' i kandırmaya çalışıyordumHeyyyy bu hafta oyle bir sey yok bu hafta hedefimiz 2 kg. Öyle enerji yolluyoruz canım yaz bakıyım
Takımın en yiğidi benimKimle rakip olmak istiyorsun tatlim
Teşekkür ederim cnm
Bakliyatlarda gluten var ama
Oy maşallah
afiyet olsun paşaya
11 yasinda normalde mutfağa sokmam onu ama mutfağa aşırı meraklı biseyler yapmayı çok seviyo Bende izin verdim yapti kahveyi çok güzel olmustu
Teşekkür ederimm
Allah razı olsun Teşekkür ederim canim❤
Gerçekten çok güzel duygu beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor çok düşkün bana kuzum.
Allahim sana bağışlasın hayirli evlat olsunlar Annelerine
Nasıl yani 100 Gr farkla yendin mi beni26 mart 2021 kilo bildirimi
geçen cuma: 83.85
bu cuma: 81.95
fark: 1.9
yüzde: 2.266
Eki Görüntüle 2809955
İmdatttttBeni ver ona applllaa
Bence berabere sayılırız, ikimiz de dün aç gezdikNasıl yani 100 Gr farkla yendin mi beniBen şok ben iptal Tüh ya kızı biraz daha emzirseydim sabah bu fark olmazdı
Canım rakibem tebrik ederim hakettin aldin
Yok abla Dilekin metosuna yetişemem
Çıkarmış belli ki...
Kız bu ne patır patır dökülmüşsünüzGeçen hafta cuma : 76,25 kg.
Bu cuma : 74,8 kg.
Fark. : 1 kilo 450 gram
Oran :% 1.902
Ortada rakip bulursan uygundurBen önümüzdeki hafta için rakibimi kendim belirlemek istiyorum uygunmudur sizce kaptanlarım
Zipzip- E Elif_Eylul
Kız bu ne patır patır dökülmüşsünüz
Tebrikler bükemediğim bileği öpüyorum sen kazandın
Hosgeldin canim nasilsinHayırlı cumalar hayırlı akşamlar
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah; 12.15
Fit waffle arasına yarım muz, 1 kivi, 1 parça sütsğz bitter çikolata, 3-4 fındık
Wafflen içindekiler ( 1 yumurta, 3 yk rondo yulaf, 1/3 çay bardağı su (süt de olur), 1tk ham kakao, 1 tk bal
Ve 1 yumırtadan biberli omlet
Akşam 18.45 bitiş
Balık salata
Su ; 1 lt içtim o da 10 dk önce, bugün hiç içmemişim
Spor yok belim ağrıyor, markete kadar yürüdüm sadece
Teşekkürler,Afiyet olsun canım
Cuma menulere zaten yorum yapmiyorumTeşekkürler,
Yazmayı unutmusum waffle diyet menümde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?