Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tarifi ezbere bilmiyorum bir kere yaptım..youtubeden bakip...video acayip terletiyo ve yoruyo..kadin çam yarmasi gibi yanindaki adam.yavru gibi kalmis...biraz alisinca daha iyi yaparim sanirim...
Benim oglumda 9 yaşında. 35-36 kilo..hic onun kilolu olabileceğini düşünmemiştim.. göbeği var..normal dedim...babada bende gobekliyim..cok hareketli gun icinde sokaktan gelmez..ama endokrin falan diyince bende acaba mi dedim..yazin bi diyetisyene goturup kontrol ettireyim bari
Yeşil mercimek değil mi, ben de deneyeceğim bi ara.

Gluten olmadığı için ödem yapmaz gibi, ama yine de 1-2 dilim yenmeli normal ekmek gibi, ne d eolsa ekmek
Kirmizi mercimek bu...karatay diyetine uygunmus..bundan krep pizza falanda yapiyorlar

Heyyyy bu hafta oyle bir sey yok bu hafta hedefimiz 2 kg. Öyle enerji yolluyoruz canım yaz bakıyım
Cedarice' i kandırmaya çalışıyordum
Kabul etseydi görürdü başına gelecekleri ama tutmadı canım...
Kesinlikle doğrudur hedefimiz 2 kg...
Gönderdim evrene mesacımı...gereğinin yapılmasına

Pazar sabahı eltime kahvaltiya gideceğim allahim yardim et nolursun
Şimdiden planimi yaptim evden türk kahvesi ve bol su içerek cikiyimdiyorum.
Bu arada
Hafta sonu ve aksamlari fazla giremiyorum kızlar haberiniz olsun ders çalışıyorum ya.

Kimle rakip olmak istiyorsun tatlim

Teşekkür ederim cnm

Bakliyatlarda gluten var ama
Takımın en yiğidi benim benim gibi bir
Yiğidi beklerim
Oy maşallah

Nasıl yani 100 Gr farkla yendin mi beni Ben şok ben iptal Tüh ya kızı biraz daha emzirseydim sabah bu fark olmazdı

Canım rakibem tebrik ederim hakettin aldin
Bence berabere sayılırız, ikimiz de dün aç gezdik ben 21.5 saat açlığın üzerine 19 saat açlık yaptım, sen de tüm gün süt yeşilçayla geçirdin. İkimiz de hak ettik, dostluk kazansın

Menüm;

Sabah; 12.15
Fit waffle arasına yarım muz, 1 kivi, 1 parça sütsğz bitter çikolata, 3-4 fındık
Wafflen içindekiler ( 1 yumurta, 3 yk rondo yulaf, 1/3 çay bardağı su (süt de olur), 1tk ham kakao, 1 tk bal
Ve 1 yumırtadan biberli omlet

Akşam 18.45 bitiş
Balık salata

Su ; 1 lt içtim o da 10 dk önce, bugün hiç içmemişim

Spor yok belim ağrıyor, markete kadar yürüdüm sadece

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…