- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımSelam menümü yazayım en iyisi
Sabah 7:00
Dünden yaprak döner firinda patates mantı
Ara: çaylar
Öğle 12:00
Dügün çorbası
Tavuklu patates yemeği
Mor lahana salatası ( çıkardım hepsini)
Akşam :
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuklu Mantar sote
Yogurt
Allah yolunu bahtini acik etsin cnmEstağfurullah canım ne özrü nerden bileceksin iyiyim çok şükür bu güne kadar iyiydim bugün hayatına birini aldığını öğrendim 2.5 ay sonra yerimi başkasıyla doldurduğunu öğrenince biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiyim şoku atlattım yani
Allah herkese senin gibi rakip versin. Düşünceli ince fikirli. Benim diyetisyen listem var. Şimdilik öyle devam edeyim ben.Sabahları sana uyacak bi tarifim var canım. Istersen sana kalorisiz simit önerebilirim. en yakın fırından 5 tane al ve ye. Birebir. Aç kalmamış olursun
Kız bu tarif kilo aldırıyor yapma sen sakin. Bunun yerine sen bi hamur mayala tabana dose. Kenarlarını da kaşarla dolgu yap. Bak nasıl zayifliyosun
Bugün benim canavarla isterindeydik. Beni çok yordu. Ben iş yükü hem çocuk yükü biitttiiim
Aaahhh
keşke ondan olsaydı şu an bunu çok isterdim
Ya benim oğlan hiperaktif canım . Bu yıl ergen psikiyatristine de gittik. Doktor evet hiperaktif dedi ama ilaç başlamadı. Bu yıl 1.sınıfa başlayacak insallah. O zaman gel ilaç başlarız dikkat dağınıklığı yaşamasın diye dedi. Ama şu an bise vermedi. Ve benim oğlan uyurken bile duramayan bir çocuk. Sandalyede 2 saniye düz oturamaz. Ve biz tüm gün işte birlikteydik. Yapma oğlum dur oğlum otur oğlum sus oğlum demekten canım çıktı. En son koridorda bi ileri bi geri koşturuyordu çıldırdım. Neyseki o sırada mesai bitti.Neolduki canim
Kizzz ask olsun sana. Ben dururken sen elin diyetisyenlerine para mi veriyosun. Benden farklı ne söyleyebilir ki sana ya. Zararın neresinden dönsen kardır. Sen bırak onu bana gel ben sana krallll bi liste yaparimAllah herkese senin gibi rakip versin. Düşünceli ince fikirli. Benim diyetisyen listem var. Şimdilik öyle devam edeyim ben.
Iyiki iş yerinde sorun cikarmamislar cnmYa benim oğlan hiperaktif canım . Bu yıl ergen psikiyatristine de gittik. Doktor evet hiperaktif dedi ama ilaç başlamadı. Bu yıl 1.sınıfa başlayacak insallah. O zaman gel ilaç başlarız dikkat dağınıklığı yaşamasın diye dedi. Ama şu an bise vermedi. Ve benim oğlan uyurken bile duramayan bir çocuk. Sandalyede 2 saniye düz oturamaz. Ve biz tüm gün işte birlikteydik. Yapma oğlum dur oğlum otur oğlum sus oğlum demekten canım çıktı. En son koridorda bi ileri bi geri koşturuyordu çıldırdım. Neyseki o sırada mesai bitti.başemiyorum. Sabah 8 de kaldırıyorum haftasonu azen bilerek, sonra kahvaltı ettirip önce arkadaşlarıyla oynatıyorum, sonra 4 saat falan parkta koşturuyorum. Eve geliyoruz. Hâlâ yerinde duramıyor. Yorulmadin mi diyorum yok diyor.sabaha kadar oturmak istiyor ya. Uyumak istemiyor. Bıraksam tavana tirmanacak
Allah yardim etsin 4 çocukeşittir 3.dünya savasisavaşıBaşım şişti yaaa
Bizim cocuklar vardi
Bide yan tarafta oturan gorumcemin torunlari geldi
Beraber oynamak istediler
4 cocukla kafa bi milyon oldu
Afiyet olsun canım aşırı kaçırmamışsın bence cips haricBugün ilk defa bu kadar kaçırdım
Sabah 8 de uyandım
500 ml yeşilçay içtim
Kahvaltı 11 de
4 kaşık menemen
1 kk köy peyniri
1 salatalık
1biber
Yarım lavaş (100 kcal)
Ara öğün 2.30 da
1 kupa az sütlü türk kahvesi
Küçük bir kase 1 ceviz ve 8 fındık
Akşam 17.10 da
3 servis kaşığı kabak türlüsü
2 kaşık yoğurt
Avucumun ici kadar yufka ekmeği
1 kaşık tulum peyniri
1 kase yağsız ve tuzsuz mısır cipsi (kuruyemisciden açık almış esim)
Eki Görüntüle 2810692
3.5 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Allah yardimcin olsun canim çocuk isteYa benim oğlan hiperaktif canım . Bu yıl ergen psikiyatristine de gittik. Doktor evet hiperaktif dedi ama ilaç başlamadı. Bu yıl 1.sınıfa başlayacak insallah. O zaman gel ilaç başlarız dikkat dağınıklığı yaşamasın diye dedi. Ama şu an bise vermedi. Ve benim oğlan uyurken bile duramayan bir çocuk. Sandalyede 2 saniye düz oturamaz. Ve biz tüm gün işte birlikteydik. Yapma oğlum dur oğlum otur oğlum sus oğlum demekten canım çıktı. En son koridorda bi ileri bi geri koşturuyordu çıldırdım. Neyseki o sırada mesai bitti.başemiyorum. Sabah 8 de kaldırıyorum haftasonu azen bilerek, sonra kahvaltı ettirip önce arkadaşlarıyla oynatıyorum, sonra 4 saat falan parkta koşturuyorum. Eve geliyoruz. Hâlâ yerinde duramıyor. Yorulmadin mi diyorum yok diyor.sabaha kadar oturmak istiyor ya. Uyumak istemiyor. Bıraksam tavana tirmanacak
Valla bugün çıkmadı ama ptesi yine oğlumla gidicem. Ve bu kez neler olcak merak ediyorum. Inşallah kapıya adam dikip bizi kovalamazlarIyiki iş yerinde sorun cikarmamislar cnm
Zamane cocuklarinin hiç biri yorulmuyor
Afiyet olsun canımBugün ilk defa bu kadar kaçırdım
Sabah 8 de uyandım
500 ml yeşilçay içtim
Kahvaltı 11 de
4 kaşık menemen
1 kk köy peyniri
1 salatalık
1biber
Yarım lavaş (100 kcal)
Ara öğün 2.30 da
1 kupa az sütlü türk kahvesi
Küçük bir kase 1 ceviz ve 8 fındık
Akşam 17.10 da
3 servis kaşığı kabak türlüsü
2 kaşık yoğurt
Avucumun ici kadar yufka ekmeği
1 kaşık tulum peyniri
1 kase yağsız ve tuzsuz mısır cipsi (kuruyemisciden açık almış esim)
Eki Görüntüle 2810692
3.5 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun ablacimCuma Menüsü
Sabah 8.30 Sade Nescafe
12.00 Sütlü Nescafe
14.00 Yarım çay bardağı kadar leblebi+ kuru dut+ çiğ badem , yeşil çay
17.00 Yarım lavaş arası Adana , bol salata ( eşim nöbet çıkışı yemek yapmayım diye sürpriz yapmış yemesem bir daha sürpriz yapmaz mecbur yedim) iki bardak ayran
Hibiskus çayı
Acı çehreli bitki çay karışımı
Suyu ölçmedim bugün menü yazma planım yoktu yarın daha düzenli olarak yapacağım...
Spor
15 dakika hit cardio
Eki Görüntüle 2810699
birbeste
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii
Afiyet olsun canım benimCuma Menüsü
Sabah 8.30 Sade Nescafe
12.00 Sütlü Nescafe
14.00 Yarım çay bardağı kadar leblebi+ kuru dut+ çiğ badem , yeşil çay
17.00 Yarım lavaş arası Adana , bol salata ( eşim nöbet çıkışı yemek yapmayım diye sürpriz yapmış yemesem bir daha sürpriz yapmaz mecbur yedim) iki bardak ayran
Hibiskus çayı
Acı çehreli bitki çay karışımı
Suyu ölçmedim bugün menü yazma planım yoktu yarın daha düzenli olarak yapacağım...
Spor
15 dakika hit cardio
Eki Görüntüle 2810699
birbeste
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii
Onun için eva yapacağım şimdi 30 dk eski rakibemAfiyet olsun canım aşırı kaçırmamışsın bence cips haric
Allah artırsın sürprizli kocaların sayısınıAfiyet olsun canım benimsürpriz yapan eş candır ya
Ay bilmiyorum bende. Doktor başlamazsan derslerimde başarısız olur. Hep dikkat dağınıklığı olur. Dersi dağıtan yaramaz çocuk diye fişlenir baştan önlemini almak lazım demişti. Hem iyi olur diye başlamak istiyorum hem de kötülük mu ediyorum diye şüphedeyimAllah yardimcin olsun canim çocuk iste
Ilaç baslamasi kötü olmazmi çocuk için
Eva mi Ben kacaaar kolay gelsin sana canımOnun için eva yapacağım şimdi 30 dk eski rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?