Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Allah yolunu bahtini acik etsin cnm
İnşallah seni hak eden kişileri karşına cikarsin

Allah herkese senin gibi rakip versin. Düşünceli ince fikirli. Benim diyetisyen listem var. Şimdilik öyle devam edeyim ben.

Ya benim oğlan hiperaktif canım . Bu yıl ergen psikiyatristine de gittik. Doktor evet hiperaktif dedi ama ilaç başlamadı. Bu yıl 1.sınıfa başlayacak insallah. O zaman gel ilaç başlarız dikkat dağınıklığı yaşamasın diye dedi. Ama şu an bise vermedi. Ve benim oğlan uyurken bile duramayan bir çocuk. Sandalyede 2 saniye düz oturamaz. Ve biz tüm gün işte birlikteydik. Yapma oğlum dur oğlum otur oğlum sus oğlum demekten canım çıktı. En son koridorda bi ileri bi geri koşturuyordu çıldırdım. Neyseki o sırada mesai bitti. başemiyorum. Sabah 8 de kaldırıyorum haftasonu azen bilerek, sonra kahvaltı ettirip önce arkadaşlarıyla oynatıyorum, sonra 4 saat falan parkta koşturuyorum. Eve geliyoruz. Hâlâ yerinde duramıyor. Yorulmadin mi diyorum yok diyor.sabaha kadar oturmak istiyor ya. Uyumak istemiyor. Bıraksam tavana tirmanacak

Bugün ilk defa bu kadar kaçırdım

Sabah 8 de uyandım
500 ml yeşilçay içtim

Kahvaltı 11 de
4 kaşık menemen
1 kk köy peyniri
1 salatalık
1biber
Yarım lavaş (100 kcal)

Ara öğün 2.30 da
1 kupa az sütlü türk kahvesi
Küçük bir kase 1 ceviz ve 8 fındık

Akşam 17.10 da
3 servis kaşığı kabak türlüsü
2 kaşık yoğurt
Avucumun ici kadar yufka ekmeği
1 kaşık tulum peyniri
1 kase yağsız ve tuzsuz mısır cipsi (kuruyemisciden açık almış esim)

3.5 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içeceğim

Zipzip-
E Elif_Eylul

Allah herkese senin gibi rakip versin. Düşünceli ince fikirli. Benim diyetisyen listem var. Şimdilik öyle devam edeyim ben.
Kizzz ask olsun sana. Ben dururken sen elin diyetisyenlerine para mi veriyosun. Benden farklı ne söyleyebilir ki sana ya. Zararın neresinden dönsen kardır. Sen bırak onu bana gel ben sana krallll bi liste yaparim

Iyiki iş yerinde sorun cikarmamislar cnm

Zamane cocuklarinin hiç biri yorulmuyor

Afiyet olsun canım aşırı kaçırmamışsın bence cips haric

Cuma Menüsü
Sabah 8.30 Sade Nescafe
12.00 Sütlü Nescafe
14.00 Yarım çay bardağı kadar leblebi+ kuru dut+ çiğ badem , yeşil çay
17.00 Yarım lavaş arası Adana , bol salata ( eşim nöbet çıkışı yemek yapmayım diye sürpriz yapmış yemesem bir daha sürpriz yapmaz mecbur yedim) iki bardak ayran
Hibiskus çayı
Acı çehreli bitki çay karışımı
Suyu ölçmedim bugün menü yazma planım yoktu yarın daha düzenli olarak yapacağım...
Spor
15 dakika hit cardio

birbeste
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii

Allah yardimcin olsun canim çocuk iste
Ilaç baslamasi kötü olmazmi çocuk için

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacim

Afiyet olsun canım benim sürpriz yapan eş candır ya

Allah yardimcin olsun canim çocuk iste
Ilaç baslamasi kötü olmazmi çocuk için
Ay bilmiyorum bende. Doktor başlamazsan derslerimde başarısız olur. Hep dikkat dağınıklığı olur. Dersi dağıtan yaramaz çocuk diye fişlenir baştan önlemini almak lazım demişti. Hem iyi olur diye başlamak istiyorum hem de kötülük mu ediyorum diye şüphedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…