Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabiki biz bilemeyizde bizim burda bitane cocuk vardida ondan biliyorum doktor 4yasinda baslatti birakinca hapi heryere saldiriyo diyodu halaaa hapla geziyoda cocuklarda hap işine karsiyim tabiki basimiza ne gelicek bilemeyiz

26 mart cuma

11.00
2 kş yulaf, 1 kş yogurt, 1 yumurta, 1 dil. Ceddar, 5 ince dilim sucukla tost
Yarım kk peynir
Salatalik
4 zeytin

14.15
1 bar süt,
2 kş chia, 1 kş keten tohumu, kakao, tarcin, 1 avuc kuruyemis
3 hurmayla puding

18.30
kiymali 1 kabak spagetti
Yogurt
Yarim dil. İnce peynirli tepsi boregi

Su 2.5 lt

Afiyet olsun canim

İki adet çikolatali gofret bildiğimiz ebatlarda olan mı , mini mi ? Yavrum bu nasıl bir yokluktur böyle
Güzel cordeliam nazar mı ettiler nettiler sana bugun ödül günü sanırım ama şaşırdım yaaa

Spora yönlendirme imkanınız var mı, bu enerji boşa gitmesin.

Yaa canım benim 3 yaşında ki oğlum şuan bahsettiğin durumda yaw yavrum bir saniye dur diyorum boş artık sporu da bıraktım son zamanlarda çok azıttı eşim evdeyken iki kelime edemiyoruz o kadar aktif çocuk ve uyku su sıfır

Kahvaltı (09.00): iki dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost ,domates salatalaık 7 siyah zeytin
Ara(12.00) bir armut
Akşam (18.45) bit kase yoğurt çorbası, beş kaşık makarna ,bir kepçe patates kavurması ,salata
2 litre su içtim
Zipzip- Elif Ey

Afiyet olsun canım

Kaç gundur aç gezince bugün abarmis olabilirimIstahimda fenaydı regl yaklaştı onun etkisi olabilir

Kahvaltı 11.00
1 dilim t.b ekmeği
1 ,5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Maydonpz salatası
1 TK tahin pekmez
1 TK cokokrem

15.00
1 kase kısır 1 tane poğaça 1 dilim havuçlu cevizli kek (kisirla poğaça ara öğün öğle yemeği niyetine kek ödül )

Aksam 20.00
Kaşarlı mantar 6 tane
15 tane küçük hamsi balığı
Salata
1 bardak zero
1 dilim ekmek

3 lt su 2 bardak yeşil çay

+1 bende var evde gecen zamanda bence cocuklari delirtti artık. Oglum dur , yapma, altımızdakilerde insan demekten yoruldum . Ama su ve uyku konusunda sıkıntımız yok hatta is olsun diye abartı icip zirt pirt wcye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…