- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tabiki biz bilemeyizde bizim burda bitane cocuk vardida ondan biliyorum doktor 4yasinda baslatti birakinca hapi heryere saldiriyo diyodu halaaa hapla geziyoda cocuklarda hap işine karsiyim tabiki basimiza ne gelicek bilemeyizAy bilmiyorum bende. Doktor başlamazsan derslerimde başarısız olur. Hep dikkat dağınıklığı olur. Dersi dağıtan yaramaz çocuk diye fişlenir baştan önlemini almak lazım demişti. Hem iyi olur diye başlamak istiyorum hem de kötülük mu ediyorum diye şüphedeyim
Allah razı olsun canım amin inşAllah sende hoş geldin takımaAllah yolunu bahtini acik etsin cnm
İnşallah seni hak eden kişileri karşına cikarsin
Afiyet olsun canim26 mart cuma
11.00
2 kş yulaf, 1 kş yogurt, 1 yumurta, 1 dil. Ceddar, 5 ince dilim sucukla tost
Yarım kk peynir
Salatalik
4 zeytin
14.15
1 bar süt,
2 kş chia, 1 kş keten tohumu, kakao, tarcin, 1 avuc kuruyemis
3 hurmayla puding
18.30
kiymali 1 kabak spagetti
Yogurt
Yarim dil. İnce peynirli tepsi boregi
Su 2.5 lt
Sagol tatlimAllah razı olsun canım amin inşAllah sende hoş geldin takıma
Teşekkür ederim tatlimAfiyet olsun canim
İki adet çikolatali gofret bildiğimiz ebatlarda olan mı , mini mi ? Yavrum bu nasıl bir yokluktur böyleKızlar menüm
Sabah yok
Öğle 14.00
1 muz 1 dilim tiramusi
Ara 17.00
4 kaşık yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 20.00
2 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık makarna
2 adet Ülker çikolatalı gofret.
Menü kalori olarak çok değil ama
sağlıksız..
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul @Habinar kackaloribu
Spora yönlendirme imkanınız var mı, bu enerji boşa gitmesin.Ya benim oğlan hiperaktif canım . Bu yıl ergen psikiyatristine de gittik. Doktor evet hiperaktif dedi ama ilaç başlamadı. Bu yıl 1.sınıfa başlayacak insallah. O zaman gel ilaç başlarız dikkat dağınıklığı yaşamasın diye dedi. Ama şu an bise vermedi. Ve benim oğlan uyurken bile duramayan bir çocuk. Sandalyede 2 saniye düz oturamaz. Ve biz tüm gün işte birlikteydik. Yapma oğlum dur oğlum otur oğlum sus oğlum demekten canım çıktı. En son koridorda bi ileri bi geri koşturuyordu çıldırdım. Neyseki o sırada mesai bitti.başemiyorum. Sabah 8 de kaldırıyorum haftasonu azen bilerek, sonra kahvaltı ettirip önce arkadaşlarıyla oynatıyorum, sonra 4 saat falan parkta koşturuyorum. Eve geliyoruz. Hâlâ yerinde duramıyor. Yorulmadin mi diyorum yok diyor.sabaha kadar oturmak istiyor ya. Uyumak istemiyor. Bıraksam tavana tirmanacak
Ah o kadar çok istiyorum ki aslında ama maddiyat müsaade etmiyor. Inşallah ilerde bi fırsatımz olur..Spora yönlendirme imkanınız var mı, bu enerji boşa gitmesin.
Yaa canım benim 3 yaşında ki oğlum şuan bahsettiğin durumda yaw yavrum bir saniye dur diyorum boş artık sporu da bıraktım son zamanlarda çok azıttı eşim evdeyken iki kelime edemiyoruz o kadar aktif çocukYa benim oğlan hiperaktif canım . Bu yıl ergen psikiyatristine de gittik. Doktor evet hiperaktif dedi ama ilaç başlamadı. Bu yıl 1.sınıfa başlayacak insallah. O zaman gel ilaç başlarız dikkat dağınıklığı yaşamasın diye dedi. Ama şu an bise vermedi. Ve benim oğlan uyurken bile duramayan bir çocuk. Sandalyede 2 saniye düz oturamaz. Ve biz tüm gün işte birlikteydik. Yapma oğlum dur oğlum otur oğlum sus oğlum demekten canım çıktı. En son koridorda bi ileri bi geri koşturuyordu çıldırdım. Neyseki o sırada mesai bitti.başemiyorum. Sabah 8 de kaldırıyorum haftasonu azen bilerek, sonra kahvaltı ettirip önce arkadaşlarıyla oynatıyorum, sonra 4 saat falan parkta koşturuyorum. Eve geliyoruz. Hâlâ yerinde duramıyor. Yorulmadin mi diyorum yok diyor.sabaha kadar oturmak istiyor ya. Uyumak istemiyor. Bıraksam tavana tirmanacak
+1 bende var evde gecen zamanda bence cocuklari delirtti artık. Oglum dur , yapma, altımızdakilerde insan demekten yoruldum . Ama su ve uyku konusunda sıkıntımız yok hatta is olsun diye abartı icip zirt pirt wcye gidiyorYaa canım benim 3 yaşında ki oğlum şuan bahsettiğin durumda yaw yavrum bir saniye dur diyorum boş artık sporu da bıraktım son zamanlarda çok azıttı eşim evdeyken iki kelime edemiyoruz o kadar aktif çocukve uyku su sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?