- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
O nedir ki tüm gün ayakta ve küçüğüne arada yapıştırıp kaçıyor. Hiç yorulmuyor hiç+1 bende var evde gecen zamanda bence cocuklari delirtti artık. Oglum dur , yapma, altımızdakilerde insan demekten yoruldum . Ama su ve uyku konusunda sıkıntımız yok hatta is olsun diye abartı icip zirt pirt wcye gidiyor
Tebrik ederim canlarHAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)
Cordelia
Habinar
KazanannnnCordelia
Emek veren herkesi tebrik ediyorum
Yarismayi ciddiye alip Katilim yapan ve paylasimlariyla takimi canlandiran herkese ayrica teşekkür ederim
Ay yazik kucugu daha bebek değil mi . Benim ki cok seviyor hatta severken bunaltiyorO nedir ki tüm gün ayakta ve küçüğüne arada yapıştırıp kaçıyor. Hiç yorulmuyor hiç
Kaptanım bu mesajını alıntılamış da ben de müjde deyince şey zannetmiştim...Ben müjdeyi verdim çoktan
Daha 4 aylık bebegi seviyorum ayağına yanağını koparırcasına sıkıyor malesefAy yazik kucugu daha bebek değil mi . Benim ki cok seviyor hatta severken bunaltiyor
Bu T u t a s t e ben olamam o başkası Allah'tan 2008den beri kkda degilHAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)
Cordelia
Habinar
KazanannnnCordelia
Emek veren herkesi tebrik ediyorum
Yarismayi ciddiye alip Katilim yapan ve paylasimlariyla takimi canlandiran herkese ayrica teşekkür ederim
DuzelttimBu T u t a s t e ben olamam o başkası Allah'tan 2008den beri kkda degil
Canım öncelikle bilimsel yönü çocuğun enerjisini anneden geçen mitokondrilerden aldığını biliyor mu idinYa benim oğlan hiperaktif canım . Bu yıl ergen psikiyatristine de gittik. Doktor evet hiperaktif dedi ama ilaç başlamadı. Bu yıl 1.sınıfa başlayacak insallah. O zaman gel ilaç başlarız dikkat dağınıklığı yaşamasın diye dedi. Ama şu an bise vermedi. Ve benim oğlan uyurken bile duramayan bir çocuk. Sandalyede 2 saniye düz oturamaz. Ve biz tüm gün işte birlikteydik. Yapma oğlum dur oğlum otur oğlum sus oğlum demekten canım çıktı. En son koridorda bi ileri bi geri koşturuyordu çıldırdım. Neyseki o sırada mesai bitti.başemiyorum. Sabah 8 de kaldırıyorum haftasonu azen bilerek, sonra kahvaltı ettirip önce arkadaşlarıyla oynatıyorum, sonra 4 saat falan parkta koşturuyorum. Eve geliyoruz. Hâlâ yerinde duramıyor. Yorulmadin mi diyorum yok diyor.sabaha kadar oturmak istiyor ya. Uyumak istemiyor. Bıraksam tavana tirmanacak
Ay yazik minise hayir oglunda kucuk simdi onda kıskançlık kaynakli hareketlenmede vardır ilgi çekmek için herşeyi yapar benimki 6 yaşında o acik açık söylüyor kiskaninca , keşke benim emme hakkim bitmemiş olsaydi bile diyor:)Daha 4 aylık bebegi seviyorum ayağına yanağını koparırcasına sıkıyor malesef
Cnm mucizeyle senide ekliyimmiTebrik ederim canlar
Ee simdi bir cocuk sakin bir cocuk deli gibi hareketli o zaman nasil oluyor . Bence bizimki babadan daha cok almis :)Canım öncelikle bilimsel yönü çocuğun enerjisini anneden geçen mitokondrilerden aldığını biliyor mu idin
İkincisi ise çocuğun muhakkak takıldığı birey vardır günlük yaşantısında dolduramadığı ilaç kullanımını bilinçli pedagoglar önermiyor vücudun kimyasına karşı bana sorarsan sakın ama sakın ilaç düşünme
Yok benim ki 3 yaşında ama aşırı kıskanç bazen ya görmesem bebeğe bişey yaparsa diye korkuyorum pek anlamıyorda küçük zaten seninki büyük müş ama alıyordur herşeyiAy yazik minise hayir oglunda kucuk simdi onda kıskançlık kaynakli hareketlenmede vardır ilgi çekmek için herşeyi yapar benimki 6 yaşında o acik açık söylüyor kiskaninca , keşke benim emme hakkim bitmemiş olsaydi bile diyor:)
Çok sevinirim neden olmasın zatenCnm mucizeyle senide ekliyimmi
Seneye daha iyi olurlar insallah annesi oda bebeklikten yeni cikmis 3 yas daha.Yok benim ki 3 yaşında ama aşırı kıskanç bazen ya görmesem bebeğe bişey yaparsa diye korkuyorum pek anlamıyorda küçük zaten seninki büyük müş ama alıyordur herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?