Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

HAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)

Cordelia
Habinar
Kazanannnn Cordelia

gulenyuzumsunsen
Mefkurem
Kazanannnn Mefkurem

Chedarice
@TekrarDene
Kazanannnnn Chedarice

Kmsl Hnd
Penguen
Kazanannn Penguen

@Tostombalakanne
kackaloribu
Kazanannnnn kackaloribu

AhSen_2504
North River
Kazanannnnn North River

Emek veren herkesi tebrik ediyorum

Yarismayi ciddiye alip Katilim yapan ve paylasimlariyla takimi canlandiran herkese ayrica teşekkür ederim

+1 bende var evde gecen zamanda bence cocuklari delirtti artık. Oglum dur , yapma, altımızdakilerde insan demekten yoruldum . Ama su ve uyku konusunda sıkıntımız yok hatta is olsun diye abartı icip zirt pirt wcye gidiyor
O nedir ki tüm gün ayakta ve küçüğüne arada yapıştırıp kaçıyor. Hiç yorulmuyor hiç

Tebrik ederim canlar

Ben müjdeyi verdim çoktan
Kaptanım bu mesajını alıntılamış da ben de müjde deyince şey zannetmiştim...
Bebiş geliyor sanmıştım
Ama hayırlısı değil mi canım??
Allah Hayırlı bir şekilde size nasip eder inşallah

Bu T u t a s t e ben olamam o başkası Allah'tan 2008den beri kkda degil

Canım öncelikle bilimsel yönü çocuğun enerjisini anneden geçen mitokondrilerden aldığını biliyor mu idin
İkincisi ise çocuğun muhakkak takıldığı birey vardır günlük yaşantısında dolduramadığı ilaç kullanımını bilinçli pedagoglar önermiyor vücudun kimyasına karşı bana sorarsan sakın ama sakın ilaç düşünme

Daha 4 aylık bebegi seviyorum ayağına yanağını koparırcasına sıkıyor malesef
Ay yazik minise hayir oglunda kucuk simdi onda kıskançlık kaynakli hareketlenmede vardır ilgi çekmek için herşeyi yapar benimki 6 yaşında o acik açık söylüyor kiskaninca , keşke benim emme hakkim bitmemiş olsaydi bile diyor:)

Ee simdi bir cocuk sakin bir cocuk deli gibi hareketli o zaman nasil oluyor . Bence bizimki babadan daha cok almis :)

Yok benim ki 3 yaşında ama aşırı kıskanç bazen ya görmesem bebeğe bişey yaparsa diye korkuyorum pek anlamıyorda küçük zaten seninki büyük müş ama alıyordur herşeyi

İyi akşamlar kızlar. Kilo verenleri çaba gösterenleri tebrik ediyorum. Listeçin çok teşekkür ederim zaman ayırıp emek veriyorsunuz Z zipzip E Elif_Eylul N Nidsalii

Bugünün menüsü
Kah 12
2 haş yumurta ile salata
5 zeytin
Bir iki d peynir
2 m hurması

Akşam
1 tabak tavuklu bulgur pilavı
1 servis k Fırınlanmış patates
Yarım kaşık ıspanak yemeği
Havuçlu yoğurtlu kereviz
Turşu yeşillik

Ara 1 m. Hurması
Leblebi yarım çay b az çekirdek

Kalan yemekleri bitirmeye çalıştım.
Spor 7 binadım
Su 2 lt

Yok benim ki 3 yaşında ama aşırı kıskanç bazen ya görmesem bebeğe bişey yaparsa diye korkuyorum pek anlamıyorda küçük zaten seninki büyük müş ama alıyordur herşeyi
Seneye daha iyi olurlar insallah annesi oda bebeklikten yeni cikmis 3 yas daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…