- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Amin canım benim Rabbim seni kimseye muhtaç etmesin hayırlı kapılar açsın inşaallahCanimsınnnnnnnnnnnn çok sağol amin insAllah dua et rabbim hayırlı kapılar açsın kuzum
Amin canım insAllah annemle babam yanımda çok şükür kimseye muhtaç değilim yaza kadar çalışmayı düşünmüyorum malum covid var hemde yaza kadar kendimi iyce toparlamiş olurum sonrası Allah kerimAmin canım benim Rabbim seni kimseye muhtaç etmesin hayırlı kapılar açsın inşaallah
Yaaa bakamadim ki ev müsait degildiBen müjdeyi verdim çoktan
Menümü yazayım
Sabah 12
2 yumurta ile maydonozlu dereotlu omlet
1 dl kızarmış ekmek
1 TK biber sosu
Öğlen 15 gibi
Köz biber salatası 3 kaşık
3 kaşık patates salatası
3 kaşık kereviz salatası
1 dl triliçe
Akşam
Salata yoğurt
Kahve içeçeğim birazdan
Suyu 2 lt tamamlanacak
Zipzip- E Elif_Eylul
Sabah 11.00
Sucuklu Menemen 2 dilim tbe 5 zeytin 1 parmak peynir 1 tutam maydanoz
ara 15.30
1 silme servis kaşığı kekikli tavuk
akşam 18.45
1 kase mercimek çorba yarım dürüm lavaş içinde et 1 küçük kase salata
Eve geldim doymamıştım 1 muz 1 kare bitter yedim
su 2 lt
Spor 5832 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Bugünun menüsü kahvaltı öğlen gibi yaptım hastaneye gittim dönüşte saat 12.00
2 dilim kepek ekmeği
1 domates 1 salata
Peynir zeytin
Reçel iki çatal
Labne, 3 çatal
Ogleden sonra 15.00
Buruksel lahanası yemeği 5 kaşık
1 dilim kepek ekmeği
Ara 1 minik çikolata
Aksam 19.30
Salata 3 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık barbunya
Kayısı çayı aldım ondan icicem
1 litre su bugün az oldu
6000 adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Kızlar menüm
Sabah yok
Öğle 14.00
1 muz 1 dilim tiramusi
Ara 17.00
4 kaşık yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 20.00
2 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık makarna
2 adet Ülker çikolatalı gofret.
Menü kalori olarak çok değil ama
sağlıksız..
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul Habinar kackaloribu
İyi akşamlar sabah 1 dilimden biraz fazla peynir 7 tane yeşil zeytin 1 çeri domates yarım yeşil biber 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen iskender yemekte çıktı hiç güzel değildi bir iki dilim ekmeğinden yedim 1 bardak kola içtim etindende az yedim buğdaylı ıspanaklı çorbadan 4 kaşık içtim.
Akşam yarım kase çorba içtim. Çayın yanına 1 tane kurabiye Antep fıstığı hurma yedim.
3 litre su içtim
10300 adım.
Zipzip-
Yarın çocuklara pizza yapacağım yulaf unuyla kendime yapmak istiyorum tarifi olan var mı
İyi akşamlar sabah 1 dilimden biraz fazla peynir 7 tane yeşil zeytin 1 çeri domates yarım yeşil biber 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen iskender yemekte çıktı hiç güzel değildi bir iki dilim ekmeğinden yedim 1 bardak kola içtim etindende az yedim buğdaylı ıspanaklı çorbadan 4 kaşık içtim.
Akşam yarım kase çorba içtim. Çayın yanına 1 tane kurabiye Antep fıstığı hurma yedim.
3 litre su içtim
10300 adım.
Zipzip-
Yarın çocuklara pizza yapacağım yulaf unuyla kendime yapmak istiyorum tarifi olan var mı
Neyse ben müjdeyi verdim senide tebrik ederim kaptaniçemYaaa bakamadim ki ev müsait degildi
Cok guzel bende merak ediyordum nasil yapıldığını
Canım Rabbim gönlünde ne varsa kabul eylesinİnsAllah canım amin dua edin evliliğimizi bitirdik biz 2.5 ay önce
Amin canım benim insAllah çok tşk ederimCanım Rabbim gönlünde ne varsa kabul eylesin
Ne güzel menü. Afiyet olsun.Menümü yazayım
Sabah 12
2 yumurta ile maydonozlu dereotlu omlet
1 dl kızarmış ekmek
1 TK biber sosu
Öğlen 15 gibi
Köz biber salatası 3 kaşık
3 kaşık patates salatası
3 kaşık kereviz salatası
1 dl triliçe
Akşam
Salata yoğurt
Kahve içeçeğim birazdan
Suyu 2 lt tamamlanacak
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım. Kolun neden kalkmıyor?Menü
Sabah 10.00
Yarim dilim su boregi. (Bi misafir getirmişti isyerine. Yarim yedim. Ödülüm niyetine olsun. Lutfennn)
Öğle 12.45
Yarim kase mercimek çorbası
3 yk patates yemeği
3 yk bulgur pilavı
Akşam
19.00
Çeyrek ekmegin çeyreği kadar tost ısırdım oğlana yapınca.
Kolum kalkmıyor ki bise yiyeyim.
1 litre su anca içtim bugün. Yatana kadar 2 yaparım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia artık seni de etiketleyebilirim sanirim
Jumping jacktan yaparsa okadar çokAfiyet olsun canım. Kolun neden kalkmıyor?
Önce bir cicuk doktoruna götürursun genel muayenesini yapar tahlillerine falan bakar doktor sonra o zaten gerek görürse yönlendirir sizi...Tarifi ezbere bilmiyorum bir kere yaptım..youtubeden bakip...video acayip terletiyo ve yoruyo..kadin çam yarmasi gibi yanindaki adam.yavru gibi kalmis...biraz alisinca daha iyi yaparim sanirim...
Benim oglumda 9 yaşında. 35-36 kilo..hic onun kilolu olabileceğini düşünmemiştim.. göbeği var..normal dedim...babada bende gobekliyim..cok hareketli gun icinde sokaktan gelmez..ama endokrin falan diyince bende acaba mi dedim..yazin bi diyetisyene goturup kontrol ettireyim bari
Kirmizi mercimek bu...karatay diyetine uygunmus..bundan krep pizza falanda yapiyorlar
Işte ona nasıl alışacak bilmiyorum ya ..Vermene gerek yok zaten hem normal yeme düzenine de vücudunun alışması lazim
Almim canikom teşekkürlerSon gülen iyi güler derler hihihihi
Ben hiiç karışmam. ama çok iyi kilo verdiren tariflerim var isterseniz sizinle paylaşırım kızlar. 1 haftada 5 kilo verirsiniz
Size hamurlarla tatlılarla çikolarla büyük aşklar diliyorumBen bir haftada 5 kilo veremem. Sen bize versen versen baklava , börekli , sarmalı, mantıli liste verirsin. Kalsın.Habinar sen istiyon mu liste?
Habinar ile ikiniz yapın canım.
Vitamin ilaçları mı kullanıyorsun canım? Yarın kontrol var bakalım doktor nasıl karar verecek bilmiyorum valla heyecanlıyım bendeBende pztesi gidicem kontrole daha tedaviye başlamadan bir sürü ilaç suan tedaviye hazırlık yapıyorum ramazandan sonra bir sıkıntı çıkmazsa basliycam
Sen ne zaman basliyosun??
Yulaf unu da olsa, yiyebileceğin yarım hadi maks 1 dilim olmalı, bugün zaten kaçamak yapmışsın, pizzanın tabanunu kabak yada başka sebzeden yapmanı öneririm ki doya doya yeİyi akşamlar sabah 1 dilimden biraz fazla peynir 7 tane yeşil zeytin 1 çeri domates yarım yeşil biber 1 dilim kepek ekmeği
3 litre su içtim
10300 adım.
Zipzip-
Sabahları sana uyacak bi tarifim var canım. Istersen sana kalorisiz simit önerebilirim. en yakın fırından 5 tane al ve ye. Birebir. Aç kalmamış olursunKızlar menüm
Sabah yok
Öğle 14.00
1 muz 1 dilim tiramusi
Ara 17.00
4 kaşık yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 20.00
2 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık makarna
2 adet Ülker çikolatalı gofret.
Menü kalori olarak çok değil ama
sağlıksız..
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul Habinar kackaloribu
Kız bu tarif kilo aldırıyor yapma sen sakin. Bunun yerine sen bi hamur mayala tabana dose. Kenarlarını da kaşarla dolgu yap. Bak nasıl zayifliyosun
Bugün benim canavarla isterindeydik. Beni çok yordu. Ben iş yükü hem çocuk yükü biitttiiimAfiyet olsun canım. Kolun neden kalkmıyor?
AaahhhJumping jacktan yaparsa okadar çok
Neolduki canimSabahları sana uyacak bi tarifim var canım. Istersen sana kalorisiz simit önerebilirim. en yakın fırından 5 tane al ve ye. Birebir. Aç kalmamış olursun
Kız bu tarif kilo aldırıyor yapma sen sakin. Bunun yerine sen bi hamur mayala tabana dose. Kenarlarını da kaşarla dolgu yap. Bak nasıl zayifliyosun
Bugün benim canavarla isterindeydik. Beni çok yordu. Ben iş yükü hem çocuk yükü biitttiiim
Aaahhh
keşke ondan olsaydı şu an bunu çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?