Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin canım benim Rabbim seni kimseye muhtaç etmesin hayırlı kapılar açsın inşaallah
Amin canım insAllah annemle babam yanımda çok şükür kimseye muhtaç değilim yaza kadar çalışmayı düşünmüyorum malum covid var hemde yaza kadar kendimi iyce toparlamiş olurum sonrası Allah kerim

Afiyet olsun kizlar
Kacamaklar gozumden kaçmadı ama cuma oldugu icin bisey demicem

Ne güzel menü. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. Kolun neden kalkmıyor?

Önce bir cicuk doktoruna götürursun genel muayenesini yapar tahlillerine falan bakar doktor sonra o zaten gerek görürse yönlendirir sizi...
Vermene gerek yok zaten hem normal yeme düzenine de vücudunun alışması lazim
Işte ona nasıl alışacak bilmiyorum ya ..
Ben akşam 4 ya da 5 ten sonra bir şeyler yemeyi kesiyorum
Bakalım nasıl yapacağım

Son gülen iyi güler derler hihihihi

Ben hiiç karışmam. ama çok iyi kilo verdiren tariflerim var isterseniz sizinle paylaşırım kızlar. 1 haftada 5 kilo verirsiniz
Almim canikom teşekkürler
Ben bir haftada 5 kilo veremem. Sen bize versen versen baklava , börekli , sarmalı, mantıli liste verirsin. Kalsın. Habinar sen istiyon mu liste?
Habinar ile ikiniz yapın canım.
Size hamurlarla tatlılarla çikolarla büyük aşklar diliyorum

Bende pztesi gidicem kontrole daha tedaviye başlamadan bir sürü ilaç suan tedaviye hazırlık yapıyorum ramazandan sonra bir sıkıntı çıkmazsa basliycam
Sen ne zaman basliyosun??
Vitamin ilaçları mı kullanıyorsun canım? Yarın kontrol var bakalım doktor nasıl karar verecek bilmiyorum valla heyecanlıyım bende uzun protokol önerdi ona başlayacak sanırım ama ne zaman der bilmiyorum. Vitamin kullanıyorum bende unutuyorum çoğu zaman ya. Daha düzenli kullanmam şart.

Yulaf unu da olsa, yiyebileceğin yarım hadi maks 1 dilim olmalı, bugün zaten kaçamak yapmışsın, pizzanın tabanunu kabak yada başka sebzeden yapmanı öneririm ki doya doya ye

Sabahları sana uyacak bi tarifim var canım. Istersen sana kalorisiz simit önerebilirim. en yakın fırından 5 tane al ve ye. Birebir. Aç kalmamış olursun
Kız bu tarif kilo aldırıyor yapma sen sakin. Bunun yerine sen bi hamur mayala tabana dose. Kenarlarını da kaşarla dolgu yap. Bak nasıl zayifliyosun
Afiyet olsun canım. Kolun neden kalkmıyor?
Bugün benim canavarla isterindeydik. Beni çok yordu. Ben iş yükü hem çocuk yükü biitttiiim
Jumping jacktan yaparsa okadar çok
Aaahhh
keşke ondan olsaydı şu an bunu çok isterdim

Neolduki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…