Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Son gülen iyi güler derler hihihihi

Ben hiiç karışmam. ama çok iyi kilo verdiren tariflerim var isterseniz sizinle paylaşırım kızlar. 1 haftada 5 kilo verirsiniz
Ben bir haftada 5 kilo veremem. Sen bize versen versen baklava , börekli , sarmalı, mantıli liste verirsin. Kalsın. Habinar sen istiyon mu liste?
Habinar ile ikiniz yapın canım.

Bugünun menüsü kahvaltı öğlen gibi yaptım hastaneye gittim dönüşte saat 12.00
2 dilim kepek ekmeği
1 domates 1 salata
Peynir zeytin
Reçel iki çatal
Labne, 3 çatal
Ogleden sonra 15.00
Buruksel lahanası yemeği 5 kaşık
1 dilim kepek ekmeği
Ara 1 minik çikolata
Aksam 19.30
Salata 3 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık barbunya
Kayısı çayı aldım ondan icicem
1 litre su bugün az oldu
6000 adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Gulumse24 canım önceden seni tanımıyordum ama yeni bi hayata başlamışsın. Yeni yolunda güzellikler hep seninle olsun. Insaniz hersey bizler için. Ama en değerli sensin bunu hiç unutma.
Yaaaaaa kurban olurum çok tşk ederim Allah razı olsun canım benim

Kızlar menüm

Sabah yok

Öğle 14.00
1 muz 1 dilim tiramusi

Ara 17.00

4 kaşık yoğurt
1 avuç fıstık

Akşam 20.00
2 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık makarna
2 adet Ülker çikolatalı gofret.

Menü kalori olarak çok değil ama
sağlıksız..

2 litre su

Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul Habinar kackaloribu

Elimde Ülker çikolatalı gofret vardı onu yiycektim benimkinide senin menüye yazalimmi kalabalıkta kaybolur

Harikasınız kızlar

Bu arada yarın mercimek ekmeği yapacağım mercimeği sıcak suya ısladım bazı tariflerde yumurta var bazısında yok sizin yaptığınız tarif var mı
Benimkinde vardi...çörek otuda vardi..hatta benbi bu sefer keten tohumu chia da koyacagim

Afiyet olsun kizlar

İyi akşamlar sabah 1 dilimden biraz fazla peynir 7 tane yeşil zeytin 1 çeri domates yarım yeşil biber 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen iskender yemekte çıktı hiç güzel değildi bir iki dilim ekmeğinden yedim 1 bardak kola içtim etindende az yedim buğdaylı ıspanaklı çorbadan 4 kaşık içtim.
Akşam yarım kase çorba içtim. Çayın yanına 1 tane kurabiye Antep fıstığı hurma yedim.
3 litre su içtim
10300 adım.
Zipzip-
Yarın çocuklara pizza yapacağım yulaf unuyla kendime yapmak istiyorum tarifi olan var mı

Gulumse24 kuzum....yeni hayatin özgürlüğün hayirli olsun...hayatta herzaman daha iyisi vardır...yüzünü guldurcek insanlar ciksin..
Allah razı olsun yaaaa canımsın çok tşk ederim iyiki varsınız valla moralim bugün çok bozuktu hayr dualar aldım sayenizde moralim yerine geldi seninde gönlünde yüreğinde ne sıkıntın varsa rabbim tez vakitte gidersin insAllah canım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…