- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Son gülen iyi güler derler hihihihibuna çok güldüm
Zevkle 3 kişilik yarışırım
Ağlamayın ama
Ben hiiç karışmam. ama çok iyi kilo verdiren tariflerim var isterseniz sizinle paylaşırım kızlar. 1 haftada 5 kilo verirsiniz
Ben bir haftada 5 kilo veremem. Sen bize versen versen baklava , börekli , sarmalı, mantıli liste verirsin. Kalsın.Son gülen iyi güler derler hihihihi
Ben hiiç karışmam. ama çok iyi kilo verdiren tariflerim var isterseniz sizinle paylaşırım kızlar. 1 haftada 5 kilo verirsiniz
Yaaaaaa kurban olurum çok tşk ederim Allah razı olsun canım benimGulumse24 canım önceden seni tanımıyordum ama yeni bi hayata başlamışsın. Yeni yolunda güzellikler hep seninle olsun. Insaniz hersey bizler için. Ama en değerli sensin bunu hiç unutma.
Elimde Ülker çikolatalı gofret vardı onu yiycektim benimkinide senin menüye yazalimmi kalabalıkta kaybolurKızlar menüm
Sabah yok
Öğle 14.00
1 muz 1 dilim tiramusi
Ara 17.00
4 kaşık yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 20.00
2 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık makarna
2 adet Ülker çikolatalı gofret.
Menü kalori olarak çok değil ama
sağlıksız..
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul Habinar kackaloribu
Benimkinde vardi...çörek otuda vardi..hatta benbi bu sefer keten tohumu chia da koyacagimHarikasınız kızlar
Bu arada yarın mercimek ekmeği yapacağım mercimeği sıcak suya ısladım bazı tariflerde yumurta var bazısında yok sizin yaptığınız tarif var mı
Bugünun menüsü kahvaltı öğlen gibi yaptım hastaneye gittim dönüşte saat 12.00
2 dilim kepek ekmeği
1 domates 1 salata
Peynir zeytin
Reçel iki çatal
Labne, 3 çatal
Ogleden sonra 15.00
Buruksel lahanası yemeği 5 kaşık
1 dilim kepek ekmeği
Ara 1 minik çikolata
Aksam 19.30
Salata 3 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık barbunya
Kayısı çayı aldım ondan icicem
1 litre su bugün az oldu
6000 adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarKızlar menüm
Sabah yok
Öğle 14.00
1 muz 1 dilim tiramusi
Ara 17.00
4 kaşık yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 20.00
2 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık makarna
2 adet Ülker çikolatalı gofret.
Menü kalori olarak çok değil ama
sağlıksız..
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul Habinar kackaloribu
İyi fikir.Elimde Ülker çikolatalı gofret vardı onu yiycektim benimkinide senin menüye yazalimmi kalabalıkta kaybolur
Canım benim hoşgeldin yeni hayatında bütün güzellikler seninle olsun inşaallahYaaaaaa kurban olurum çok tşk ederim Allah razı olsun canım benim
Allah razı olsun yaaaa canımsın çok tşk ederim iyiki varsınız valla moralim bugün çok bozuktu hayr dualar aldım sayenizde moralim yerine geldi seninde gönlünde yüreğinde ne sıkıntın varsa rabbim tez vakitte gidersin insAllah canımGulumse24 kuzum....yeni hayatin özgürlüğün hayirli olsun...hayatta herzaman daha iyisi vardır...yüzünü guldurcek insanlar ciksin..
Canimsınnnnnnnnnnnn çok sağol amin insAllah dua et rabbim hayırlı kapılar açsın kuzumCanım benim hoşgeldin yeni hayatında bütün güzellikler seninle olsun inşaallah
Afiyet olsun canımİyi akşamlar sabah 1 dilimden biraz fazla peynir 7 tane yeşil zeytin 1 çeri domates yarım yeşil biber 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen iskender yemekte çıktı hiç güzel değildi bir iki dilim ekmeğinden yedim 1 bardak kola içtim etindende az yedim buğdaylı ıspanaklı çorbadan 4 kaşık içtim.
Akşam yarım kase çorba içtim. Çayın yanına 1 tane kurabiye Antep fıstığı hurma yedim.
3 litre su içtim
10300 adım.
Zipzip-
Yarın çocuklara pizza yapacağım yulaf unuyla kendime yapmak istiyorum tarifi olan var mı
Merhaba Çok tşk ederim canım amin Allah razı olsunGulumse24 merhaba umarım bundan sonra çok mutlu olursun rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Ben müjdeyi verdim çoktanBugun ikinci olduk tebrik ediyorum kizlar hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?