Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman herkesi etiketleyelim canım
Puanlarinida artiralim
Kardiyo icin video önerisi olan paylassin
Ben bu konuda çekimser kaliyorum
Zaten fazla yaptigim yok :)) bu hafta insallah yürüyüş ve leslie karmasi yapmak istiyorum
Videyolari zaten yapamam ben

Tamam canim bugünkini yaparsin sende neni etiketler misin spora her sayfayi okuyamiom 4 sinav yapiliyo bize 1 de odev var. Sali günü ilk sinavim üstüne dusmem lazim mezun olacam insallah. Her mesaji okuyamiom yani canim eskisi kadar
Bende bugunkini yapacam aksama insallah bugün eksi gordum keyfim tıkır
Günaydın ablacım bugund n itibaren başlasam hem yürüyüş hem lesliye havada acti şükür
Sen yapta bugun den basla 6 gun az değil canim benide etiketle olur mu takip edemiom her mesaji kendi bedenine göre seni terletecek hareket yap nabzini bi hizlandirip bi yavaslandiran da ne yaoarsan yap
Ahhh erkeklerrrr
Canim bugunkini yap yapabilirs3n yoksa sen kendine göre istediğini yap ama mubakkak yap tamam mı. Kiz 1 gün 100 eksi gelirsin 1 gün 300 eksi gelirsin öyle deme. Kendine kendi bedenine göre nabzini bir düşürüp bir yukseltecek video bul. Bugunkini yapamazsanda sen yapabildigin kadarini yap ama yap. Bu hafta bizim haftaniz olsun inşallah
Sakatlihini bilmiyodum allah şifanı versin insallah ani hareket mi yaptinki. Dr.a gidecek olman iyi olmus canim
birbeste tatlım mercimek mucverini yapmayı planlıyorum. Belki salı yaparım evde yeşil soğan yok diğer malzemeler var ama ....
Bende menumu simdi yazacam sende oku die erken yaziom cancağızımmm
Terasa sogan ektim hepside çıktı bir tabak al gelde dolduralim

O zaman fikirler gelsin en son etiket yapalim

10.000 adim
+
Kardiyo
+
Bölgesel
Ben bugün yürüyüşümu yaptim aksamada size attigim videoyu yapacam. O video seri şeklinde gidiyo. Bi bakin begenirseniz günlük yapalim kardio ağırlıklı o canim
Baskada bisiler yaparsam yazarim

Tamam canim etiketlerim insallah spor yaparim

Kolay gelsin sinavinda basarilar diliyorum

Kizlar bantta 1 saatlik yürüyüşüm tamamlandı aksamki vixeo için cok heyecanlıyım aksam olsada videomu yapsam o kadar mutluyumki icim içime sığmıyor haydi sizde yapin sporlarınızı

Pozitif enerji yaymaya çalışıyorumsadece

Bu arada yazmayi unuttum.eksin icin tebrik ederim

Menüm güzeller
Uyaninca elma sirkeli su veee sporrrr :))

Kahvaltı 13:00
1 dilim peynir, yeşillik
Yeşil Biberli 2 yum.ile omlet
Yarim dilim tb.ekmeği, nescafe

Ara: 16:30
1 muz bir avuç kuruyemiş

Akşam 19:30
1 tabak sulu köfte (bulgur ve tavuktan yapılır)
Bol salata

Su 2 lt
Sporu yazarım

Elhan ama bir gün etiketi unutmayacağım sözsana

Tamam canim etiketlerim insallah spor yaparim

Kolay gelsin sinavinda basarilar diliyorum
Tamam canim etiketini bekliyorum hakkaten hit bana iyi geldi bacaklarimin ağrısını saymazsak :))
allah razı olsun insallah diploma pastasi kesecez hayali olanından burda
Bu arada yazmayi unuttum.eksin icin tebrik ederim
Sağolasın elifim

Afiyet olsun canim

İnsanın hayatının planlı olması gerçekten mutluluk sebebi...
Akşama benim de lesliem kaldı...

Afiyet olsun canım

Yok merak etme sporumu yapacağım. Diyet tek başına yeterli olmuyor.
Ekim ayında iki tane onar kiloluk pazar poşeti taşımıştım ondan sonra olanlar oldu...araba park etmede sorun yaşıyorum uzaklara koyuyorum en fazla 50 metre yürümüşümdür. Sol kolum iptal.
Menünü gördüm harika...ben yemeden yazamıyorum. Soğan için teşekkür ederim. Bir ara geçerken gelir koparirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…