O zaman fikirler gelsin en son etiket yapalimTamamdır önce kızlarda fikir versin ama bence cardio haftası olsun Leslie yapıldı değişiklik her zaman iyidir
Ben bu konuda çekimser kaliyorumO zaman herkesi etiketleyelim canım
Puanlarinida artiralim
Kardiyo icin video önerisi olan paylassin
Olsun abla sen yapabildigin kadar yapsan yeterli sagligin daha önemliBen bu konuda çekimser kaliyorum
Zaten fazla yaptigim yok :)) bu hafta insallah yürüyüş ve leslie karmasi yapmak istiyorum
Videyolari zaten yapamam ben
Maşallah kuzumTeşekkür ederim ben 1 saat leslie yaptım çok şükür akşama da eva yapacağım nasipsesana şimdiden kolay gelsin ablacım
Spor menümüz aynı canım...Ben bu konuda çekimser kaliyorum
Zaten fazla yaptigim yok :)) bu hafta insallah yürüyüş ve leslie karmasi yapmak istiyorum
Videyolari zaten yapamam ben
Tamam canim bugünkini yaparsin sende neni etiketler misin spora her sayfayi okuyamiom 4 sinav yapiliyo bize 1 de odev var. Sali günü ilk sinavim üstüne dusmem lazim mezun olacam insallah. Her mesaji okuyamiom yani canim eskisi kadarEline saglik abla
Tebrik ediyorum kizlar
Dün attigin videoyu yapamadım ev bir musait olmadi
Bugun bunu yaparim insallah canim
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım hayirli kandiller❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Sen yapta bugun den basla 6 gun az değil canim benide etiketle olur mu takip edemiom her mesaji kendi bedenine göre seni terletecek hareket yap nabzini bi hizlandirip bi yavaslandiran da ne yaoarsan yapGünaydın ablacım bugund n itibaren başlasam hem yürüyüş hem lesliye havada acti şükür
Ahhh erkeklerrrrBenim kocanın huyunu biliyorum canım takdir edilmeye bayılır. Yumurta kırsa da olurdu ama hanım yorulmuş yemek söyleyim demiş
Senin cardio videon çok güzeldi ama omzumla dirsegim arası yerde bir sakatlık var iki aydır geçmedi bazı hareketlerde çok zorladı tamamlayamadim. Diş tedavim bitsin sıra ona gelecek..Spor hekimliği bölümüne gideceğim. Kas zedelenmelerine o uzmanlık bakıyormuş. Bugün sadece -100 geldim iki kilo nasıl gidecek bilmiyorum korkmaya başladım.
Bende menumu simdi yazacam sende oku die erken yaziom cancağızımmmbirbeste tatlım mercimek mucverini yapmayı planlıyorum. Belki salı yaparım evde yeşil soğan yok diğer malzemeler var ama ....
Ben bugün yürüyüşümu yaptim aksamada size attigim videoyu yapacam. O video seri şeklinde gidiyo. Bi bakin begenirseniz günlük yapalim kardio ağırlıklı o canimO zaman fikirler gelsin en son etiket yapalim
10.000 adim
+
Kardiyo
+
Bölgesel
Tamam canim etiketlerim insallah spor yaparimTamam canim bugünkini yaparsin sende neni etiketler misin spora her sayfayi okuyamiom 4 sinav yapiliyo bize 1 de odev var. Sali günü ilk sinavim üstüne dusmem lazim mezun olacam insallah. Her mesaji okuyamiom yani canim eskisi kadar
Bende bugunkini yapacam aksama insallah bugün eksi gordum keyfim tıkır
Bu arada yazmayi unuttum.eksin icin tebrik ederimKizlar bantta 1 saatlik yürüyüşüm tamamlandı aksamki vixeo için cok heyecanlıyım aksam olsada videomu yapsam o kadar mutluyumki icim içime sığmıyor haydi sizde yapin sporlarınızı
Pozitif enerji yaymaya çalışıyorumsadece
Menüm güzeller
Uyaninca elma sirkeli su veee sporrrr :))
Kahvaltı 13:00
1 dilim peynir, yeşillik
Yeşil Biberli 2 yum.ile omlet
Yarim dilim tb.ekmeği, nescafe
Ara: 16:30
1 muz bir avuç kuruyemiş
Akşam 19:30
1 tabak sulu köfte (bulgur ve tavuktan yapılır)
Bol salata
Su 2 lt
Sporu yazarım
Tamam canim etiketini bekliyorum hakkaten hit bana iyi geldi bacaklarimin ağrısını saymazsak :))Tamam canim etiketlerim insallah spor yaparim
Kolay gelsin sinavinda basarilar diliyorum
Sağolasın elifimBu arada yazmayi unuttum.eksin icin tebrik ederim
Afiyet olsun canimMenüm güzeller
1 dilim peynir, yeşillik
1 muz bir avuç kuruyemiş
Bol salata
Su 2 lt
Sporu yazarım
Rica ederim canım
İnsanın hayatının planlı olması gerçekten mutluluk sebebi...Kizlar bantta 1 saatlik yürüyüşüm tamamlandı aksamki vixeo için cok heyecanlıyım aksam olsada videomu yapsam o kadar mutluyumki icim içime sığmıyor haydi sizde yapin sporlarınızı
Pozitif enerji yaymaya çalışıyorumsadece
Afiyet olsun canımMenüm güzeller
1 dilim peynir, yeşillik
1 muz bir avuç kuruyemiş
Bol salata
Su 2 lt
Sporu yazarım
Yok merak etme sporumu yapacağım. Diyet tek başına yeterli olmuyor.Tamam canim bugünkini yaparsin sende neni etiketler misin spora her sayfayi okuyamiom 4 sinav yapiliyo bize 1 de odev var. Sali günü ilk sinavim üstüne dusmem lazim mezun olacam insallah. Her mesaji okuyamiom yani canim eskisi kadar
Bende bugunkini yapacam aksama insallah bugün eksi gordum keyfim tıkır
Sen yapta bugun den basla 6 gun az değil canim benide etiketle olur mu takip edemiom her mesaji kendi bedenine göre seni terletecek hareket yap nabzini bi hizlandirip bi yavaslandiran da ne yaoarsan yap
Ahhh erkeklerrrr
Canim bugunkini yap yapabilirs3n yoksa sen kendine göre istediğini yap ama mubakkak yap tamam mı. Kiz 1 gün 100 eksi gelirsin 1 gün 300 eksi gelirsin öyle deme. Kendine kendi bedenine göre nabzini bir düşürüp bir yukseltecek video bul. Bugunkini yapamazsanda sen yapabildigin kadarini yap ama yap. Bu hafta bizim haftaniz olsun inşallah
Sakatlihini bilmiyodum allah şifanı versin insallah ani hareket mi yaptinki. Dr.a gidecek olman iyi olmus canim
Bende menumu simdi yazacam sende oku die erken yaziom cancağızımmm
Terasa sogan ektim hepside çıktı bir tabak al gelde dolduralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?