Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huzurum harika bir menü ve spor
Geçmiş olsun. Çabucak iyileşmeni dilerim.

Kızlar, Poni Bon ve Kmsl Hnd canım sen benden liste isteyince eşimin diyet listesini atmışım. Temizlik yapıyordum. Aceleyle ekledim resmi. Herkes çok deyince Allah Allah ne var ki listede diye dönüp baktım.
Aşağıdaki liste 120 kilo gün boyu hareket eden bir erkeğin diyet listesidir. Biz kızlara kilo aldırır. Aman diyeyim.

Eklentiler

• 20210326_104428.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Menüm;

Sabah;9.00

2 kupa Yeşil çay
Salata
1 muz 15 badem
Pankek(2 yumurta, 1 yk keçiboynuzu tozu, biraz su ve kabartma tozu)

Ara; 13.00
15 badem

Ara; 15.00
1hurma, yarım portakal

Akşam; 17.30 bitiş

9 yk portakallı kereviz (patatessiz)
1 haşlanmış tavuk but
Salata

Su; 2 var

Zipzip- E Elif_Eylul
Mefkurem sözünü dinledim meyvemi akşam yemeğinde yedim

Afiyet olsun canım guzel menu

Cok uyuyor diyordun da bu kadari da cok fazla sanki
Cocuklar ses yapmiyor mu uyandirsinlar
Muhtemelenn akşam ezanına 15 dk kala kalkar
Evi süpürdüm, aynı odada 2 bardak kırıldı, tv açık, çocuklar zibilyon kez ağlama krizine girdi bunlar etkisiz elemanlar

Afiyet olsun canim

Su 2 litre
Spor 30 dk pilates
11 dk abs N Nidsalii

akşamda 17.30
4 şiş et,,,bol salata

Eklentiler

• 16A79157-1E0B-4016-82CB-8B815F4BA35D.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 19
  • B443B1F1-96DA-4F1C-B862-36BF98308B08.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 95FFC95F-FB7F-4A31-A13A-B4B9756A7DEB.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤
Su 2 litre
Spor 30 dk pilates
11 dk abs N Nidsalii

akşamda 17.30
4 şiş et,,,bol salata
Afiyet olsun canım ❤

Yok canım 2. Olmuşsunuz bu hafta onu mujdeledim biz boşandik 2.5 ay önce transfer olmamıştı embriyolari imha ettirdik malesef
Hmm üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı böyleymiş boşanma kolay alınacak bir karar değil boşanmışsın sana göre hakkı bir sebep illaki vardır...
Bundan sonraki hayatın sana mutluluk getirsin canım

Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.

Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.

Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…