Ben cayin yaninda illa bisey yicem diye bi aliskanligim yok cnmYemekten sonra otururken falan çay faslı olursa yemeden durmak çok zor haklısın.
Ben 8den yavaş yavaş 5-6 ya çektim. 8de uyku hazırlığı, 9.30 uyku bitiş, sonra mutfak toplama, bulaşık, silme süpürme derken saat 23.30-24 oluyor. Ne çaya vakit kalıyor ne atıştırmaya
Ama annemlerde vs illaki kaçıyor o çay faslında
Görmüştüm canımSağolasın canım
Ooo ödevine ekleme bile yapmissin harikasın darısı yarina yarinda başkabaska dans videosu ekleyebilirsinnn
Sporun güzel canım
Hep ayni hareket sıkıyo haklısın canım 30 dk yı geçmesini istememissin yoksa benim başladığım seriyi şiddetle tavsiye ederdim kadının bide cok güzel sohbeti var spor boyunca motive ediyo nasil geçtiğini anlamadim buhun 50 dk.nın inanki. Hep müzik Müzik oda bir yere kadar sohbetle iyi gitti
Geç yemek banada yaramıyo cok hafif atlatmak lazım ama hafif atlatsamda gec yemek bana hic iyi gelmiyoZaten ramazana 2 hafta kaldi
Bizim burda iftar tr ye göre cok gec oluyor
2 saat geç açıyoruz
Geç vakit yiyincede pek kilo gitmiyor bende
Bakalim nasil olacak
1 kase corbadan başka karbon olmamasi lazim cnmGeç yemek banada yaramıyo cok hafif atlatmak lazım ama hafif atlatsamda gec yemek bana hic iyi gelmiyo
Allah razı olsun canım tşk ederim amin insAllahHmm üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı böyleymiş boşanma kolay alınacak bir karar değil boşanmışsın sana göre hakkı bir sebep illaki vardır...
Bundan sonraki hayatın sana mutluluk getirsin canım
Evet biliyorum öyleymiş tekrar hoş geldin canım rakibemHava kötü olunca dışarı cikamadim cnm ben
Bantta yürüdüm, birazda aletli bölgesel yaptim
Olmazz
Çünkü nickimi degistirdim
Bi zamanlarki rakibin mefkurem desem
Ya öyleymiş artık başka zamana seni yerim çıtır çıtırBiz sadece birbirimizin rakibiyiz rakibeciğimben Samsunluyum eşim de Trabzonlu dipdibeyiz rizeyle
Canim bakma sen kaptanlara yiyeceksin tabi can boğazdan gelirAma kaptanım normalde bu restorantta yemek yiyince bu yarım yediklerimi tam yerdim. neredeyse 2 katı kalori olacaktı. Farkındayım bu haliyle bile çok ama Yarın akşamı çok hafif geçirip telafi edeceğim söz.
Bu hafta spora asiliyim diyorum bende YouTube bı iki kqrdio kestirdim gözüme onları yapicam cnmBol bol ekmek ye canım ancak doyarsın. Bu ne kuş gibi yemişsin. Çok ye bı hafta seni geçmem lazım. Hele spor hiç yapma
Sağol tatlimEvet biliyorum öyleymiş tekrar hoş geldin canım rakibem
Filiz @ Elif Eylül yumurta diyeti denedi miAminnn insallah cnm
İnşallah devamini getirirsin migicim
Filizin yaptigindanmi yapiyon
Hic olmamış cnm yaaa
Aksami cok erken kapatmişin, miden kazinacak, meton duracak
Lutfen yarin daha dolu dolu bi menü olsun
Kuzummm yaaaözel günler konusunda erkekler, kadinlar kadar hassas degil malesef
Burdaki çoğu kişinin eşide öyledir eminim
Hem özür dilemiş eşin
Umursamayip tepkisizde kalabilirdi
Allah dermansiz dert vermesin cnm
Böyle gelip geçici şeyler icin kendini üzme bu kadar
Iyi yolculuklar, iyi eglenceler cnm
Gecmis olsun cnm, gecmedimi bogazin
Allah şifa versin, ana babasina bagislasin insallah cnm
Tebrikler tatliminsan böyle bi ortamdan galip ayrilinca kendisiyle gurur duyuyor
Kalmadi ki kalmadi ki173 kcal mı Vay canına o neymiş öyle ya çok azmış canım niye öyle demiş ablan 173 kaloricik alt tarafı sanki 1733 kalori değildi ya sen bence yarın 3 tane ye tamam mı rakibeciğim aklında duracağına midende dursun
Görümcem Samsunda yasiyor yaşanılacak yer valla , eltimde Samsun CarsambaliBiz sadece birbirimizin rakibiyiz rakibeciğimben Samsunluyum eşim de Trabzonlu dipdibeyiz rizeyle
vayyy hemsom neresindensin ablamda Boluda yaşıyor annemi ziyarete geldiAbla gibi abla işte kendini siper etmiş
Ben de boluluyum
Yok cnm, doktora falan götürdüm zamanında zevkine uyuyor, 2.5 yıl depresyon tedavisi gördü o zaman 23 saat uyurdu, bunlar iyi halleriama insan sinir oluyor, ben günde 5 saatlik uykuyla 2 şocukla tek başıma akşama kadar oturmuyorum, o hor hor hor. Sinir bozucu. Hiç sevmem uyumayı da haddinden fazla uyuyanı da
Cok guzel yer Ankaradan kurtulsam Samsunda yada Orduda yaşarım tam cocuk buyutmelik sakin rahatBen de 5 sene yaşadım samsunda, aklım hala orda
Ben daha yazın ugradm her sene Rizeye 1 ay giderim donuste gorumceme ugrariz 2-3gun mesefe uzak olunca yilda bir malesef doyamiyor kuzenler birbirineBen de en son 8 yıl önce gittim maalesef memleketimi özledim
yok canim ya haziranda normale döner diyorlar daha kapatmazlar biryerleri siyasetciler miting yapsin, zenginler otel partileri, bizde coluk çocuk korkudan evden burnumuzu cikarmayalim yine de bulassinSorma ya guzelim memlekettim virüsten kırılıyor ama maalesef orada ki insanlar şu an çok duyarsız yazık günah ya bu kadar emek bi hiç oldu bakalım bu hafta basın toplantısında yasaklar gelecek mi
Ahh canim benim sömürücü var emiyor tek öğün yapamamNorth River
Rakibeciğim Ramazan ayına günler kala midemi ve kendimi hazırlamak için if diyetinde var olan tek öğünle beslenecegim canım sen de benimle beraber yapar mısın
Aksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul olmusIyi aksamlar
27 mart cumartesi
10.30
1 bar süt
2 kş chia
1 avuc kuruyemis
3 hurmayla puding
16.30 - 17.00 civariydi
1 kabak, 3 kş kiyma, 2 yumurtayla omlet
Peynir
18.45
1 kase baharatli yogurt
20.45 (hic planimda yoktu ama aclik krizi geldi)
1 avuç kuruyemis
2 kare bitter
Su 2.lt yi gecmistir
Spor. 30 dk bantta yürüyüş
15 dk aletli gimnastik (fitnes istasyonu, bacak, mekik aleti)
@Nidsalii
@Cedarice
Benzini beleş sirket araci gibisi yoktur:)Güzeldi walla, denizi dağı havaalanı havası parkları, tam çocuk büyütmelik yer sal çayıra parka oynasın.
Çocuklar yoktu, benzini beleş şirket aracı vardı, para da vardı zamanlar, arkadaşlarla yedik içtik gezdikhep iyi anılarım var o yüzden çok özlüyorum, canın sıkılsın 5dk da sahildesin
Bende yillardir Ankaradan kurtulsak diyorum ama yok kiz tam istemiyorum demek kiAh ah o sahil.en çok özlediğim çok özlüyorum samsunu lisedeyken kurtulmak istiyordum nasıl içten istedysem beni kader ta İstanbullara attı. Keşke Baska şeyler dileseymisim .
Bebemmm bu hafta dur haftaya yap niye gaza geldin sen böyleAa öyle mi bilmiyordum o zaman tek yaparımabla şu kahve çay serbest zaten aciktikca suya çaya dadanırım Ramazan ayında da tek öğün ya da akşam çorba salata yoğurt sahurda kahvaltılık salata vs tüketirim insaAllah ben açlığa dayanamıyorum şimdiden başlamam lazım bünyemi alıştırmak için ilk günler zorlamamam lazım
Kuzu Zuhal ablanin aksam patlamalari boyle bittiyse baya ilerleme vardir bence kendisinde insülin problemi var ama ispatalyamam :)Gündüz 2 kare sorun değil, saati geç sadece.
Normalde ne yediğimizi yarıştırmayalım, sınırım yoktur
Canim 77den dusmussun bastan beri sporun bu sekildemiydi zamanla mi artırdınSporum kızlar
1 saat (6 km.) Bantta yürüyüş
50 dk. Bugünün vidosu
100 jumping juck
Canım ne tatlısın. Bunun için ağlanır mi? Erkekler genel olarak bu konularda düşünceli değil. Onlar bizim gibi anlam yüklemiyor eşyalara, özel günlere vs. Seni seviyorsa, sayiyorsa bunlar çok değerli.Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
O kadar bağımlılık yaptı desene... Biraz tartısiz güzel zaman geçir.KaptanımZipzip- ben çoktan yola çıktım tartımı almayı unutmuşum şimdi aklıma geldi
Bir sorun çıkar mı???
Valla çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?