Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben cayin yaninda illa bisey yicem diye bi aliskanligim yok cnm
Ama aksamlari cok acikiyorum
Bide onceden hep gece yeme aliskanligim oldugu icin, daha tam atlatamadim heralde
Aksam ogununde proda yesem yine aşırı aclik oluyor
Yinede bu halime şükrediyorum
En azindan saldirmiyorum artik :))

Görmüştüm canım
@birazhuzurdu2008
Zaten ramazana 2 hafta kaldi
Bizim burda iftar tr ye göre cok gec oluyor
2 saat geç açıyoruz
Geç vakit yiyincede pek kilo gitmiyor bende
Bakalim nasil olacak
Geç yemek banada yaramıyo cok hafif atlatmak lazım ama hafif atlatsamda gec yemek bana hic iyi gelmiyo

Geç yemek banada yaramıyo cok hafif atlatmak lazım ama hafif atlatsamda gec yemek bana hic iyi gelmiyo
1 kase corbadan başka karbon olmamasi lazim cnm
Corba, sebze yada et , salata
Sahur da ekmeksiz yumurtali yesillik vs.
Yada yogurt kuruyemis

Ben dikkat etmedigim donemlerde ramazanda 5 kilo alirim :))
Ama 1 kere 8 kilo vermistim
Hava cok sicakti aşırı susuyodum
Aksam bol su ve soğuk karpuzla gecirmistim cogunlukla :))

Allah razı olsun canım tşk ederim amin insAllah

Ama kaptanım normalde bu restorantta yemek yiyince bu yarım yediklerimi tam yerdim. neredeyse 2 katı kalori olacaktı. Farkındayım bu haliyle bile çok ama Yarın akşamı çok hafif geçirip telafi edeceğim söz.
Canim bakma sen kaptanlara yiyeceksin tabi can boğazdan gelir

Bol bol ekmek ye canım ancak doyarsın. Bu ne kuş gibi yemişsin. Çok ye bı hafta seni geçmem lazım. Hele spor hiç yapma
Bu hafta spora asiliyim diyorum bende YouTube bı iki kqrdio kestirdim gözüme onları yapicam cnm.Anliycan sana benden ekmek çıkmaz diyetdasim

Filiz @ Elif Eylül yumurta diyeti denedi mi

Kalmadi ki kalmadi ki
Biz sadece birbirimizin rakibiyiz rakibeciğim ben Samsunluyum eşim de Trabzonlu dipdibeyiz rizeyle
Görümcem Samsunda yasiyor yaşanılacak yer valla , eltimde Samsun Carsambali
vayyy hemsom neresindensin ablamda Boluda yaşıyor annemi ziyarete geldi

Ben de 5 sene yaşadım samsunda, aklım hala orda
Cok guzel yer Ankaradan kurtulsam Samsunda yada Orduda yaşarım tam cocuk buyutmelik sakin rahat
Ben de en son 8 yıl önce gittim maalesef memleketimi özledim
Ben daha yazın ugradm her sene Rizeye 1 ay giderim donuste gorumceme ugrariz 2-3gun mesefe uzak olunca yilda bir malesef doyamiyor kuzenler birbirine
Sorma ya guzelim memlekettim virüsten kırılıyor ama maalesef orada ki insanlar şu an çok duyarsız yazık günah ya bu kadar emek bi hiç oldu bakalım bu hafta basın toplantısında yasaklar gelecek mi
yok canim ya haziranda normale döner diyorlar daha kapatmazlar biryerleri siyasetciler miting yapsin, zenginler otel partileri, bizde coluk çocuk korkudan evden burnumuzu cikarmayalim yine de bulassin

North River
Rakibeciğim Ramazan ayına günler kala midemi ve kendimi hazırlamak için if diyetinde var olan tek öğünle beslenecegim canım sen de benimle beraber yapar mısın
Ahh canim benim sömürücü var emiyor tek öğün yapamam
Aksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul olmus
Benzini beleş sirket araci gibisi yoktur:)
Ah ah o sahil.en çok özlediğim çok özlüyorum samsunu lisedeyken kurtulmak istiyordum nasıl içten istedysem beni kader ta İstanbullara attı. Keşke Baska şeyler dileseymisim .
Bende yillardir Ankaradan kurtulsak diyorum ama yok kiz tam istemiyorum demek ki
Bebemmm bu hafta dur haftaya yap niye gaza geldin sen böyle
Gündüz 2 kare sorun değil, saati geç sadece.

Normalde ne yediğimizi yarıştırmayalım, sınırım yoktur
Kuzu Zuhal ablanin aksam patlamalari boyle bittiyse baya ilerleme vardir bence kendisinde insülin problemi var ama ispatalyamam :)
Sporum kızlar

1 saat (6 km.) Bantta yürüyüş
50 dk. Bugünün vidosu
100 jumping juck
Canim 77den dusmussun bastan beri sporun bu sekildemiydi zamanla mi artırdın

Canım ne tatlısın. Bunun için ağlanır mi? Erkekler genel olarak bu konularda düşünceli değil. Onlar bizim gibi anlam yüklemiyor eşyalara, özel günlere vs. Seni seviyorsa, sayiyorsa bunlar çok değerli.
Elbette üzülmekte çok haklısın. Çünkü biz kadınlar önem veriyoruz. Yine de unutma içinden bir ses sana değer vermiyor, yoksa unutmazdi falan diyor ya o sese, kapa çeneni , yorgunluktan iş sitresinden unuttu, beni çok seviyorrrrrr
der misin?

Nice mutlu, güzel, sağlıklı yıllar dilerim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…