Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok değil abla bence, ben daha fazla yiyorum sakıncalı bir şey de yok bence.

Süt ürünleri tüketmemek benim tercihim, ama badem sütü çok güzel bir alternatif olur puding için, listem bitince deneyeceğim mutlaka. Brn de çilekli falan seviyorum.

Evet, erkekler için daha uygun tek öğün diyor.

Bitterler hariç

Aaa yanlış yazmışım ablacım ya ne çoğu çok az menun diyecektim klavye azizligine uğradım .menun az hemd baya bir
Bende gün icinde hep ac gibiydim bide çok deyince, kötü hissettim kendimi
Ohh içim rahatladi

Bitkisel sütleri kullanabilirsin cnm
Üşenmezsen evde de yapabilirsin :)))

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤
Sağolasın canım
birbeste Zipzip- @Elif Eylul @Nidsalii @I-cell_84 canlar yüruyusume 20 dakikada evde dans ekledim
10500 adım
20 dakka dans
Ooo ödevine ekleme bile yapmissin harikasın darısı yarina yarinda başkabaska dans videosu ekleyebilirsinnn
Sporun güzel canım
Haftanin sporu belli mi...şöyle eglenceli olsun....
birbeste nin video acayip terletiyo yoruyo ama hep ayni hareketler tum.video 5 hareket üzerine..güzel bir cardio olsa iyi olur ama 30 dk gecmesin...
Hep ayni hareket sıkıyo haklısın canım 30 dk yı geçmesini istememissin yoksa benim başladığım seriyi şiddetle tavsiye ederdim kadının bide cok güzel sohbeti var spor boyunca motive ediyo nasil geçtiğini anlamadim buhun 50 dk.nın inanki. Hep müzik Müzik oda bir yere kadar sohbetle iyi gitti

Rengin börekçi ( bana göre kendisi if in kraliçesi) tek öğün beslenmeyi haftada 3 gün falan öneriyor canım aklında olsun.
Ya öyle mi onu bilmiyordum canım o zaman ben de 3 gün yapayım sonra tekrar normale dönerim ramazan a 3 gün kala tekrar yaparım bunyem alışır insaAllah

Aksami erken kapatmak cok isteyipde yapamadigim bişey
Ben aksamlari cok zorlaniyorum
Yemekten sonra otururken falan çay faslı olursa yemeden durmak çok zor haklısın.
Ben 8den yavaş yavaş 5-6 ya çektim. 8de uyku hazırlığı, 9.30 uyku bitiş, sonra mutfak toplama, bulaşık, silme süpürme derken saat 23.30-24 oluyor. Ne çaya vakit kalıyor ne atıştırmaya
Ama annemlerde vs illaki kaçıyor o çay faslında

Bence alışılacak bir şey abla bir kaç gün zor olsada bünyan buna adapte olur
Zaten ramazana 2 hafta kaldi
Bizim burda iftar tr ye göre cok gec oluyor
2 saat geç açıyoruz
Geç vakit yiyincede pek kilo gitmiyor bende
Bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…