Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 bardak limonlu su
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
1 portakal 1 elma yedim
Sonrasında yemek yemedim
Aç yattım ama çok zorladı benı ya
Afiyet olsun canim az olmus buseferki menün hiç aliskin degilim.bunu

Filiz @ Elif Eylül yumurta diyeti denedi mi
Bikac gün denemisti cnm
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 bardak limonlu su
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
1 portakal 1 elma yedim
Sonrasında yemek yemedim
Aç yattım ama çok zorladı benı ya
Bu nasil yumurta diyeti cnm
Aksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul
Sagol cnm
Afiyet olsun canım
Sagol tatlim

Ahhh balik hafizam ahhhh
Zipzip- Elhan @birazhuzurdu2008
@sulisim
Patroniçem senin spor noldu 5 kaldı bak minicik 5 güncükkk kaldı daha dün 6 idi
Tatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.

Basınız sağolsun ablacim

Canım sıkkın diye teselli eden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Alıntılarım gitti alıntılamıştım ama
Allah bir ömür sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin canım
Yıllar geçtikçe ben.de erkekler gibi olmuşum geçen sene bende unuttum eşim hatırlattı

Allah rahmet etsin basiniz sagolsun cnm

Canım kalorim Allah yuvana sağlık dirlik versin unutmasa iyiydi ama onlar bizim kadar hassas değiller... Şöyle düşün ailesi için çalışan fazla mesai yapan bir adam var karşında...bu geceyi arkadaşlarıyla eğlenerek geçirmiyor nöbet tutuyor. Daha kötüleri var...he tabi daha iyileri de var ama napalim onları düşünüp üzülmektense elimizdekiyle mutlu hissedelim. İnşallah bugün telafi eder....İçini dökmen iyi olmuş . Şu an senin için dua ediyorum mesela. Eminim bizim kızların hepsi aynı şeyi istiyordur senin için. Üzme kendini bizi bizden başka mutlu edecek kimse yok...Çocuğunla sağlıklı huzurlu ol...Çok öpüyorum kırgın gönlünden.
Nice yıllara canım.

Allah bir ömür sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin canım
Yıllar geçtikçe ben.de erkekler gibi olmuşum geçen sene bende unuttum eşim hatırlattı
Benimki doğum günümü bile dogru dürüst hatirlamaz bırak evlilik yildönümünü ben artik takmamayi ögrendim sadece saygı istiyorum mesela hayatimda oda olmayinca hayat zor oluyo

Ahhh balik hafizam ahhhh
Zipzip- Elhan @birazhuzurdu2008
@sulisim
Patroniçem senin spor noldu 5 kaldı bak minicik 5 güncükkk kaldı daha dün 6 idi
Az önce yazdim canim 10.000 adim 500 zipzip
Bugun daha cok artiririm insallah
Gunaydin herkese keyifli pazarlar
Gunaydin canım ❤
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canım ❤
Herkese mutlu pazarlar diliyorum
Günaydın canım ❤
Gunaydin musmutlu pazarlar
Günaydın canım ❤
Gunaydinnn
mutlu pazarlar
Günaydın canım ❤
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin abla
Günaydın kızlar bugün çok güzel bı hava var maşallah .. gece telefon elimde uyuya kalmışım bünye alışık değil geç yatmaya burada konusucam diye
Günaydın canım ❤

Kalan günlerde 16-18 saat açık yapabilirsin uygunsa.
Öyle yapacağım canım nasipse
Zaten ramazana 2 hafta kaldi
Bizim burda iftar tr ye göre cok gec oluyor
2 saat geç açıyoruz
Geç vakit yiyincede pek kilo gitmiyor bende
Bakalim nasil olacak
Baya fark var Rabbim kolaylık versin size ablacm
Ya öyleymiş artık başka zamana seni yerim çıtır çıtır
Hahahaha
Baya samsunlu karadenizli var galiba içimizde anladım canım senin bebeğin varmış söylediler tek takılırım ben de
Canım sıkkın diye teselli eden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Alıntılarım gitti alıntılamıştım ama
Canım üzülme lütfen bak bugün telafi eder önemli olan can sağlığı canım benim
Başınız sağolsun ablacm

Elifcim çok teşekkür ederim. Bizim elalisin babası. Mekanı cennet olsun.

Bu hafta rekorumu kırmayı hedefliyorum. 1.450 den fazla vereceğim inşallah. kackaloribu Habinar

Geçmiş olsun neyin var rakibem çok yoruyosun kendini bu sefer Latife yapmıyorum Şok diyet yapma bu hafta üst üste fazla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…