- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımIyi aksamlar
27 mart cumartesi
10.30
1 bar süt
2 kş chia
1 avuc kuruyemis
3 hurmayla puding
16.30 - 17.00 civariydi
1 kabak, 3 kş kiyma, 2 yumurtayla omlet
Peynir
18.45
1 kase baharatli yogurt
20.45 (hic planimda yoktu ama aclik krizi geldi)
1 avuç kuruyemis
2 kare bitter
Su 2.lt yi gecmistir
Spor. 30 dk bantta yürüyüş
15 dk aletli gimnastik (fitnes istasyonu, bacak, mekik aleti)
@Nidsalii
@Cedarice
Afiyet olsun canim az olmus buseferki menün hiç aliskin degilim.bunuGünaydın
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 bardak limonlu su
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
1 portakal 1 elma yedim
Sonrasında yemek yemedim
Aç yattım ama çok zorladı benı ya
Bikac gün denemisti cnmFiliz @ Elif Eylül yumurta diyeti denedi mi
Bu nasil yumurta diyeti cnmGünaydın
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 bardak limonlu su
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
1 portakal 1 elma yedim
Sonrasında yemek yemedim
Aç yattım ama çok zorladı benı ya
Sagol cnmAksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul
Sagol tatlimAfiyet olsun canım
Tatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.Ahhh balik hafizam ahhhh
Zipzip- Elhan @birazhuzurdu2008
@sulisim
Patroniçem senin spor noldu 5 kaldı bak minicik 5 güncükkk kaldı daha dün 6 idi
Basınız sağolsun ablacimTatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Allah bir ömür sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin canımCanım sıkkın diye teselli eden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Alıntılarım gitti alıntılamıştım ama
Allah rahmet etsin basiniz sagolsun cnmTatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Canım kalorim Allah yuvana sağlık dirlik versin unutmasa iyiydi ama onlar bizim kadar hassas değiller... Şöyle düşün ailesi için çalışan fazla mesai yapan bir adam var karşında...bu geceyi arkadaşlarıyla eğlenerek geçirmiyor nöbet tutuyor. Daha kötüleri var...he tabi daha iyileri de var ama napalim onları düşünüp üzülmektense elimizdekiyle mutlu hissedelim. İnşallah bugün telafi eder....İçini dökmen iyi olmuş . Şu an senin için dua ediyorum mesela. Eminim bizim kızların hepsi aynı şeyi istiyordur senin için. Üzme kendini bizi bizden başka mutlu edecek kimse yok...Çocuğunla sağlıklı huzurlu ol...Çok öpüyorum kırgın gönlünden.Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Benimki doğum günümü bile dogru dürüst hatirlamaz bırak evlilik yildönümünü ben artik takmamayi ögrendim sadece saygı istiyorum mesela hayatimda oda olmayinca hayat zor oluyoAllah bir ömür sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin canım
Yıllar geçtikçe ben.de erkekler gibi olmuşum geçen sene bende unuttum eşim hatırlattı
Az önce yazdim canim 10.000 adim 500 zipzipAhhh balik hafizam ahhhh
Zipzip- Elhan @birazhuzurdu2008
@sulisim
Patroniçem senin spor noldu 5 kaldı bak minicik 5 güncükkk kaldı daha dün 6 idi
Gunaydin canım ❤Gunaydin herkese keyifli pazarlar
Günaydın canım ❤Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canım ❤Herkese mutlu pazarlar diliyorum
Günaydın canım ❤Gunaydin musmutlu pazarlar
Günaydın canım ❤Gunaydinnn
mutlu pazarlar
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin ablaTatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarbugün çok güzel bı hava var maşallah .. gece telefon elimde uyuya kalmışım bünye alışık değil geç yatmaya burada konusucam diye
Kaptanimin altına ekleyeyim.
Afiyet olsun ablaKaptanimin altına ekleyeyim.
Eki Görüntüle 2811406
birbeste
Dünkü menüm
13.00 Sade Türk kahvesi
14.00 İki yumurtalı otlu , lorlu omlet, domates, salatalık
18.00 Tavuk sote, salata
21.00 Muzlu, çilekli , vişneli smoothie
İki litre su
Öyle yapacağım canım nasipseKalan günlerde 16-18 saat açık yapabilirsin uygunsa.
Baya fark var Rabbim kolaylık versin size ablacmZaten ramazana 2 hafta kaldi
Bizim burda iftar tr ye göre cok gec oluyor
2 saat geç açıyoruz
Geç vakit yiyincede pek kilo gitmiyor bende
Bakalim nasil olacak
HahahahaYa öyleymiş artık başka zamana seni yerim çıtır çıtır
Baya samsunlu karadenizli var galiba içimizdeKalmadi ki kalmadi ki
Görümcem Samsunda yasiyor yaşanılacak yer valla , eltimde Samsun Carsambali
vayyy hemsom neresindensin ablamda Boluda yaşıyor annemi ziyarete geldi
Cok guzel yer Ankaradan kurtulsam Samsunda yada Orduda yaşarım tam cocuk buyutmelik sakin rahat
Ben daha yazın ugradm her sene Rizeye 1 ay giderim donuste gorumceme ugrariz 2-3gun mesefe uzak olunca yilda bir malesef doyamiyor kuzenler birbirine
yok canim ya haziranda normale döner diyorlar daha kapatmazlar biryerleri siyasetciler miting yapsin, zenginler otel partileri, bizde coluk çocuk korkudan evden burnumuzu cikarmayalim yine de bulassin
Ahh canim benim sömürücü var emiyor tek öğün yapamam
Aksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul olmus
Benzini beleş sirket araci gibisi yoktur:)
Bende yillardir Ankaradan kurtulsak diyorum ama yok kiz tam istemiyorum demek ki
Bebemmm bu hafta dur haftaya yap niye gaza geldin sen böyle
Kuzu Zuhal ablanin aksam patlamalari boyle bittiyse baya ilerleme vardir bence kendisinde insülin problemi var ama ispatalyamam :)
Canim 77den dusmussun bastan beri sporun bu sekildemiydi zamanla mi artırdın
Canım üzülme lütfen bak bugün telafi eder önemli olan can sağlığı canım benimCanım sıkkın diye teselli eden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Alıntılarım gitti alıntılamıştım ama
Başınız sağolsun ablacmTatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Elifcim çok teşekkür ederim. Bizim elalisin babası. Mekanı cennet olsun.Az önce yazdim canim 10.000 adim 500 zipzip
Bugun daha cok artiririm insallah
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin abla
Günaydın canım ❤
36 gram bildiğimiz gofret. 217 kalori galiba. Telafi ettim. 30 dk. Fazladan Eva yaptim. Yarın sabah eksi çıkacağım. Çünkü birşey yemedim. Tatlıyla karnımi doyurdum. Büyük hata ama oldu bir kere. İnsallah tekrar etmeyecek.
Geçmiş olsun neyin var rakibem çok yoruyosun kendini bu sefer Latife yapmıyorum Şok diyet yapma bu hafta üst üste fazla olurMenüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
4 zeytin.
1 kk peynir
öğle 15.00
1 kase yoğurt 2 kaşık tavuk döner .2 adet domates, yarım haşlanmış patates
Aksam 20 .00
1 kase tavuk suyu çorba
yoğurtlu brokoli salatasi
Ara
Ballı süt 2 adet ceviz
spor yapamayabilirim.hastayim.
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Habinar kackaloribu
Filizim çok teşekkür ederim.Afiyet olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?