Onun bebesi var cnm emziriyor@T u t a s t e
Rakibeciğim Ramazan ayına günler kala midemi ve kendimi hazırlamak için if diyetinde var olan tek öğünle beslenecegim canım sen de benimle beraber yapar mısın
Ablacimm afiyet olsun şekerim o puding ne ??? Geç saatte yemek yemeler falanIyi aksamlar
27 mart cumartesi
10.30
1 bar süt
2 kş chia
1 avuc kuruyemis
3 hurmayla puding
16.30 - 17.00 civariydi
1 kabak, 3 kş kiyma, 2 yumurtayla omlet
Peynir
18.45
1 kase baharatli yogurt
20.45 (hic planimda yoktu ama aclik krizi geldi)
1 avuç kuruyemis
2 kare bitter
Su 2.lt yi gecmistir
Spor. 30 dk bantta yürüyüş
15 dk aletli gimnastik (fitnes istasyonu, bacak, mekik aleti)
@Nidsalii
Chedarice
Normal puding degil canimcimAblacimm afiyet olsun şekerim o puding ne ??? Geç saatte yemek yemeler falan
Güzeldi walla, denizi dağı havaalanı havası parkları, tam çocuk büyütmelik yer sal çayıra parka oynasın.Çok güzel dimi canım ya samsun bı başka o.kadar çok özlüyorum ki ve tüm akrabalarım orada burada yapayalnızim
Ümraniye canımBende İstanbul'dayım canım.neresindesin İstanbul'un ben Sultanbeyli
Hee tamam bende normal puding sandım yoksa yemiştim seniNormal puding degil canimcim
Yazdigim malzemelerle, chiali hurmali :))
Sütü kaynatip bekletince koyulasiyor, puding gibi oluyor
Normalde aksamdan sonra ara öğün yapmiyorum ama aksam biraz az oldu sonrasinda cok aciktim
Iyi olmadi ama yinede baska biseye saldirmadigim için mutluyum :))
Abla rakiplik diye demiyorum ama akşam ye bence, azaltacaksan arayı falan azalt gece acıkıyor insan sonra daha kötü oluyor.Normal puding degil canimcim
Normalde aksamdan sonra ara öğün yapmiyorum ama aksam biraz az oldu sonrasinda cok aciktim
O puding suyla da olur mu acaba? Sütle bile tadsız suyla yenir mi ki? Cnm çektiNormal puding degil canimcim
Ah ah o sahil.en çok özlediğim çok özlüyorum samsunu lisedeyken kurtulmak istiyordum nasıl içten istedysem beni kader ta İstanbullara attı. Keşke Baska şeyler dileseymisim .Güzeldi walla, denizi dağı havaalanı havası parkları, tam çocuk büyütmelik yer sal çayıra parka oynasın.
Çocuklar yoktu, benzini beleş şirket aracı vardı, para da vardı zamanlar, arkadaşlarla yedik içtik gezdikhep iyi anılarım var o yüzden çok özlüyorum, canın sıkılsın 5dk da sahildesin
Rengin börekçi ( bana göre kendisi if in kraliçesi@T u t a s t e
Rakibeciğim Ramazan ayına günler kala midemi ve kendimi hazırlamak için if diyetinde var olan tek öğünle beslenecegim canım sen de benimle beraber yapar mısın
Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tek yaparımOnun bebesi var cnm emziriyor
Tek öğün zorlamicakmi
Canım bende ramazanda tek öğün yerim gece yiyemem midem çok rahatsız olur akşam ne yediysem odur . Ama bu sene yediğime daha çok dikkat edicem bakalım bayrama kadar hedef koyucam kendime umarım ulaşırım.Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tek yaparımabla şu kahve çay serbest zaten aciktikca suya çaya dadanırım Ramazan ayında da tek öğün ya da akşam çorba salata yoğurt sahurda kahvaltılık salata vs tüketirim insaAllah ben açlığa dayanamıyorum şimdiden başlamam lazım bünyemi alıştırmak için ilk günler zorlamamam lazım
Ay o havaalaninda çocukken çok güzel zamanlar geçirirdik kuzenlerimiz ve teyzemler Almanyadan gelirlerdi biz de orada onları karşılardık oranın çayırlarında az magnumlari gömmemistikGüzeldi walla, denizi dağı havaalanı havası parkları, tam çocuk büyütmelik yer sal çayıra parka oynasın.
Çocuklar yoktu, benzini beleş şirket aracı vardı, para da vardı zamanlar, arkadaşlarla yedik içtik gezdikhep iyi anılarım var o yüzden çok özlüyorum, canın sıkılsın 5dk da sahildesin
InsaAllah kolaylıkla geçer ramazan canımCanım bende ramazanda tek öğün yerim gece yiyemem midem çok rahatsız olur akşam ne yediysem odur . Ama bu sene yediğime daha çok dikkat edicem bakalım bayrama kadar hedef koyucam kendime umarım ulaşırım.
Benide ilk bı kaç gün zorluyor ama ben arada oruç tutuyorum iyi oluyo
Samsunu 2 kelimeyle tanımla deseler çayır ve deniz derimAy o havaalaninda çocukken çok güzel zamanlar geçirirdik kuzenlerimiz ve teyzemler Almanyadan gelirlerdi biz de orada onları karşılardık oranın çayırlarında az magnumlari gömmemistik3 er 5 er yerdik hey gidi çocukluk ye iç kilo almazdık şimdi de su içsek yarıyor
Babamların köyünden 10 dk uzaktı sahil mis gibi tertemiz denizi vardı offf gir çık suya denizin dibinde ki kumlar çakıllar cam gibi görünürdü tertemiz berrak suda yüzmek gibisi yoktu tek eksisi dalga olunca çok olurdu o da karadenizin cilvesiSamsunu 2 kelimeyle tanımla deseler çayır ve deniz derim
CokmuHee tamam bende normal puding sandım yoksa yemiştim seniablacım ama yinede menun çok geldi bana . Bu arada bende bugün puding yaptım ama kaşık bile sürmedim.
Bugün yemek yapmadim cnm oglan kv sine gitti eşim aksam pizza yediAbla rakiplik diye demiyorum ama akşam ye bence, azaltacaksan arayı falan azalt gece acıkıyor insan sonra daha kötü oluyor.
Güzel olacagini hic sanmiyorum cnm yaaO puding suyla da olur mu acaba? Sütle bile tadsız suyla yenir mi ki? Cnm çekti
arada yapilabilir ama surekli yapmak kadinlarin hormon dengesi acisindan iyi degil heraldeRengin börekçi ( bana göre kendisi if in kraliçesi) tek öğün beslenmeyi haftada 3 gün falan öneriyor canım aklında olsun.
Tek öğün olunca, öğün saati erken yapilirsa daha etkili heraldeAa öyle mi bilmiyordum o zaman tek yaparımabla şu kahve çay serbest zaten aciktikca suya çaya dadanırım Ramazan ayında da tek öğün ya da akşam çorba salata yoğurt sahurda kahvaltılık salata vs tüketirim insaAllah ben açlığa dayanamıyorum şimdiden başlamam lazım bünyemi alıştırmak için ilk günler zorlamamam lazım
Neresi canim köyBabamların köyünden 10 dk uzaktı sahil mis gibi tertemiz denizi vardı offf gir çık suya denizin dibinde ki kumlar çakıllar cam gibi görünürdü tertemiz berrak suda yüzmek gibisi yoktu tek eksisi dalga olunca çok olurdu o da karadenizin cilvesi
Aaa yanlış yazmışım ablacım ya ne çoğu çok az menun diyecektim klavye azizligine uğradım .menun az hemd baya birCokmu
Bugün yemek yapmadim cnm oglan kv sine gitti eşim aksam pizza yedi
Benimki geçiştirme gibi oldu
Menümün cok oldugunu dusunuyormusun
Bana pek öyle gelmedide
Dogru dürüst doymadim da
Çoğu kişi aksam sonrasi ara öğün yapiyor
Ben cok nadir, mecbur kalirsam yapiyorum
Güzel olacagini hic sanmiyorum cnm yaa
Normal süt yasakmi
Ben bazen badem sütüyle yapiyorum
İçinde tatli bi kurumeyveyle güzel oluyor
Bekleyince kuruyemislerle aşure gibi geliyor bana :))
arada yapilabilir ama surekli yapmak kadinlarin hormon dengesi acisindan iyi degil heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?