Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacimm afiyet olsun şekerim o puding ne ??? Geç saatte yemek yemeler falan ablacım senin menun çok az değilmi ?? Sonra geç saatte acikiyosun ama .

Ablacimm afiyet olsun şekerim o puding ne ??? Geç saatte yemek yemeler falan
Normal puding degil canimcim
Yazdigim malzemelerle, chiali hurmali :))
Sütü kaynatip bekletince koyulasiyor, puding gibi oluyor

Normalde aksamdan sonra ara öğün yapmiyorum ama aksam biraz az oldu sonrasinda cok aciktim
Iyi olmadi ama yinede baska biseye saldirmadigim için mutluyum :))

Çok güzel dimi canım ya samsun bı başka o.kadar çok özlüyorum ki ve tüm akrabalarım orada burada yapayalnızim
Güzeldi walla, denizi dağı havaalanı havası parkları, tam çocuk büyütmelik yer sal çayıra parka oynasın.
Çocuklar yoktu, benzini beleş şirket aracı vardı, para da vardı zamanlar, arkadaşlarla yedik içtik gezdik hep iyi anılarım var o yüzden çok özlüyorum, canın sıkılsın 5dk da sahildesin

Hee tamam bende normal puding sandım yoksa yemiştim seni ablacım ama yinede menun çok geldi bana . Bu arada bende bugün puding yaptım ama kaşık bile sürmedim.

Abla rakiplik diye demiyorum ama akşam ye bence, azaltacaksan arayı falan azalt gece acıkıyor insan sonra daha kötü oluyor.

O puding suyla da olur mu acaba? Sütle bile tadsız suyla yenir mi ki? Cnm çekti

Ah ah o sahil.en çok özlediğim çok özlüyorum samsunu lisedeyken kurtulmak istiyordum nasıl içten istedysem beni kader ta İstanbullara attı. Keşke Baska şeyler dileseymisim .

@T u t a s t e
Rakibeciğim Ramazan ayına günler kala midemi ve kendimi hazırlamak için if diyetinde var olan tek öğünle beslenecegim canım sen de benimle beraber yapar mısın
Rengin börekçi ( bana göre kendisi if in kraliçesi) tek öğün beslenmeyi haftada 3 gün falan öneriyor canım aklında olsun.

Onun bebesi var cnm emziriyor

Tek öğün zorlamicakmi
Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tek yaparım abla şu kahve çay serbest zaten aciktikca suya çaya dadanırım Ramazan ayında da tek öğün ya da akşam çorba salata yoğurt sahurda kahvaltılık salata vs tüketirim insaAllah ben açlığa dayanamıyorum şimdiden başlamam lazım bünyemi alıştırmak için ilk günler zorlamamam lazım

Canım bende ramazanda tek öğün yerim gece yiyemem midem çok rahatsız olur akşam ne yediysem odur . Ama bu sene yediğime daha çok dikkat edicem bakalım bayrama kadar hedef koyucam kendime umarım ulaşırım.
Benide ilk bı kaç gün zorluyor ama ben arada oruç tutuyorum iyi oluyo

Ay o havaalaninda çocukken çok güzel zamanlar geçirirdik kuzenlerimiz ve teyzemler Almanyadan gelirlerdi biz de orada onları karşılardık oranın çayırlarında az magnumlari gömmemistik 3 er 5 er yerdik hey gidi çocukluk ye iç kilo almazdık şimdi de su içsek yarıyor

InsaAllah kolaylıkla geçer ramazan canım

Samsunu 2 kelimeyle tanımla deseler çayır ve deniz derim

Samsunu 2 kelimeyle tanımla deseler çayır ve deniz derim
Babamların köyünden 10 dk uzaktı sahil mis gibi tertemiz denizi vardı offf gir çık suya denizin dibinde ki kumlar çakıllar cam gibi görünürdü tertemiz berrak suda yüzmek gibisi yoktu tek eksisi dalga olunca çok olurdu o da karadenizin cilvesi

Hee tamam bende normal puding sandım yoksa yemiştim seni ablacım ama yinede menun çok geldi bana . Bu arada bende bugün puding yaptım ama kaşık bile sürmedim.
Cokmu
Abla rakiplik diye demiyorum ama akşam ye bence, azaltacaksan arayı falan azalt gece acıkıyor insan sonra daha kötü oluyor.
Bugün yemek yapmadim cnm oglan kv sine gitti eşim aksam pizza yedi
Benimki geçiştirme gibi oldu

Menümün cok oldugunu dusunuyormusun
Bana pek öyle gelmedide
Dogru dürüst doymadim da
Çoğu kişi aksam sonrasi ara öğün yapiyor
Ben cok nadir, mecbur kalirsam yapiyorum
O puding suyla da olur mu acaba? Sütle bile tadsız suyla yenir mi ki? Cnm çekti
Güzel olacagini hic sanmiyorum cnm yaa
Normal süt yasakmi
Ben bazen badem sütüyle yapiyorum

İçinde tatli bi kurumeyveyle güzel oluyor
Bekleyince kuruyemislerle aşure gibi geliyor bana :))
Rengin börekçi ( bana göre kendisi if in kraliçesi) tek öğün beslenmeyi haftada 3 gün falan öneriyor canım aklında olsun.
arada yapilabilir ama surekli yapmak kadinlarin hormon dengesi acisindan iyi degil heralde

Tek öğün olunca, öğün saati erken yapilirsa daha etkili heralde

Neresi canim köy

Aaa yanlış yazmışım ablacım ya ne çoğu çok az menun diyecektim klavye azizligine uğradım .menun az hemd baya bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…