Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim da tek öğün zor olmayacak mi bence iki ogune donmelisin
Sporda yapiyorsun

Afiyet olsun canım
Yarın 2 öğün yaparım galiba başım ağrımaya devam ederse kaptancım
1ögünmü
Nediyim gazan mübarek olsun

Afiyet olsun canım
Sağolasın canım
@Tostombalakanne neden nick böyle hep merak ettim sorcam sorayim bari
Aynadan kendime bakınca hep Allahım neden bu kadar tombalağım dedim buraya üye olurken de o geldi aklıma tostombalakanne olsun dedim
Aksam aclik durumunu merak ediyorum cnm
Ablam şu an iyiyim çok şükür başım ağrıyor evin içinde bir kaç tur atar yatarım erkenden
Bu ne ya timsah dişleri var sanki ben bunu giyerken içim bi tuhaf olur
Afiyet olsun canım
Menü

Sabah 11.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Akşam 17.30
1 kase yayla çorbası
3 yk tavuklu pilav

2 litre su
1 kupa bitki çayı

Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa Habinar
Ex rakibem ben varken hiç pilav yemedin Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun, beğendim
Liste takip ediyor musun kararsızdın sanırım bir ara

Fitli mitli biseyler yazaydin bari

Sağol canım acile gittik eşimle artık evdeki krem ağrı kesici fayda etmedi bı iğne vurdu sol bacagima doğru vuruyo ağrı kalcam falan baya agriyo. Kremle hap verdi beyin ve sinir cerrahisine git dedi emar çekinmem lazımmış. Randevu aldım ayın 12 sine dua edinde fıtık olmasın. Şuan çok ağrım var

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Ablacım bilmiyorum adını sabahtan beri saat 10 dan bu yana böyleyim acile gittik şuan çok ağrım var dua edin fıtık çıkmasın randevu aldım beyin ve sinir cerrahisi den kipirdayamiyorum

Cok geçmiş olsun....Allah şifa versin

Biraz rahatladı mı bari ağrısı canım? 18-19 yıldır çekiyorum bu ağrıyı iyi bilirim nasıl illettir. İmkanın varsa yat dinlen kımıldama,

Afiyet olsun kıslar
Kızlar işin içini bilsem de sanırm ilaç almadan kilo çok zorlayacak gibi beni aramızda mermorfin kullanan oldu mu ?
Gecmis olsun canım insaAllah ilaçsız kolayca kurtulursun kilolarından
Fitli mitli biseyler yazaydin bari
Istediğim kiloya inince fattofitanne yazarım nikime insaAllah
Çok çok geçmiş olsun insaAllah insaAllah değilsindir dua edeceğim

Ablacım bilmiyorum adını sabahtan beri saat 10 dan bu yana böyleyim acile gittik şuan çok ağrım var dua edin fıtık çıkmasın randevu aldım beyin ve sinir cerrahisi den kipirdayamiyorum
Gecmis olsun canimya kötü oldun demekki dahada

Kızlar işin içini bilsem de sanırm ilaç almadan kilo çok zorlayacak gibi beni aramızda mermorfin kullanan oldu mu ?
Glifor tarzı bir ilaçsa, insülin direnci için yıllar önce kullanma girişimim oldu, fakat şiddetli yan etkisi sebebiyle bırakmak zorunda kaldım. Bazı bünyeler alışıyor benimki alışmadı.
O ilacı öneren diyetsyenler var, kilo vermene katkısı oluyor.

Bana doktor dedi evet insülin direnci için vereyim diye ama ben pek kimyasal kullanmayı seviniyorum ama zorluyor kilo takıldı kaldı 2 haftadır şimdi 5 kilo gitmişti eski bende ama şimdi Yök ne gibi yan etkisi oldu canım sende

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Katılıyorum canım
Super bir haber ablacim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Gecmis olsun Allah sifa versin canim

Super bir haber ablacim
Beni itekleyecek bir etkinlik olduğu için hemen atladım. Bol yürüme planım vardı nasılsa yarış heyecanıyla daha güzel olur. şartnameyi okumadım . Yarın başlıyoruz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…