- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
Sağol canımCanim gecmis olsun...
Yarın 2 öğün yaparım galiba başım ağrımaya devam ederse kaptancımAfiyet olsun canim da tek öğün zor olmayacak mi bence iki ogune donmelisin
Sporda yapiyorsun
Afiyet olsun canım
Sağolasın canım1ögünmü
Nediyim gazan mübarek olsun
Afiyet olsun canım
Aynadan kendime bakınca hep Allahım neden bu kadar tombalağım dedim buraya üye olurken de o geldi aklıma tostombalakanne olsun dedim@Tostombalakanne neden nick böyle hep merak ettim sorcam sorayim bari
Ablam şu an iyiyim çok şükür başım ağrıyor evin içinde bir kaç tur atar yatarım erkendenAksam aclik durumunu merak ediyorum cnm
Bu ne ya timsah dişleri var sanki ben bunu giyerken içim bi tuhaf olur
Afiyet olsun canımSabah 10
1 dilim tb ekmeği
Kahvaltilik.sos labne domates salatalik biber yesillik 3 zeytin
4 ceviz meyve tabagi ortadan yedim
Öğle 13.30
5 mercimek köftesi
Aksam 17.00
Salata tavuk göğüs 4 firinda elma patetes
Bir bardak ayran
Su 1 litre oldu..1,25 litre odem.çayı 2 fincan. Yeşil çay
Spor 30 dk hiit kardio
Ex rakibem ben varken hiç pilav yemedinMenü
Sabah 11.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Akşam 17.30
1 kase yayla çorbası
3 yk tavuklu pilav
2 litre su
1 kupa bitki çayı
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa Habinar
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah menemen 1 dilim peynir 3 tane zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği çay
Kahvaltı geç olduğu için öğlen 2 gibi sade kahve içtim.
Akşam 1 tabak bulgur pilavı 2 parça tavuk şinitzel 3 tane biber turşusu 1 kase cacık.
2 litre su
7500 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: 1 haşlama yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates salatalık, 2 dilim tb ekmek, 1 çk bal, 1 çk kayısı reçeli
A.Ö: karışık kuruyemiş (4 dut kurusu, 4 fındık, 4 badem) Türk kahve
Akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 2 kaşık erişte cevizli, 1 tabak etli bamya
Sporumu yapacağım birazdan
Zipzip- @birazhuzurdu2008
Afiyet olsun, beğendimSabah 12.15
Menemen 2 dilim tbe 3 zeytin 1 parmak peynir yeşillik
ara 16.45
1 portakal 1 su bardağı tarçınlı süt 18 adet badem
akşam 19.00
2 tabak dere otlu bakla yemeği 1 kase taze sarımsaklı yoğurt 1 dilim tbe
su 2lt
Spor 6332 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Fitli mitli biseyler yazaydin bariYarın 2 öğün yaparım galiba başım ağrımaya devam ederse kaptancım
Sağolasın canım
Aynadan kendime bakınca hep Allahım neden bu kadar tombalağım dedim buraya üye olurken de o geldi aklıma tostombalakanne olsun dedim
Ablam şu an iyiyim çok şükür başım ağrıyor evin içinde bir kaç tur atar yatarım erkenden
Bu ne ya timsah dişleri var sanki ben bunu giyerken içim bi tuhaf olur
Afiyet olsun canım
Ex rakibem ben varken hiç pilav yemedinAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canım acile gittik eşimle artık evdeki krem ağrı kesici fayda etmedi bı iğne vurdu sol bacagima doğru vuruyo ağrı kalcam falan baya agriyo. Kremle hap verdi beyin ve sinir cerrahisine git dedi emar çekinmem lazımmış. Randevu aldım ayın 12 sine dua edinde fıtık olmasın. Şuan çok ağrım varGeçmiş olsun cnm, belden ziyade poponun alt kısımları ve bacağa doğru gidiyorsa bel fıtığıdır.
Emzirmşyorsan acike git 1 iğne ile düzelirsin. Gidemeyecek durumdaysan yakı yada sıcak uygulama ve de sert yatakta sırt üstü ayaklarını da üçgen yaparak yat diblenmek te etkili.
Aman benim var da ne oluyor, yine doğru saymıyor
Geçmiş olsun Allah şifa versinSağol canım acile gittik eşimle artık evdeki krem ağrı kesici fayda etmedi bı iğne vurdu sol bacagima doğru vuruyo ağrı kalcam falan baya agriyo. Kremle hap verdi beyin ve sinir cerrahisine git dedi emar çekinmem lazımmış. Randevu aldım ayın 12 sine dua edinde fıtık olmasın. Şuan çok ağrım var
Ablacım bilmiyorum adını sabahtan beri saat 10 dan bu yana böyleyim acile gittik şuan çok ağrım var dua edin fıtık çıkmasın randevu aldım beyin ve sinir cerrahisi den kipirdayamiyorumTr de metrekareler daha büyük cnm :))
Safra taşı da olabilir cnm
Cnm tr deki adini bilmiyorum ama burda cadı sokmasi deniyor
Bel kitlenip kaliyor
Aslinda ortepedi yada fizyoterapist bi sekilde kırdığı zaman geciyor
Bence hic biri saglikli saymiyor cnm
Mutfakta iş yaparken ayakta dikiliyon ama kol hareket halde :) yada dedigin gibi yururken kolu sallamazsan saymiyor
Ben yarismadaymis gibi yarindan itibaren adim saymaya calisayalim
Cok geçmiş olsun....Allah şifa versinSağol canım acile gittik eşimle artık evdeki krem ağrı kesici fayda etmedi bı iğne vurdu sol bacagima doğru vuruyo ağrı kalcam falan baya agriyo. Kremle hap verdi beyin ve sinir cerrahisine git dedi emar çekinmem lazımmış. Randevu aldım ayın 12 sine dua edinde fıtık olmasın. Şuan çok ağrım var
Sağol canım aminGeçmiş olsun Allah şifa versin
Biraz rahatladı mı bari ağrısı canım? 18-19 yıldır çekiyorum bu ağrıyı iyi bilirim nasıl illettir. İmkanın varsa yat dinlen kımıldama,Sağol canım acile gittik eşimle artık evdeki krem ağrı kesici fayda etmedi bı iğne vurdu sol bacagima doğru vuruyo ağrı kalcam falan baya agriyo. Kremle hap verdi beyin ve sinir cerrahisine git dedi emar çekinmem lazımmış. Randevu aldım ayın 12 sine dua edinde fıtık olmasın. Şuan çok ağrım var
Menümü yazayım da bi
Sabah 11
1 yumurta
1 kk peynir
1 poaça
1 domates
1 TK biber sosu
1 salatalık
Akşam 19
1.5 karnıyarık
1 kase cacık
2 kaşık pilav
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @kackaloribu
Afiyet olsun kıslarSabah 12.15
ara 16.45
akşam 19.00
su 2lt
Spor 6332 adım
Gecmis olsun canım insaAllah ilaçsız kolayca kurtulursun kilolarındanKızlar işin içini bilsem de sanırm ilaç almadan kilo çok zorlayacak gibi beni aramızda mermorfin kullanan oldu mu ?
Istediğim kiloya inince fattofitanne yazarım nikime insaAllahFitli mitli biseyler yazaydin bari
Çok çok geçmiş olsun insaAllah insaAllah değilsindir dua edeceğimSağol canım acile gittik eşimle artık evdeki krem ağrı kesici fayda etmedi bı iğne vurdu sol bacagima doğru vuruyo ağrı kalcam falan baya agriyo. Kremle hap verdi beyin ve sinir cerrahisine git dedi emar çekinmem lazımmış. Randevu aldım ayın 12 sine dua edinde fıtık olmasın. Şuan çok ağrım var
Gecmis olsun canimya kötü oldun demekki dahadaAblacım bilmiyorum adını sabahtan beri saat 10 dan bu yana böyleyim acile gittik şuan çok ağrım var dua edin fıtık çıkmasın randevu aldım beyin ve sinir cerrahisi den kipirdayamiyorum
Glifor tarzı bir ilaçsa, insülin direnci için yıllar önce kullanma girişimim oldu, fakat şiddetli yan etkisi sebebiyle bırakmak zorunda kaldım. Bazı bünyeler alışıyor benimki alışmadı.Kızlar işin içini bilsem de sanırm ilaç almadan kilo çok zorlayacak gibi beni aramızda mermorfin kullanan oldu mu ?
Canım sağolCok geçmiş olsun....Allah şifa versin
Çok kötüyüm canım ignede fayda etmedi belki az daha zman geçince ederGecmis olsun canimya kötü oldun demekki dahada
Bana doktor dedi evet insülin direnci için vereyim diye ama ben pek kimyasal kullanmayı seviniyorum ama zorluyor kilo takıldı kaldı 2 haftadır şimdi 5 kilo gitmişti eski bende ama şimdi Yök ne gibi yan etkisi oldu canım sendeGlifor tarzı bir ilaçsa, insülin direnci için yıllar önce kullanma girişimim oldu, fakat şiddetli yan etkisi sebebiyle bırakmak zorunda kaldım. Bazı bünyeler alışıyor benimki alışmadı.
O ilacı öneren diyetsyenler var, kilo vermene katkısı oluyor.
Afiyet olsun canımMenümü yazayım da bi
Sabah 11
1 yumurta
1 kk peynir
1 poaça
1 domates
1 TK biber sosu
1 salatalık
Akşam 19
1.5 karnıyarık
1 kase cacık
2 kaşık pilav
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @kackaloribu
Afiyet olsun canımSabah 12.15
ara 16.45
akşam 19.00
su 2lt
Spor 6332 adım
Gecmis olsun Allah sifa versin canimSağol canım acile gittik eşimle artık evdeki krem ağrı kesici fayda etmedi bı iğne vurdu sol bacagima doğru vuruyo ağrı kalcam falan baya agriyo. Kremle hap verdi beyin ve sinir cerrahisine git dedi emar çekinmem lazımmış. Randevu aldım ayın 12 sine dua edinde fıtık olmasın. Şuan çok ağrım var
Super bir haber ablacimKatılıyorum canım
Beni itekleyecek bir etkinlik olduğu için hemen atladım. Bol yürüme planım vardı nasılsa yarış heyecanıyla daha güzel olur.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Super bir haber ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?