Cnm eczaneden adet söktürücü al iç, otla çöple uğraşma bence.Bugün adet olmak için ne bulursam onu içeceğim. Bir hafta oldu ara ara pembe leke oluyor devamı gelmiyor. Psikolojim yerle bir
benimde öyle oluyor genelde spiral var mı sizde de?Bugün adet olmak için ne bulursam onu içeceğim. Bir hafta oldu ara ara pembe leke oluyor devamı gelmiyor. Psikolojim yerle bir
Tamam canım gun sonunda fotografli bidlirim bekliyorum
Dun cok spor yapamadim yaa telefon kafayi yedi aksam burdan ciktigimda 3893 adim 1000 zipzipHarikasin canimyarın zıpzıp çoğalır mı .. cok mu ac gözüm
Tamam canım sen sinavini gec gerisi önemli degilCanim ben katilmayim buhafta hit kardiyoya devam ediyim olur mu ben. 2 gün cok yoğunum bide şu salı sınavımı bi atlatsaydım(
Tabi ki katilabilirsin canim gun sonunda fotoğraflı bildirim bekliyorum@zipzip adım yarışmasına ben katılabilir miyim??
Menüm kızlar
Sabah eltimde kahvaltıdaydım ne tatlilar hamurişi kurabiyeleri elimin tersiyle ittim ayyyyyy vallahi bugün tebrikediyorum kendimi
Uyanınca elma sirkeli su ve türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
4 köfte (evet sabah sabah çılgın eltim nolacak)
Haşlanmış yumurta salatasi peynir domates salatalik biber
Ara meyve tabagi
Akşam 18:30
Somon, bol yeşillik, şekersiz erik kompostosu
Ara ufak kase kuruyemiş ve kayısı
Nescafe çok içtim bugün suyuda saymadim
Spor yapacam şimdi yazarim
Simdi telefonun android ise play store a giriyorsun ordan pedometre yazan adim sayarlardan birini indiriyorsunBana adım sayar hediye edersen günlük 15000 adim sozu veririm sana yardımcı kaptaniçem
Supersin yinedeSporum malesef sadece 35 dk hit kardiyo
Ancak Carsamba çoğaltırım
@ElhanZipzip- S sulisim
@birazhuzurdu2008
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydınlarrrr
Günaydın canım sabit gelmende guzel ❤Günaydın kızlar
Kaptanım tartım sabit. 62 geldim. 61.8 61.9 arasi gitti bi heyecanlandım ama 62 dedibuna da şükür. Cumaya eksilerim bolca
Gunaydin canim ❤Gününüz aydın olsun güzel hanımlar
Bende artı 250 geldim maalesef ama Cuma’ya kadar toparlayacağım inşallah . Afedersiniz kabızlık sıkıntısı çekiyorum
Gunaydin canim ❤Günayydınnn,
82.15 ile +200 diyorum, dün gece 2 lt su içtim belki hala gitmemiştir, dün sabah 81.95tim çünkü.
Günaydın canım ❤Günaydın mutlu haftalar kızlar
Cumartesi yine hastanedeydim
Dün de siteye bir iki kere girmeye çalıştım site hata verdi olmadı nedense .
Burayı çok özledim
Gunaydin canım cumaya kadar artiyi cozersin
Şaşırmıyorum artina cumaya guzel eksilerle geleceksinPazartesi kilo bildirimi 88.9
+900.
Günaydın canım ❤Günaydin :)
Günaydın canım ❤Günaydın mutlu bi hafta gecirneniz dileğiyle ❤
Direnc kilonda olabilirYa kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok
Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Sasirdik miPazartesi artılar gelmeye baslamis
Gunaydin canimGunaydin....
Cuma 55.4
Pzt 55.7
+300 klasik pzt sendromu...cumaya - gelir umudundayim...
benimde 62-63 arası en iyi ihtimal düşeceğim kilo daha aşağısını görmedim 6 yıldır bende orda kalacağım diye düşünüyorum.Ya kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok
Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Pes etmek yok canım bıkmadan devam edeceğim tabikisiiiiiiiii de sende öyle yapbenimde 62-63 arası en iyi ihtimal düşeceğim kilo daha aşağısını görmedim 6 yıldır bende orda kalacağım diye düşünüyorum.
Daha yiyip içmedim tartılırım tekrarTamam canım gun sonunda fotografli bidlirim bekliyorum
Kizinin da dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslari olsun
Dun cok spor yapamadim yaa telefon kafayi yedi aksam burdan ciktigimda 3893 adim 1000 zipzip
Tamam canım sen sinavini gec gerisi önemli degil
Tabi ki katilabilirsin canim gun sonunda fotoğraflı bildirim bekliyorum
Simdi telefonun android ise play store a giriyorsun ordan pedometre yazan adim sayarlardan birini indiriyorsun
Supersin yinede
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım sabit gelmende guzel ❤
Gunaydin canim ❤
Artin cok degil cumaya çözersin
Gunaydin canim ❤
Erken tartilmissin zaten canim beklesen eksi bile gelirdi
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım cumaya kadar artiyi cozersin
Eklerim canim gun sonunda adimlarini fotoğraflı bekliyorum
Şaşırmıyorum artina cumaya guzel eksilerle geleceksin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Direnc kilonda olabilir
Spordan kaynakli kas artisi da olabilir
200 cok degil cumaya eksi gelirsin canim
Sasirdik mi
Gunaydin canim
Cumaya kadar eksi ile gelirsin
Ben de ilk defa bu kadar yürüdümMâşallah sana 23 bin hiç bı kadar yürümedim.
Gunaydin kizlar
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydınlarrrr
Günaydın kizlar
Günaydin :)
Günaydın kıslarGünaydın mutlu bi hafta gecirneniz dileğiyle ❤
Gunaydin canım guzel eksi gormussun yinedeGünaydın canlarım62.8 kg ile geldim malum ödem gitti sanırım. - 700 şimdilik cumaya inşallah daha çok gitmiş olacak Zipzip- E Elif_Eylul kaptanım adımlar bugünden itibaren diye foto atmadım bugün foto atmaya başlayacağım.
Onu da ödem falan yaparmı iştahım mı açılır diye korkumdan almıyorumCnm eczaneden adet söktürücü al iç, otla çöple uğraşma bence.
Yok canım spiral yok.benimde öyle oluyor genelde spiral var mı sizde de?
Haftaya eksiyle baslaman cok guzel canim
Yok cnm bir şey olmaz, böyle daha şişkinsindir. Adını hatırlamıyorum ama içinde 12 tane olan vardı, günde 3 kullanırsan 4-5 gün sonra oluyordun, günde 2, günde 1 de kullanabilirsin o zmaan süre de uzuyor, 1 hafta 10 güneOnu da ödem falan yaparmı iştahım mı açılır diye korkumdan almıyorum
Yok canım spiral yok.
Zipzip- gidecek Allah’ın izniyle kaptanım yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?