Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım tavsiye icin çok teşekkür ediyorum acilde iğne oldum bunuda alıntı yaptım aklımda olsun .. iğne anca etki etmeye başladı

Güneşi gördüm açık havada termosta çay mis gibi. Bizimkiler neler neler yedi de tuttum kendimi. Açık havada bol bol yürüdüm. 13 bin adımın 12 bini dışarda tempolu bin de koridorda.
Ne gerek vardı kendini yormaya okadar

Abla dün yürüyüşe ciktim ya sanırım terden çokda terlemedim ama dönüşte markete uğradım oyalandim markette alışveriş için ter üstümde soğudu belki bu sabah dolma sariyodum sbait kalınca tutuldum akşama kadar bekledim artık dayanmaayinca eşimle acile gittik iğne oldum ilaç falan verdi randevu aldım emar cekilicem inşallah fıtık değildir . İgnede anca etki etmeye başladı. O yuzden bugun spor falan yapamadım .çocuğu parka goturdum orada bile iki büklümdum millet bana baktı .

Vitamin verdi troid için ilaç verdi yarın kontrolüm var bakalım ne olacak

Kahvaltı 12.00
1 dilim t.b ekmeği
Ufacık pankek
1 kase menemen
1 dilim peynir
5 zeytin
1.tk tereyağı bal

16.00
Küçük muz granül kahve

18.00
1 tane nesfit bitterli çikolata 88 kalori

20.00 Akşam yemeği
1,5firinda pırasa mücveri
1 tabak yeşil fasülye
Domates kırmızı lahana salatası
1 bardak ayran

2,5 lt su ,2 bardak yeşil çay maden suyu
50 dk eliptik

İnşallah geçer canım. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun cnm .. Bu havalarda dışarı da yürüyüş yapınca çok dikkat etmek gerekiyor..Benim boyun fıtığı ağrılarımin başlama sebebi kesinlikle terleyip rüzgarı yememden kaynaklı ..
1 haftadır boğazlı kazak giyorum ağrıdan can datli napican

Sağol canım oyle valla günese aldandım ben orman dibinde yürüyorum yürüyünce, yol tarafı arabalar geciyo sanirim rüzgar yani ben yel girmesi diye düşünüyorum inslalah fıtık falan olmasında . Bunada raziyim

Amannnn tühhh inşallah üşütmüşsündür canım allah korusun fitikta ne zor . Randevun ne zaman aman deyim agrimasa bile lesliden baska bisey yapma illerleyen günlerde de dr. Ne olduğunu söylemeden aman
Allah şifanı versin korktuğun gibi olmasin inşalalh
Ben artık seni etiketlemem kendiniiyi hissettigin hafta yine baslariz sen bi rahat ol şimdi çok öpüyorum

Afiyet olsun rakibem iyi menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…