- 24 Haziran 2016
- 7.543
- 26.574
- 548
Canım tavsiye icin çok teşekkür ediyorum acilde iğne oldum bunuda alıntı yaptım aklımda olsun .. iğne anca etki etmeye başladıAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hos geldin Cansucum umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Afiyet olsun kızlarrr
Tekrar geçmiş olsun canim
Canim kekik yagi ve zeytinyagini karıştırıp masaj yapip sonra sıcak havlu koysan cok iyi gelir
Esiminde beli ağrıyor arada, bunu uyguluyoruz cok etkili oluyo
Afiyet olsun hanimlarr
Ne gerek vardı kendini yormaya okadarGüneşi gördüm açık havada termosta çay mis gibi. Bizimkiler neler neler yedi de tuttum kendimi. Açık havada bol bol yürüdüm. 13 bin adımın 12 bini dışarda tempolu bin de koridorda.
Abla dün yürüyüşe ciktim ya sanırım terden çokda terlemedim ama dönüşte markete uğradım oyalandim markette alışveriş için ter üstümde soğudu belki bu sabah dolma sariyodum sbait kalınca tutuldum akşama kadar bekledim artık dayanmaayinca eşimle acile gittik iğne oldum ilaç falan verdi randevu aldım emar cekilicem inşallah fıtık değildir . İgnede anca etki etmeye başladı. O yuzden bugun spor falan yapamadım .çocuğu parka goturdum orada bile iki büklümdum millet bana baktı .Harikasin canimyarın zıpzıp çoğalır mı .. cok mu ac gözüm
Tamam canim sporuna beni etiketlemeyi unutma. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tanıdık yakın ölümü zor oluyo denecek ne var ki allah sabrınızı versin canımne özürü estağfurullah
Artırmışsın bileeeemenünde güzel maşallah bu cuma çoookkk mutlu olasın afiyet olsun canım
Canim ben katilmayim buhafta hit kardiyoya devam ediyim olur mu ben. 2 gün cok yoğunum bide şu salı sınavımı bi atlatsaydım(
Afiyetolsun cani. Geriden geriden geliyorum bugün hic giremedim affola
Afiyet olsun geçmiş olsun sen iyi olki spor yapabil önce iyiliğin. Hayırdır geçicibir durumdur insallah. Yazdiysanda okuyamadim bugun ilk girisim daha canim. Neyi var belinin
Vitamin verdi troid için ilaç verdi yarın kontrolüm var bakalım ne olacakVitamin ilaçları mı kullanıyorsun canım? Yarın kontrol var bakalım doktor nasıl karar verecek bilmiyorum valla heyecanlıyım bendeuzun protokol önerdi ona başlayacak sanırım ama ne zaman der bilmiyorum. Vitamin kullanıyorum bende unutuyorum çoğu zaman ya. Daha düzenli kullanmam şart.
İnşallah geçer canım. Allah şifa versin.Abla dün yürüyüşe ciktim ya sanırım terden çokda terlemedim ama dönüşte markete uğradım oyalandim markette alışveriş için ter üstümde soğudu belki bu sabah dolma sariyodum sbait kalınca tutuldum akşama kadar bekledim artık dayanmaayinca eşimle acile gittik iğne oldum ilaç falan verdi randevu aldım emar cekilicem inşallah fıtık değildir . İgnede anca etki etmeye başladı. O yuzden bugun spor falan yapamadım .çocuğu parka goturdum orada bile iki büklümdum millet bana baktı .
Sağol canım daha iyiyim sukurÇok geçmiş olsun canm. Büyük ihtimal yel girmesidir. Burada öyle derler. İğne iyç gelir emin ol. Gece rahat uyursun en azından
Çok geçmiş olsun cnm .. Bu havalarda dışarı da yürüyüş yapınca çok dikkat etmek gerekiyor..Benim boyun fıtığı ağrılarımin başlama sebebi kesinlikle terleyip rüzgarı yememden kaynaklı ..Abla dün yürüyüşe ciktim ya sanırım terden çokda terlemedim ama dönüşte markete uğradım oyalandim markette alışveriş için ter üstümde soğudu belki bu sabah dolma sariyodum sbait kalınca tutuldum akşama kadar bekledim artık dayanmaayinca eşimle acile gittik iğne oldum ilaç falan verdi randevu aldım emar cekilicem inşallah fıtık değildir . İgnede anca etki etmeye başladı. O yuzden bugun spor falan yapamadım .çocuğu parka goturdum orada bile iki büklümdum millet bana baktı .
Bana adım sayar hediye edersen günlük 15000 adim sozu veririm sana yardımcı kaptaniçem35 36 kisiden 10kişı bile çikmadi yazik
Sağol canım oyle valla günese aldandım ben orman dibinde yürüyorum yürüyünce, yol tarafı arabalar geciyo sanirim rüzgar yani ben yel girmesi diye düşünüyorum inslalah fıtık falan olmasında . Bunada raziyimÇok geçmiş olsun cnm .. Bu havalarda dışarı da yürüyüş yapınca çok dikkat etmek gerekiyor..Benim boyun fıtığı ağrılarımin başlama sebebi kesinlikle terleyip rüzgarı yememden kaynaklı ..
1 haftadır boğazlı kazak giyorum ağrıdan can datli napican
Neden sürekli gidip geliyorsun canım?Ben zaten hep urfadayım canım
Aaa hakkaten yarinda tartılıyordukİyi geceler hanımlar yarın tartı günü,,,
Amannnn tühhh inşallah üşütmüşsündür canım allah korusun fitikta ne zor . Randevun ne zaman aman deyim agrimasa bile lesliden baska bisey yapma illerleyen günlerde de dr. Ne olduğunu söylemeden amanAbla dün yürüyüşe ciktim ya sanırım terden çokda terlemedim ama dönüşte markete uğradım oyalandim markette alışveriş için ter üstümde soğudu belki bu sabah dolma sariyodum sbait kalınca tutuldum akşama kadar bekledim artık dayanmaayinca eşimle acile gittik iğne oldum ilaç falan verdi randevu aldım emar cekilicem inşallah fıtık değildir . İgnede anca etki etmeye başladı. O yuzden bugun spor falan yapamadım .çocuğu parka goturdum orada bile iki büklümdum millet bana baktı .
Mâşallah sana 23 bin hiç bı kadar yürümedim.Sporlarımı yazayım kıslar
30+30 dk leslie bloosted
30 dk eva
1 saat yürüyüş yaptım
Attığım adım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim şoka girin azıcık
Eki Görüntüle 2811846
Zipzip-
@Nidsalii
@T u t a s t e
Afiyet olsun rakibem iyi menü.Kahvaltı 12.00
1 dilim t.b ekmeği
Ufacık pankek
1 kase menemen
1 dilim peynir
5 zeytin
1.tk tereyağı bal
16.00
Küçük muz granül kahve
18.00
1 tane nesfit bitterli çikolata 88 kalori
20.00 Akşam yemeği
1,5firinda pırasa mücveri
1 tabak yeşil fasülye
Domates kırmızı lahana salatası
1 bardak ayran
2,5 lt su ,2 bardak yeşil çay maden suyu
50 dk eliptik
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım. Troid için bende ilaç kullanıyorum.Vitamin verdi troid için ilaç verdi yarın kontrolüm var bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?