- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
TEsekHoşgeldinnnnn.İnşallah beraber 60 oluruz.
İnşaAllahHoşgeldinnnnn.İnşallah beraber 60 oluruz.
Gunaydin canım artin cok degil cumaya guzel eksiler göreceksinGünaydın kızlar artı 300 gram var. Bir öpün fazla yedim ama çok da yürüdüm yaniNeyse cumaya eksiye döner umarım Eki Görüntüle 2811986
Gunaydin canim Ödemdir bozma moraliniGünaydın kızlar bende +500 geldim ama kaçamak yapmadım niye böyle oldu anlamadim
Teşekkür ediyorum canım haklısın alayım inşallahYok cnm bir şey olmaz, böyle daha şişkinsindir. Adını hatırlamıyorum ama içinde 12 tane olan vardı, günde 3 kullanırsan 4-5 gün sonra oluyordun, günde 2, günde 1 de kullanabilirsin o zmaan süre de uzuyor, 1 hafta 10 güne
Ne yedin ki dundün sabah 81,9 gördüm .
bugün de 83,0 gördüm.
wcye çıkmadan tartıldım uyanir uyanmaz.. ne umutlarla tartıldım ben ...Ne yedin ki dun
Haftaya eksiyle baslaman cok guzel canim
Super canim cumaya guzel eksi ile geleceksinKaptanım hatta -400 olmuş afedersiniz ac ye çıkmayı bekledim çıkmayınca 63 gelmiştim çıktıktan sonra 62.8 geldim
Erken tartildigin icin bu sonucu görmüşsün bence üzülmewcye çıkmadan tartıldım uyanir uyanmaz.. ne umutlarla tartıldım ben ...
76.3 ise 500 gram eksisin tebrik ediyorum guzel eksiGünaydın kilo kontrolü
Cuma 76.8
Pazartesi 76.3
-400
Super canim cumaya guzel eksi ile geleceksin
Hoşgeldin nerelerdeydin sen?Onu da ödem falan yaparmı iştahım mı açılır diye korkumdan almıyorum
Yok canım spiral yok.
Zipzip- gidecek Allah’ın izniyle kaptanım yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?