Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.

Ya kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok

Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Canım bende son 5 yıldır 70 lerdeydım 68 e inmem çok uzun sürdü ve bıktırdı beni Büyük ihtimal direnç kilondasın

Ya kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok

Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Canım suyunu biraz daha arttırmalısın ve bağırsaklarını hareketlendirici şeyler tüketmelisin. yeşilçay limon çayı demleyebilirsin. Kefir özellikle çok faydalı. heleki kendin mayalayabilirsen ne güzel. ben oğlum doğduğu zaman maya bulmuştum bi sene kadar yaptım ama sonra mayamı öldürdüm unuttum ondan beri de hiç içmedim galiba. direncini bu şekilde kırabilirsin

Ben çalışmalara başladım hafta sonu limonlu su içemedim yeşilçay içemedim hatta suyu bile doğru düzgün kaç gündür içemedim. ben cumaya en az -1 gelirim yapabilirim biliyorum
Ne guzel güçlü rakiplerim var. Bu hafta haftanın yıldızları biz olalım.
Habinar

Kaptanım tel yeni düşürdüm mındar ettim bu eski bir tel bunuda üstümde tasiyarak riske atamamO uygulamaların hiç biride gerçek sonuçları yansıtmıyor bizzat denedim zamanında

Canım bende son 5 yıldır 70 lerdeydım 68 e inmem çok uzun sürdü ve bıktırdı beni Büyük ihtimal direnç kilondasın
Üffff korktum bak ya şimdi
Kız bende günde en az 3 litre içiyorum çoğu zaman 3.5 u tamamlıyorum aslında wc sıkıntım da yok ama bilemedim

Ne guzel güçlü rakiplerim var. Bu hafta haftanın yıldızları biz olalım.
Habinar
Ay ne güzel olur, güzel bi hafta olsun o zaman kızlar
Üffff korktum bak ya şimdi

Kız bende günde en az 3 litre içiyorum çoğu zaman 3.5 u tamamlıyorum aslında wc sıkıntım da yok ama bilemedim
aslında çok güzel su içiyormuşsun. o zaman yağ yakıcı çaylara yönel biraz canım. hareketlensin vücudun. şaşırmaya ihtiyacı vardı belki.

Günaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Reg oldum onun ödemi eminim çünkü akşamda 82lerde çıktım
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artıkSize doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler
S

Hergün akşam mutlaka yeşilçay içiyorum
Sabahları da kiraz sapı

Bayağıdır devam edince vücut alışmamıştır inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…