dün 81,9 gördüm diye çok sevinmişim ben.Erken tartildigin icin bu sonucu görmüşsün bence üzülme
76.3 ise 500 gram eksisin tebrik ediyorum guzel eksi
Afiyet olsun canım.dünkü menüm.yumurta diyeti yapmadim dün. zor geldi.
sabah 8 de kefir kürü yedim.
ondan sonra bol su içtim.
13.00
2 adet nugget
2 kaşık patates püresi
yarım salatalık.
2-3 çatal mantarlı yumurta.
yarim dilim ekmek.
3 zeytin.
kahvaltıdan sonra 2-3 saat şekerleme yapmışım.( uyumuşum)
acıkmadim akşam yemegi yemedim.
sütlü kahve içtik eşimle ' senden önce ben ' filmi izledik (ağlayici filmimiş ben hiç ağlamadim.)
spor: sabah 10 dk sporumu yaptım.
ev içinde gezindim hiç bişi yapmadim.
su: 3 şişe su içtim.
İnslalah kaptanım şuan kipirdayamiyorum aksma yine acile gidicemGunaydin canim Ödemdir bozma moralini
Canım bende son 5 yıldır 70 lerdeydım 68 e inmem çok uzun sürdü ve bıktırdı beniYa kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok
Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Tebrikler canım.Günaydın kilo kontrolü
Cuma 76.8
Pazartesi 76.3
-400
Günaydın kızlar
Kaptanım tartım sabit. 62 geldim. 61.8 61.9 arasi gitti bi heyecanlandım ama 62 dedibuna da şükür. Cumaya eksilerim bolca
Canım suyunu biraz daha arttırmalısın ve bağırsaklarını hareketlendirici şeyler tüketmelisin. yeşilçay limon çayı demleyebilirsin. Kefir özellikle çok faydalı. heleki kendin mayalayabilirsen ne güzel. ben oğlum doğduğu zaman maya bulmuştum bi sene kadar yaptım ama sonra mayamı öldürdüm unuttumYa kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok
Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Ben çalışmalara başladım
Ne guzel güçlü rakiplerim var.Ben çalışmalara başladımhafta sonu limonlu su içemedim yeşilçay içemedim hatta suyu bile doğru düzgün kaç gündür içemedim. ben cumaya en az -1 gelirim yapabilirim biliyorum
Kaptanım tel yeni düşürdüm mındar ettim bu eski bir tel bunuda üstümde tasiyarak riske atamamTamam canım gun sonunda fotografli bidlirim bekliyorum
Kizinin da dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslari olsun
Dun cok spor yapamadim yaa telefon kafayi yedi aksam burdan ciktigimda 3893 adim 1000 zipzip
Tamam canım sen sinavini gec gerisi önemli degil
Tabi ki katilabilirsin canim gun sonunda fotoğraflı bildirim bekliyorum
Simdi telefonun android ise play store a giriyorsun ordan pedometre yazan adim sayarlardan birini indiriyorsun
Supersin yinede
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım sabit gelmende guzel ❤
Gunaydin canim ❤
Artin cok degil cumaya çözersin
Gunaydin canim ❤
Erken tartilmissin zaten canim beklesen eksi bile gelirdi
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım cumaya kadar artiyi cozersin
Eklerim canim gun sonunda adimlarini fotoğraflı bekliyorum
Şaşırmıyorum artina cumaya guzel eksilerle geleceksin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Direnc kilonda olabilir
Spordan kaynakli kas artisi da olabilir
200 cok degil cumaya eksi gelirsin canim
Sasirdik mi
Gunaydin canim
Cumaya kadar eksi ile gelirsin
Üffff korktum bak ya şimdiCanım bende son 5 yıldır 70 lerdeydım 68 e inmem çok uzun sürdü ve bıktırdı beniBüyük ihtimal direnç kilondasın
Kız bende günde en az 3 litre içiyorum çoğu zaman 3.5 u tamamlıyorum aslında wc sıkıntım da yok ama bilemedimCanım suyunu biraz daha arttırmalısın ve bağırsaklarını hareketlendirici şeyler tüketmelisin. yeşilçay limon çayı demleyebilirsin. Kefir özellikle çok faydalı. heleki kendin mayalayabilirsen ne güzel. ben oğlum doğduğu zaman maya bulmuştum bi sene kadar yaptım ama sonra mayamı öldürdüm unuttumondan beri de hiç içmedim galiba. direncini bu şekilde kırabilirsin
Panik yapma belkide dirençtesindeir canimÜffff korktum bak ya şimdi
Kız bende günde en az 3 litre içiyorum çoğu zaman 3.5 u tamamlıyorum aslında wc sıkıntım da yok ama bilemedim
Tamam canim takiliyorum zaten :))Kaptanım tel yeni düşürdüm mındar ettim bu eski bir tel bunuda üstümde tasiyarak riske atamamO uygulamaların hiç biride gerçek sonuçları yansıtmıyor bizzat denedim zamanında
Yok canım panik yapmıyorum da aslında önceki seneleri 64 kilom ile şimdiki arasında çok fark var bayağı bir sıkıyım ama tartıda da görmek istiyorumPanik yapma belkide dirençtesindeir canim
Ay ne güzel olur, güzel bi hafta olsun o zaman kızlar
aslında çok güzel su içiyormuşsun. o zaman yağ yakıcı çaylara yönel biraz canım. hareketlensin vücudun. şaşırmaya ihtiyacı vardı belki.Üffff korktum bak ya şimdi
Kız bende günde en az 3 litre içiyorum çoğu zaman 3.5 u tamamlıyorum aslında wc sıkıntım da yok ama bilemedim
Ozaman tartiya söyle onuYok canım panik yapmıyorum da aslında önceki seneleri 64 kilom ile şimdiki arasında çok fark var bayağı bir sıkıyım ama tartıda da görmek istiyorum
Ben senin önerinle samsung health kullanmaya başladım kaptanım, memnunum uygulamadan.Tamam canim takiliyorum zaten :))
Hergün akşam mutlaka yeşilçay içiyorumAy ne güzel olur, güzel bi hafta olsun o zaman kızlar
aslında çok güzel su içiyormuşsun. o zaman yağ yakıcı çaylara yönel biraz canım. hareketlensin vücudun. şaşırmaya ihtiyacı vardı belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?