94 kalori canım. Kırmızı meyveli olandan yiyorum. Düşük kalorili ürünler çıkarmış diğerlerinden daha lezzetli ve kalorisi daha düşükHiç bir bağı yokyanlışlıkla balık yağı içince ağzımdaki o iğrenç balık tadını ve kokusunu alması için saniyeler içinde ne varsa attım ağzıma, soğan dedim belki kokusuyla ve midemi yakışıyla falan bastırır, çikolata etkisizdi boşa yedim, yer fıstığını tahinle karıştırdım o da boşuna oldu, ama tahin geçirdi
Çook geçmiş olsun cnm, görünmez ev kazaları
Afiyet olsun, piko kaç kalori cnm, her gün yiyorsun, az kalori mi? Reklamları öyle ama merak ettim
Afiyet olsun kuzumSabah = 1 tatlı kaşığı pekmez
4 5 kaşık yoğurt 5 zeytin
1 tb ekmek
Öğlen =pırasa çorba
Akşam 17.00
3 adet mercimek köfte
Salata
4 bardak ayran
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
Karbonhidrat ne kadar?94 kalori canım. Kırmızı meyveli olandan yiyorum. Düşük kalorili ürünler çıkarmış diğerlerinden daha lezzetli ve kalorisi daha düşük
Sağol tatlımAfiyet olsun kuzum
Bu tür ürünler kalorisi düşük ama karbonhidratı yuksek urunler canim94 kalori canım. Kırmızı meyveli olandan yiyorum. Düşük kalorili ürünler çıkarmış diğerlerinden daha lezzetli ve kalorisi daha düşük
Yesin yesin ne olck kurabiye yarışmasında kaybedersem burda ki yarışmayı kazanayım bariBu tür ürünler kalorisi düşük ama karbonhidratı yuksek urunler canim
Dun 4.takima bakarken gördüm
Cabuk aciktirdigini soyluyorlardi bunun yerine kuruyemis ya da bitter çikolata yiyebilirsin
Ona hiç bakmadım ben canım yaKarbonhidrat ne kadar?
Bişey olmaz korkma rakibem ye ye bal şeker olsunOna hiç bakmadım ben canım ya
Aaa gerçekten mi tamamdır pikoyada sınır koyayım.Bu tür ürünler kalorisi düşük ama karbonhidratı yuksek urunler canim
Cabuk aciktirdigini soyluyorlardi bunun yerine kuruyemis ya da bitter çikolata yiyebilirsin
Hadi oradanBişey olmaz korkma rakibem ye ye bal şeker olsun
Ye diyorum diyetisyenin konuşuyor burdaAaa gerçekten mi tamamdır pikoyada sınır koyayım.
Sen yine beni kandırıp kazanacaksın demi öyle sanıyorsunYe diyorum diyetisyenin konuşuyor burda
Hadi oradanvalla bugün dayanabilsem harika olacaktı da yarın devam ama
Zaten vermişsindir çogu nu şimdi senSen yine beni kandırıp kazanacaksın demi öyle sanıyorsun
Ben de orda gördüm.Bu tür ürünler kalorisi düşük ama karbonhidratı yuksek urunler canim
İyiyim canım sağol çok az ağrı var sanırım yel girdi cumartesi günü o yüzden böyle oldum@birazhuzurdu2008 belin nasil oldu
Afiyet olsun canım suyu artirmalisin 1.5 lt azKızlar bugünün menüsü kahvaltı yapamadım sabah hastaneye gittik öğlen geldik
Öğlen de 12.30
Salata ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 yeşil elma
Aksam 17.45
Salata
2 dilim çavdar ekmeği
3 köfte
5 kaşık taze fasulye
1.5 litre su
Ara kayısı çayı içerim
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun canım kaptanda soylemis 1bucuk litre su sana göre degil artirmalisinKızlar bugünün menüsü kahvaltı yapamadım sabah hastaneye gittik öğlen geldik
Öğlen de 12.30
Salata ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 yeşil elma
Aksam 17.45
Salata
2 dilim çavdar ekmeği
3 köfte
5 kaşık taze fasulye
1.5 litre su
Ara kayısı çayı içerim
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?