- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Adım sayar açık olsun. Nereye istersen git.Allahim yarabbim nereye gideyim ben
İnşallah korona değildir. Korona ise de sağlıkla atlatırsınız inşallah.Bu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve koz kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladım
Istediğim gibi gitmiyor sabit kaldim diyebilirim
İnşallah canım sağol yarın duruma göre giderim belki geçer sabaha inşallah yaniİnşallah korona değildir. Korona ise de sağlıkla atlatırsınız inşallah.Geçmiş olsun.
İnşallah.İnşallah canım sağol yarın duruma göre giderim belki geçer sabaha inşallah yani
Afiyet olsun canımSabah 7
1.5 dilim.tam bugday
Küp peyniri domates salatalik biber
5 zeytin
Bir elma bir kivi
Ara
1 cay bardagi leblebi
Ogle 14.30
(Leblebi acayip tok tuttu.normalde okuldan geldim mi yemege saldirirdim..evde yemek olsa ogun atlicaktım nerdeyse)
2 servis kaşığı acılı kisir
Yogurt
Aksam 18.00
2 kepce yeşil.mercimek corbasi
3 kasik kuru biber patlican kavurma kiymali
Yufka el kadar ancadir
Saat 5 gibi cocuklarin karnini doyururken 2 patetes kizartmasi agzima atmis bulundum
Su 2 litre
Spor
30 dk eva
100 mekik ,100 squat
30 dk self hiit kardio ( 2000 adım attirdi...yerine leslie yapsam daha iyiymiş...ama acayip terletiyo)
Afiyet olsun canım ama borek olmamisMenüm
Sabah: sahan yumurta yarısını yemişimdir, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates-salatalık 2 şer dilim
Öğlen: yarım yufka haşlanmış patatesli salçalı börek (bu kötü oldu aslında ama öğle yemeği yerine) patlıcan salatası, ayran
Akşam: 1 kepçe tarhana, salata, 2 köfte
Zipzip- E Elif_Eylul
Spora devam edeceğim
Gecmis olsun canimBu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladımGeçirdik biz aslında 6 ay önce ama
Afiyet olsun canımSabah = 1 tatlı kaşığı pekmez
4 5 kaşık yoğurt 5 zeytin
1 tb ekmek
Öğlen =pırasa çorba
Akşam 17.00
3 adet mercimek köfte
Salata
4 bardak ayran
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
Seninki hangi tarif kizBiri beni burdan çıkarsın yeterrrrrrrrrrrrrrrrr
Afiyet olsun canımKızlar bugünün menüsü kahvaltı yapamadım sabah hastaneye gittik öğlen geldik
Öğlen de 12.30
Salata ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 yeşil elma
Aksam 17.45
Salata
2 dilim çavdar ekmeği
3 köfte
5 kaşık taze fasulye
1.5 litre su
Ara kayısı çayı içerim
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Iyi adım canım12 binle gunu kapattim...birazdan yatacağım
1.5 dilim.tam bugday
5 zeytin
Bir elma bir kivi
Ara
1 cay bardagi leblebi
Ogle 14.30
(Leblebi acayip tok tuttu.normalde okuldan geldim mi yemege saldirirdim..evde yemek olsa ogun atlicaktım nerdeyse)
Yogurt
Aksam 18.00
Yufka el kadar ancadir
Saat 5 gibi cocuklarin karnini doyururken 2 patetes kizartmasi agzima atmis bulundum
Su 2 litre
Spor
30 dk eva
100 mekik ,100 squat
30 dk self hiit kardio ( 2000 adım attirdi...yerine leslie yapsam daha iyiymiş...ama acayip terletiyo)
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: sahan yumurta yarısını yemişimdir, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates-salatalık 2 şer dilim
Öğlen: yarım yufka haşlanmış patatesli salçalı börek (bu kötü oldu aslında ama öğle yemeği yerine) patlıcan salatası, ayran
Zipzip- E Elif_Eylul
Spora devam edeceğim
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Umarım kardeşin kolay atlatır ve sizde de yoktur.Bu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladımGeçirdik biz aslında 6 ay önce ama
1.5 dilim.tam bugday
5 zeytin
Bir elma bir kivi
Ara
1 cay bardagi leblebi
Ogle 14.30
Yogurt
Aksam 18.00
Yufka el kadar ancadir
Su 2 litre
Spor
30 dk eva
100 mekik ,100 squat
Afiyet olsun canımMenüm
Zipzip- E Elif_Eylul
Spora devam edeceğim
Gecmis olsun canımBu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladımGeçirdik biz aslında 6 ay önce ama
Canım sagolAfiyet olsun canım
Seninki hangi tarif kiz
Afiyet olsun canım
Iyi adım canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Umarım kardeşin kolay atlatır ve sizde de yoktur.
Ortim ya geçmiş olsun ihmal etmeyin test yaptırın hemen ne illet bı hastalık temizlenmedi gitti Allah cezasini versinBu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladımGeçirdik biz aslında 6 ay önce ama
Sanirim gitmeye de niyeti yok.. sürekli artıyor.. korkunç geliyor cidden. Yıllarca bu şekilde yaşama fikri beni boğuyor.Ortim ya geçmiş olsun ihmal etmeyin test yaptırın hemen ne illet bı hastalık temizlenmedi gitti Allah cezasini versin
Geçmiş olsun canım umarım değilsinizdirBu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladımGeçirdik biz aslında 6 ay önce ama
Geçmiş olsun canım Krdeşine. İnşallah değildir ama öyleyse bile kolaylıkla atlatırsınız inşallahBu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladımGeçirdik biz aslında 6 ay önce ama
Bende kardesime dedim alalim diye ama burda yok karabugdaydanKızkar 2 gündür akşamları karqbuğday yiyorum yoğurtla hiç açlık yok daha önce deneyeniniz oldu mu yoksa tesadüf mü
Kötü kokuyor amaBende kardesime dedim alalim diye ama burda yok karabugdaydan
Aynen bnde utaniyorum valla bnde ilac kullaniyordum 5 6 gun fazla kullanmisim doktoru aradim bugun asiri agrim var adim atamiyom diye fazla kullanmisim ondan kasik agrisi yapiyomusValla bende utanıyorumSağlam spor yapanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?