Canım ben diyetisyeni me sordum böyle şeyleri önermiyor kalorisi düşük dahi olsa karbonhidrat açısından yüksek oluyor ama arada olabilşrAaa gerçekten mi tamamdır pikoyada sınır koyayım.
Adımın çok güzel canım arkadaşlarımın da dediği gibi suyu en az 3 litre içmelisinKızlar bugünün menüsü kahvaltı yapamadım sabah hastaneye gittik öğlen geldik
Öğlen de 12.30
Salata ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 yeşil elma
Aksam 17.45
Salata
2 dilim çavdar ekmeği
3 köfte
5 kaşık taze fasulye
1.5 litre su
Ara kayısı çayı içerim
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Afiyet olsun canım suyu artirmalisin 1.5 lt az
Adimlarin cok guzel
İçiyorum simdiAfiyet olsun canım kaptanda soylemis 1bucuk litre su sana göre degil artirmalisin
Hava soğuk olunca zorla içiyorum canım yaAdımın çok güzel canım arkadaşlarımın da dediği gibi suyu en az 3 litre içmelisin
Ben 3 en az 3.5 en fazla içiyorum
Ben zayifcacikim
Valla ağzımı tutarsam cumaya güzel bir sonuç ile geleceğim inşallahZaten vermişsindir çogu nu şimdi sen
Sağol canım inan hiç karbonhidrat a bakmak aklıma bile gelmediCanım ben diyetisyeni me sordum böyle şeyleri önermiyor kalorisi düşük dahi olsa karbonhidrat açısından yüksek oluyor ama arada olabilşr
Sen ne yapcn karbonhidrat ı canım bişey olmazSağol canım inan hiç karbonhidrat a bakmak aklıma bile gelmediben yine gün kurusu ciğbadem moduma döneyim
Bdv girAllahim yarabbim nereye gideyim ben
12 binle gunu kapattim...birazdan yatacağım
Hani sen yenilgiyi kabul etmiştin bu hafta bırakmıştın diyeti niye devam ediyonSen ne yapcn karbonhidrat ı canım bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?