- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
yaparsın rakibem sen inanıyorum. benim adım daha 1500Kızlar kalkayim yuruyeyim ben. Yoksa bugün 15.000 hedefi yalan olacak.
süpersinnnnKalk kaptan benimki 4300 olmus 30dk leslie ile tabi
Kalkacak halin varsa kalkKızlar kalkayim yuruyeyim ben. Yoksa bugün 15.000 hedefi yalan olacak.
Insallah hersey bir an önce yoluna girer canimİyi akşamlar hanımlar
2 gündür dışarıdayım mahkeme işleri yinemoralimde bozuk demiyecem olumlama yapıyorum herşeye rağmen bu sefer bunu kendime yapmayacağım ama 2 senedir bu moralle olan biten yaşananların içinde hep kendime ettiğimi anladım hemde bunu çok iyi anladım hemen menüleri yazayım hiçbir şey olmamış gibim kaptanlarım yıkılmadım burdayım kusura bakmayın menüleri yazamıyorum sürekli gelemiyorum
Zipzip- E Elif_Eylul
Kıslar günü erken kapatacagim küçük kızım akşamdan beri huysuz ve kulağını tutup ağlıyor yanına gideceğim az sonra uyutmaya ne zaman uyur belli değil sporlarımı yazayım hepinize iyi geceler
30 dk leslie bloosted
30 dk eva
1 saat yürüyüş yaptım
Attığımadım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2813370
Bugün az oldu maalesef kusura bakmayın kıslar elimden geleni yaptım yarın görüşürüz iyi geceler
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Nidsalii
@T u t a s t e
İyi akşmlr
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ile tost yaptım biraz marul ve 7 tane yeşil zeytin yedim.
Öğlen lahmacun yedim yanında ayran ve salata yemekte çıktı
Akşam mantar sote ve ypgurt yedim
3.5 litre su içtim
16.158 adım
Zipzip-
Eki Görüntüle 2813389
Merhabalar ben geldim.
Sabah 09.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
7 zeytin
1 haşlanmis yumurta
Öğle 14.30
Salata
1 avuç fıstık
Ara. 17.00
1 muz
Akşam 20.00
5 kaşık taze fasulye
200 gram ton balığı
2 dilim tam bugday ekmeği
2 litre su
128 dk. Eva + orta tempo yürüyüş. 32.000 adım etti.
Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul @Habinar kackaloribu
Dünkü menüm
8.00 Bir sade nescafe
13.00 Peynir, domates, iki ceviz
16.00 Tavuk ızgara, salata, ayran
İki buçuk litre su
Bir greyfurt
30 Mart menüm
8.00 Limonlu, sirkeli su
Bir sade nescafe
12.30 Peynir, salatalık, zeytin , badem
17.00 Somon fırın , ızgara sebze , salata, ayran
İki litre detoks suyu
Bir litre su
Spor @birbesteZipzip-
Eki Görüntüle 2813411
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Ne güzel adımlar maşallah
Bende yürüyüş yapmayı özledim cumaya işim biter inşallah hemen başlayacağım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar benim hedefim de 10 bin bugün,
Günaydın canım ❤Gunaydin
Gecmis olsun canımGünaydın
Dün bogaz agrısından yutkunamıyorum
Havadan sanırımailecek gribiz
3 te izin alıp eve gittim yatayım dedım yatamadım çamaşirları makineye attım bu sefer kurutma makinesi demode çıktı 4 dk dan 9 dk ya atıyor revel atlıyor sık sık bunu yaptı eşim de farketti ne olduğu bende bilmiyorum servisçiyi çagiracagiz
Cook gecmis olsun canimKâbus gibi bir güne uyandım ya insaAllah bu şekilde devam etmezsabah çığlıklarla uyandık küçük kızım hem bağırıyor hem ağlıyor karnını tutuyor kusuyor apartopar dr gittik karnında çok fazla hareketlilik varmış ilaç verdi Allahtan ishal i yok kulağı baya kızarmış onun için yarın tekrar gelin ilacı ona gore yazacağım dedi hay Allahım ya bu çocukları ev de bile sakınsam hasta oluyorlar çok üzülüyorum ben dikkat ediyorum ama nasıl hasta oluyorlar şaşırıyorum
Günaydın ablacım ❤Gunaydin kizlar
Gunaydin canım hosgeldinHerkesee günaaaydınnnn
Ben kaldim gidemedimBen gideli kimler gitti kimler kaldı
Hosgeldin canim aramiza ben elif 31 yaşındayımgnydın 2016 yılında cuma yarışmasına katılmıştım ve çok güzel kilo vermiştim. tekrar girmek istiyorum. formu dolduramadım
Kac kilo ile ayrilmistin kac kilosun canımtartının tozunu aldım söyle birsonra cıkınca kötü bir selamlaştık ders sonraları yediklerime selam olsun beni cok sevmisler
Gunaydin canım ❤Günaydın kızkar
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın canlarımbugün komşuya kahveye gidecem. Maşallahı var onunda döktürmüştür eminim ama tabi ben kendimi tutacam. Cuma günü de ben davet ettim. Gün gibi olacak. Eğer güzel kilo verirsem cuma için izin istiyorum şimdiden kaptanım Zipzip-
Gunaydin canım ❤Gunaydinlar , kahvaltı yapıldı evi süpürüp minigi banyo yaptım uyursa spor yapacağım dunde yapamadim
Afiyet olsun canımİş yerinde müsaitken Menümü de yazıyım kızlar
uyanınca tarçınlı türk kahvesi üzerine elma sirkeli ılık su
kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 tabak yoğurt içine 5 kuru kayısı
nescafe
öğlen 16:00
:zencefil zerdeçallı ayran
akşam 19:00
salata ve 2 parça tavuk
ara: nescafe
sporu yazarım
Izin istemissin ama hepsini yapip yemeyeceksin degil miValla canım bugün öyle yapcam karnımı doyurup gidecemvalla ramazan öncesi bir araya gelecez ya özledim bende gün yaptığımız zamanları. Sarma pırasalı havuçlu börek yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve biber salatası portakallı cheese kek ve çikolatalı pasta yapayım diyorum. Bide kısır veya mercimek köftesi yada fellah köftesi de olabilir ona tam karar vermedim aklımda olan menü bu öneri varsa alabilirim
Hicde dönemiyorum canımTakım için iğne ipliğe döneceksin.Maşallah sana.
638 adima gelmişimDaha 600 adimdayim bakalim ne olcak
Gunaydin canim eksin cok guzelGünaydın kizlarcumaya göre 500 Gr eksi ile uyandım hedef cumaya 1,5 en azından
Bugün yoğun bir gün kızımın aşısı var önce oraya gidecem ordan komşuya gidecem düşmüş bacağını kirmis bı iki dışarda da isim var duruma göre bakicam artık
deneme süresi 2 hafta ama listeye girisin katilim durumuna göre degisebilirpardon ben mezun oldum diye biliyordum özür dilerim. kaç hafta canım deneme cuma yarışmasına katılmak için
Gecmisten gelecege gelicektir emin olalim
Tabi öyle de neyse daha erken tamamlayacagim0 dan iyidir.
Cok fazla arti gormemissin canim cumaya guzel eksi gelecekSeni tebrik ediyorum, sabah tartıda gördüğümü görmez olaydımm
Kayboldum gelemedim
Iki gundur 16 bin adim atiyorum yorulmusumKalk kaptan benimki 4300 olmus 30dk leslie ile tabi
Bende 25 dk evayla 5 bin şimdilikKalk kaptan benimki 4300 olmus 30dk leslie ile tabi
Pazartesi | Sali | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
@Tostombalakanne | 30.042 | 21.412 | |||||
@Cordeliaa | 28.012 | 32.000 | |||||
| 16.005 | 16.036 | |||||
E Elif_Eylul | 15.012 | 16.006 | |||||
| 14.155 | 16.158 | |||||
| 13.845 | 10.748 | |||||
S sulisim | 13.665 | 12.237 | |||||
| 13.210 | 4.341 | |||||
@I-cell_84 | 13.069 | 11.185 | |||||
| 10.478 | 15.124 | |||||
| 10.101 | 10.600 | |||||
| 7.520 | 6.167 | |||||
| 9.273 | ||||||
@Cedarice | 8.759 | 16.253 | |||||
@T u t a s t e | 8.248 | ||||||
| 8.243 | ||||||
| 8.113 | 8.171 | |||||
B Beklenen2 | 3.523 | 6.078 | |||||
| 1.910 | 835 | |||||
M MissHayaLet | 20.087 | ||||||
@birazhuzurdu2008 | 13.098 | ||||||
| 5.970 | ||||||
Cok bi arti değilmiş yaaaaSöyleyim abla ama rehavete kapılma yani yada kapıl
82.40 gördüm, bir umut pilini değiştirdim yine aynı
Detoks çorbası yazmış diyetisyen 2 gün onu içicem akşamları, kabak forever
Nohut koymayım o zaman ıspanağa...onun yerine lor koyayım...mercimek mucverini çok merak ediyorum cuma günü deneyeyim en iyisi.Vavvvv boynuz kulağı geçti desene
Allah razı olsun canım benim güzel geçti şükür artik ayda 1 sinavim var 3 ay boyunca nasıl mutluyum bir bilsen
Sağolasın canım allah razı olsun
Güzel geçti şükür ablam allah razı olsun
Kırılmış yaaaa mutlu da oldum sabah sabah ama insallah yağdan vermişimdir. Hepimizinki kırılsın yağsın yağlar inşallah aminnnnnn
Çok mersi şekerim
Amin amin aminnnnnnnn
Bende ilk defa içtim boğazdan yana sıkıntım olmadığından içebildim gayette begendim benbaska türlü zencefil zerdeçal tüketemiyodum iyi oldu valla
Elma sirkeleri öğrenilmiş şifa olsunnnn
Afiyet olsun canım aman deyim bugünden başka mercimek nohut yeme çok ödem yapıyo bende tabi sende yapmıyorsa o başka canım
Cuma ye sen cumaaaa
Ben yokum adimda bide onun sorumluluğunu almak istemedim yogunluklarimda canim
Menülerine gerçekten bayıldım bayildim
Varya bide seni terleten sporlar yaparsan o yürüyüşüne bu hafta yüzün gülecek inşallah
Sabah okulun etrafında döndüm durdum canım . 4800' lerdeyim şimdilik.Herkes yürüyomu bakiyim
Maşallah abla bende 5000 gectim dahaSabah okulun etrafında döndüm durdum canım . 4800' lerdeyim şimdilik.
hee kuzu 99 oldum99 da durdun mu yoksa?
gecmiş yapmam lazım net sayi icin kaptanımmm
Insallah hersey bir an önce yoluna girer canim
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gecmis olsun canım
Cook gecmis olsun canim
Günaydın ablacım ❤
Gunaydin canım hosgeldin
Ben kaldim gidemedim
Hosgeldin canim aramiza ben elif 31 yaşındayım
Insallah hedefine birlikte ulasiriiz
Kac kilo ile ayrilmistin kac kilosun canım
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Eksin guzel olsada cok abartmadan yemen lazim yoksa emeklerin bosa gidecek
Gunaydin canım ❤
Afiyet olsun canım
Izin istemissin ama hepsini yapip yemeyeceksin degil mi
Hicde dönemiyorum canım
638 adima gelmişim
Gunaydin canim eksin cok guzel
deneme süresi 2 hafta ama listeye girisin katilim durumuna göre degisebilir
Tabi öyle de neyse daha erken tamamlayacagim
Cok fazla arti gormemissin canim cumaya guzel eksi gelecek
Kayboldum gelemedim
Iki gundur 16 bin adim atiyorum yorulmusum
Daha yürümeye baslamadim 10 bin bile yapamayacagim galibaHerkes yürüyomu bakiyim
napiyon abla nasilsınSabah okulun etrafında döndüm durdum canım . 4800' lerdeyim şimdilik.
Eskisini bosver o zaman canim yeni kilonu soyle yeterlihee kuzu 99 oldum.
gecmiş yapmam lazım net sayi icin kaptanımmmhoşbulduk kaptanim
Tatlım hoş geldin. Az önce gördüm mesajlarını bizim kız burada ne güzel dedim.napiyon abla nasilsın
Afiyet olsun canım
eline sağlık canım dünde ucu ucuna ilk ona girmişim4.Takimla Adim Yarisi Tablosu
Pazartesi Sali Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Toplam @Tostombalakanne 30.042 21.412 @Cordeliaa 28.012 32.000 Zipzip- 16.005 16.036 E Elif_Eylul 15.012 16.006 Penguen 14.155 16.158 Elhan 13.845 10.748 S sulisim 13.665 12.237 bengisu022 13.210 4.341 @I-cell_84 13.069 11.185 kackaloribu 10.478 15.124 Mucizemsn 10.101 10.600 first ladyy 7.520 6.167 selensu82 9.273 @Cedarice 8.759 16.253 @T u t a s t e 8.248 Kmsl Hnd 8.243 Ni454 8.113 8.171 B Beklenen2 3.523 6.078 sardunya1038 1.910 835 M MissHayaLet 20.087 @birazhuzurdu2008 13.098 Tesnim1903 5.970
kaptanim mesajımın altinda 78.5 yaziyo brn guncel tutuyordum onu .. ben bugun sabah tartildım yavaş yavaş aliştirarak harf harf yazayimm diyorum ya da dank diye foto mu atsam cok utanıyorumEskisini bosver o zaman canim yeni kilonu soyle yeterli
Guzel bir baslangic yapalim ve hedefine ulasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?