- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
3tanemi yedin ciddenGünaydın kızlar bugün menüler hafif olsun kahvaltıda 3 tane 321 pogacadan götüren bensize tavsiye fazla yemeyin
Ilk sayfada örneğide var canimAh Elhan ablam. Nasıl özlemişim senin tatlı dilini. Çok hoş buldum teşekkür ederim
Demezsin biliyorum mübarek Mevlana hazretleri gibi ' ne olursan ol yine gel' dersin güzel yürekli kaptanım. Ay valla çok özlemişim sizi
Haberim yok yeni bildirim şeklini bilmiyorum canım. Müsait zamanında anlatıverirsin olur mu?
Valla nasıl söylesem bilmiyorum yukarıdaki yazan güncel kiloma bakıyorumaşağıya bakıyorum
Ama olan oldu geçmişe üzülmeyeceğim. Kararlıyım İnşaAllah tekrar göndereceğim kiloları. Burası bana çok iyi geliyor sizlerle beraber güzel şeyler başaracağız inşallah
Günaydın canım ❤Günaydın canlar bugün geçen haftaya göre 100 Gr artiyim geçen hafta 500 artidydim bugün çok dikkat etmem lazım
Günaydın ablacım ❤Gunaydinnn
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar bugün menüler hafif olsun kahvaltıda 3 tane 321 pogacadan götüren bensize tavsiye fazla yemeyin
sen ne diyorsun kızzzzzGünaydın kızlar bugün menüler hafif olsun kahvaltıda 3 tane 321 pogacadan götüren bensize tavsiye fazla yemeyin
Ogun ben 1tane yedim az yemisim ogun herseydenEvet yedim valla
Çok yorgunum napayım yedim artık yarısı da kepekli undu diyet kabul olur musen ne diyorsun kızzzzz
Bana içli köfte kalmamış 25 tane falan vardı 15 kişi falandikOgun ben 1tane yedim az yemisim ogun herseyden
Ben 2tane yedimBana içli köfte kalmamış 25 tane falan vardı 15 kişi falandik
bide bir süre az spor yapan insan birden bire spor saatini çoğaltınca o hafta daha çok kas oluyor. bana yürüyüş çok kas yaptırmıştı meselaCanım spor gerçekten kas yapıyor bende göbek gitti gibi pantolon rahat ilikleniyor ama tartıda çok fark etmiyor. Dediğin gibi ilk fırsatta diyetisyene gidip kas yağ oranına baktiracağim yoksa kafayı yerim bu gidişle...
Dersler önemli canım ihmal etme...iyi çalış.
amin allah razı olsun canlarKim tutar beni
Teşekkür ederim tatlım.
Allah kabul etsin orucunu.
aslında banada kuru geldide yarından tırsıom.. yarın içecem inşallah söz sana :) aminnn cümlemize inşallah canım benimBebeğim menune bir tas da çorba ekle sebzeli falan olabilir. Çok az...
Afiyet olsun bebemRabbim bol sevaplar ihsan etsin.
hoşgeldiniz hayırlı olsun kararınız her giden almadan dönmüyorki morel bozmadan yaza fit gireceksiniz inşallah :)Ah Elhan ablam. Nasıl özlemişim senin tatlı dilini. Çok hoş buldum teşekkür ederim
Demezsin biliyorum mübarek Mevlana hazretleri gibi ' ne olursan ol yine gel' dersin güzel yürekli kaptanım. Ay valla çok özlemişim sizi
Haberim yok yeni bildirim şeklini bilmiyorum canım. Müsait zamanında anlatıverirsin olur mu?
Valla nasıl söylesem bilmiyorum yukarıdaki yazan güncel kiloma bakıyorumaşağıya bakıyorum
Ama olan oldu geçmişe üzülmeyeceğim. Kararlıyım İnşaAllah tekrar göndereceğim kiloları. Burası bana çok iyi geliyor sizlerle beraber güzel şeyler başaracağız inşallah
akşamı dengelersin canım afiyet olsun.. kilon nasıl aldın mı?Günaydın kızlar bugün menüler hafif olsun kahvaltıda 3 tane 321 pogacadan götüren bensize tavsiye fazla yemeyin
Pazartesi 57 kiloydum akşam 6 dabide bir süre az spor yapan insan birden bire spor saatini çoğaltınca o hafta daha çok kas oluyor. bana yürüyüş çok kas yaptırmıştı mesela
aynen öyle yap kası görünce nasıl rahatlayacaksın varya. çünkü zaten zor bir süreçdeyiz üstüne bide önüne gelenleri yeme yeme kilo vereme hatta artı çık hadi 1 hafta olur ee sonra nie oluyo kastan işte inşallah canım.... gidince haber ver merak ediom
tamam hocam inşallah bitsin bu sene
amin allah razı olsun canlarZipzip- E Elif_Eylul
aslında banada kuru geldide yarından tırsıom.. yarın içecem inşallah söz sana :) aminnn cümlemize inşallah canım benim
hoşgeldiniz hayırlı olsun kararınız her giden almadan dönmüyorki morel bozmadan yaza fit gireceksiniz inşallah :)
akşamı dengelersin canım afiyet olsun.. kilon nasıl aldın mı?
oooo o zaman 3 poğaçana 3 defa afiyet olsun canım hiç mi yemeyecez bir ömür az mı yiyecez dengeyi öğrenmek mesele buda örneğin ben öğrenememişim yaşadık gördükPazartesi 57 kiloydum akşam 6 da
Canım ben bir ara 1 sene korudum da hamile kalmasaydim devam ederdimoooo o zaman 3 poğaçana 3 defa afiyet olsun canım hiç mi yemeyecez bir ömür az mı yiyecez dengeyi öğrenmek mesele buda örneğin ben öğrenememişim yaşadık gördük
sen öğrendin ama inşallah ki kilonu koruyosun
Canım ben bir ara 1 sene korudum da hamile kalmasaydim devam ederdim
Hormonlar alt üst olunca öyle kaldı bir dahabaşka sözüm yok sana
Evet baktım ve çok sevemedim çok uğraştırıcıymışIlk sayfada örneğide var canim
Bir kagida günün tarihi ve nickimizi yaziyoruz
Tarti ile birlikte resim cekiyoruz
Gun icinde örnek bir resim daha paylaşacağım
Buraya duzenli gelebilir,menulerine dikkat edersen yaza kadar hedefine ulasirsin canım
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Gunaydin canım ❤
Hoşgeldin canımEvet baktım ve çok sevemedim çok uğraştırıcıymış
Neyse kuralmış yapacak birşey yok.
Ben dün tartıldım ama tabiki bilmiyordum bu yeni bildirim şeklini foto da not da yok yine de söyleyeyim. 75.3 güncel kilom. Yarın da olması gerektiği gibi yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?