Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ilk sayfada örneğide var canim
Bir kagida günün tarihi ve nickimizi yaziyoruz
Tarti ile birlikte resim cekiyoruz
Gun icinde örnek bir resim daha paylaşacağım

Buraya duzenli gelebilir,menulerine dikkat edersen yaza kadar hedefine ulasirsin canım
Günaydın canlar bugün geçen haftaya göre 100 Gr artiyim geçen hafta 500 artidydim bugün çok dikkat etmem lazım
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın kızlar bugün menüler hafif olsun kahvaltıda 3 tane 321 pogacadan götüren ben size tavsiye fazla yemeyin
Gunaydin canım ❤

bide bir süre az spor yapan insan birden bire spor saatini çoğaltınca o hafta daha çok kas oluyor. bana yürüyüş çok kas yaptırmıştı mesela
aynen öyle yap kası görünce nasıl rahatlayacaksın varya. çünkü zaten zor bir süreçdeyiz üstüne bide önüne gelenleri yeme yeme kilo vereme hatta artı çık hadi 1 hafta olur ee sonra nie oluyo kastan işte inşallah canım.... gidince haber ver merak ediom
tamam hocam inşallah bitsin bu sene
Kim tutar beni
Teşekkür ederim tatlım.
Allah kabul etsin orucunu.
amin allah razı olsun canlar Zipzip- E Elif_Eylul
Bebeğim menune bir tas da çorba ekle sebzeli falan olabilir. Çok az...
Afiyet olsun bebem Rabbim bol sevaplar ihsan etsin.
aslında banada kuru geldide yarından tırsıom.. yarın içecem inşallah söz sana :) aminnn cümlemize inşallah canım benim
hoşgeldiniz hayırlı olsun kararınız her giden almadan dönmüyorki morel bozmadan yaza fit gireceksiniz inşallah :)
Günaydın kızlar bugün menüler hafif olsun kahvaltıda 3 tane 321 pogacadan götüren ben size tavsiye fazla yemeyin
akşamı dengelersin canım afiyet olsun.. kilon nasıl aldın mı?

Pazartesi 57 kiloydum akşam 6 da

Pazartesi 57 kiloydum akşam 6 da
oooo o zaman 3 poğaçana 3 defa afiyet olsun canım hiç mi yemeyecez bir ömür az mı yiyecez dengeyi öğrenmek mesele buda örneğin ben öğrenememişim yaşadık gördük
sen öğrendin ama inşallah ki kilonu koruyosun

Canım ben bir ara 1 sene korudum da hamile kalmasaydim devam ederdim

Evet baktım ve çok sevemedim çok uğraştırıcıymış
Neyse kuralmış yapacak birşey yok.
Ben dün tartıldım ama tabiki bilmiyordum bu yeni bildirim şeklini foto da not da yok yine de söyleyeyim. 75.3 güncel kilom. Yarın da olması gerektiği gibi yaparım inşallah

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…