Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.
26 yaşında iki çocuk annesi Ankarada ikamet eden bir hanımım geçen sene bu zamanlarda 77 kilodan 62 kiloya düşmüştüm. Yaz boyunca korudum ama kışın afedersiniz öküz gibi yediğim için tekrar kilo aldım. Bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok
Zamanla çok daha iyi tanırız birbirimizi İnşaAllah

Hosgeldiniz....

Benim yiyecegim belli de evdekilere ne pisirsem derdi bitmiyor onlara disardan soyleyip kendime iskence mi etsem
Öyle yap sen yeme kilona ulaş sonra yemeğe devam ay kötü örnek oldum yemek yok cıssss

Olsun canım cuma disinda fotoğraflı bildirime gerek yok zaten
Yarin bu sekilde bildirim yaparsin biz alistik
Selam bu alemin en azimli kızları
Bugünde ananas detoks yapıp uzun süre detoks defterini kaoaticam
Selam canım ❤

o kiloyu ne kadar zamanda vermiştin. maşallah güzelde vermişsin.
aslında yazdıkların hepimizi bekleyen şeyler. kendimize en fazla 2 kilo hakkı verip anında dikkate başlamalıyız sporu ve tartıyı hiç bırakmamalıyız...
bak bende yeni mezunum güya ama aldım geldim 1 kaç kilo hemen...
neyseki grubumuz varda toplayacaz inşallah sende bende hepimizde... yaşın genç meton hızlıdır inşallah hemen verirsin daha fazla alıp gelmeyedebilirdin zararından dönmüşsün ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…