- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
suan 3.45 nisan da ramazan bakalim ne olacakMart ayi nasil geçti kizlar, toplamda kaç kg verdiniz?
oooo o zaman 3 poğaçana 3 defa afiyet olsun canım hiç mi yemeyecez bir ömür az mı yiyecez dengeyi öğrenmek mesele buda örneğin ben öğrenememişim yaşadık gördük
sen öğrendin ama inşallah ki kilonu koruyosun
Kız ne agliyon yiyen benim
Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.bide bir süre az spor yapan insan birden bire spor saatini çoğaltınca o hafta daha çok kas oluyor. bana yürüyüş çok kas yaptırmıştı mesela
aynen öyle yap kası görünce nasıl rahatlayacaksın varya. çünkü zaten zor bir süreçdeyiz üstüne bide önüne gelenleri yeme yeme kilo vereme hatta artı çık hadi 1 hafta olur ee sonra nie oluyo kastan işte inşallah canım.... gidince haber ver merak ediom
tamam hocam inşallah bitsin bu sene
amin allah razı olsun canlarZipzip- E Elif_Eylul
aslında banada kuru geldide yarından tırsıom.. yarın içecem inşallah söz sana :) aminnn cümlemize inşallah canım benim
hoşgeldiniz hayırlı olsun kararınız her giden almadan dönmüyorki morel bozmadan yaza fit gireceksiniz inşallah :)
akşamı dengelersin canım afiyet olsun.. kilon nasıl aldın mı?
Hosgeldiniz....Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.
26 yaşında iki çocuk annesi Ankarada ikamet eden bir hanımımgeçen sene bu zamanlarda 77 kilodan 62 kiloya düşmüştüm. Yaz boyunca korudum ama kışın afedersiniz öküz gibi yediğim için tekrar kilo aldım. Bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok
Zamanla çok daha iyi tanırız birbirimizi İnşaAllah
Yap yap çok keyifli oluyor bende şimdi ıslak kek yapıcam pudingli bol çikolatalıBenim yiyecegim belli de evdekilere ne pisirsem derdi bitmiyoronlara disardan soyleyip kendime iskence mi etsem
Öyle yap sen yeme kilona ulaş sonra yemeğe devamBenim yiyecegim belli de evdekilere ne pisirsem derdi bitmiyoronlara disardan soyleyip kendime iskence mi etsem
Bu perşembe.. nisan 1 şakasi mi buBenim yiyecegim belli de evdekilere ne pisirsem derdi bitmiyoronlara disardan soyleyip kendime iskence mi etsem
İçin dışın detoks oldu kız yeterSelam bu alemin en azimli kızları
Bugünde ananas detoks yapıp uzun süre detoks defterini kaoaticam
Olsun canım cuma disinda fotoğraflı bildirime gerek yok zatenEvet baktım ve çok sevemedim çok uğraştırıcıymış
Neyse kuralmış yapacak birşey yok.
Ben dün tartıldım ama tabiki bilmiyordum bu yeni bildirim şeklini foto da not da yok yine de söyleyeyim. 75.3 güncel kilom. Yarın da olması gerektiği gibi yaparım inşallah
Selam canım ❤Selam bu alemin en azimli kızları
Bugünde ananas detoks yapıp uzun süre detoks defterini kaoaticam
o kiloyu ne kadar zamanda vermiştin. maşallah güzelde vermişsin.Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.
26 yaşında iki çocuk annesi Ankarada ikamet eden bir hanımımgeçen sene bu zamanlarda 77 kilodan 62 kiloya düşmüştüm. Yaz boyunca korudum ama kışın afedersiniz öküz gibi yediğim için tekrar kilo aldım. Bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok
Zamanla çok daha iyi tanırız birbirimizi İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?