Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

doram mezüniyet yakın ha .......................

tarçınlı çayı hiç denemedim aebenim.

kızlar bi soru daha . kafeinsiz kahve tam olarak hangileri bilginiz varmı ....

açım beennnnnnnnnnn
bu cüsse 2 dilim kepek ekmeği 2 parça peynirle durur mu ha bi de muz
açım yaaaaaaaaa

açım beennnnnnnnnnn
açım yaaaaaaaaa

fatu sık dişini biraz daha. bak hayali geçicez yarışta onu düşün. hayalin diline düşmeyelim. sen dayanırsın bu açlığa. meyve falan ye onlar tutar seni.açlığını alır biraz.

açım beennnnnnnnnnn
açım yaaaaaaaaa
kızım sana çmı dur diyoruz .. vur diyincede öldürüyon .. nerde sanin salatalıkların . ye bakim ... :mymeka: kilo vermek için açkalmamak gerek fatu ne ediyon ya ama gidip lahmacunları dagil yanında salatalık meyva süt bulundur ....kaydirigubbakcemile5

yaaw kızlar işte sorun orda evden bugün apartopar çıktım yakında da öle sağlıklı şeyler bulucak yer yok
kaldımm mı el elde baş başta
katin desem bol yağlı tosttan başka bişe yok
yarın kraker getircem evden yaaa...
olmuo böle
tostumu da kendim yapcam akşamdan.... yağsız kepek ekmeğine...
acıktım yaaa
eve gideyim de kornflesks yiyeyim...
şu diyet olanlardan... ama yoğurtla tabe... bi de markette light yoğurt bulsam

galiba bugün l-carnitine ve cruumium gelio akşama elimdew olur
aeben crumiumu günde kaç tane almak lazım

galiba bugün l-carnitine ve cruumium gelio akşama elimdew olur
aeben crumiumu günde kaç tane almak lazım
fatuuuŞenizbeni utandırdın kıs . bi kere daha aferin ....kaydirigubbakcemile5

canım solgarınki demi ilk 15 gün 2 tane yemeklerin ardından sabah akşam ondan sonra günde 1 tane sabah yemekten sonra al sende işe yaracagını tahmin ediyorum aburcuburu kesmende etkili olacak . l- cartininide spordan 20 dk önce al ve en az 1 saat spor yapman gerekli yoksa boşa alma . ha ...:teytey:

ben kacar cocukları alıp geleyim hayırlı günler ...... fatu sende eve galiba ..

Nasılsınız kızlar yarıştaki arkideşler var mı tartılarrrrrrrrrrrrrr ???????? Hayal cadısı sende kaç kilosunuzzzzzzzzzzzz?????????

Aabencim esmer pirinç Migroslarda var ilk aklıma gelen ben oradan aldım. Kafeinsiz kahvelerinde üzerinde mutlaka yazıyordur. Ben cafelerde içtim ama eve hiçö almadım bilmiyorum.

selamlar, yoğurtlu havuç salatası yiyorum şimdide arada bir yeşil çay içtim 5 civarı bi yeşil çayım daha var aeben senin dediğin gibi içine kabuk tarçın atıcam bu kez bakalım nasıl olacak akşam yemeğimde 4 kaşık ıspanak yemeği 2 parça göğüs ızgara gece yine yeşil çay bide elmam bitti birazdan çıkıp alayım,fatu sabret bu hafta kütoyla senden çok umutluyuz takımın medari iftiharı olacaksınız sık dişinikaydirigubbakcemile5 yemeyi düşünme başka şeyler düşünkaydirigubbakcemile3 gerçi diyettede insanın aklından yemek hiç çıkmıyo demi bi arkadaş var hele ramazanda namazda gözümün önünden mantılar börekler geçiyo derdi çok gülerdim onu bile ikna ettim 2 haftada 3 kilo verdi teşekkür ediyo bana gaz verdiğim için vercez bu kiloları sıkın dişinizi:lepi:

nasılsınız kızlar yarıştaki arkideşler var mı tartılarrrrrrrrrrrrrr ???????? Hayal cadısı sende kaç kilosunuzzzzzzzzzzzz?????????

nasılsın refff ben cuma günü tartılcam. Ondan önce tartıya çıkmak istemiyorum. Moralim bozulur motivasyonum düşer diye hiç tartılmadım. Bakalım cumaya görücez artık. Sen ne yaptın nasıl gidiyor diyet.

Haklısın hayalcim aslında tartılmamak lazım. Ben bu sabah çok güzel spor yaptım yürüyüşte 1 saat ama gel görki sabah kahvaltısı harikaydı 1 dilim çavdar peynir.
Öğleee vurun kafama
1 lahmacun 5 kanat yedim çok üzgünüm tüm sporum boşa gitti ben çok veremeem bence ümidim sizsiniz yenin şu hayal cadısınıııııı :) o kesin gizli birşeyler yapıyordur yine 4 kilo veriri yenelim onuuuuuuuu

hayal cadısı hafta sonu götürmüş pizzayı. Bide azcık pasta yemiş. Ben hali geçicem. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…