en sevdigin yemegi kavaltıyı yapmışın hemşom ....ya şunu anladım şimdi biz birbirimizi ne kadar çok tanımaya başladık dimi ...:1shok:
afiyet olsun akşamda süper olacak ama unutmayın kızlar sılagonumuz ..
zehir miktardadır .......bu balık için geçerli degil doram balıgın yanında yiyeceklerim için geçerli ....
kızlar siz benim menülerimi niye eleştirmiyosunuz ya ben de yanlışlar yapıyorum niya hiş biriniz beni eleştirmıyo bu konuda kızıyorum size ya valla ..:1hug::1ninca:
nazlı ve kızlar tarçınlı çayı denedinizmi .... tarçına dikkatinizi çekmek istiyorum biraz hatta yeşille birlikte ondanda içim mesela ben ikisini aynı kupaya sallıyorum ....:1rolleyes:
açım beennnnnnnnnnn
bu cüsse 2 dilim kepek ekmeği 2 parça peynirle durur mu ha bi de muz
açım yaaaaaaaaa
kızım sana çmı dur diyoruz .. vur diyincede öldürüyon .. nerde sanin salatalıkların . ye bakim ... :mymeka: kilo vermek için açkalmamak gerek fatu ne ediyon ya ama gidip lahmacunları dagil yanında salatalık meyva süt bulundur ....kaydirigubbakcemile5açım beennnnnnnnnnn
bu cüsse 2 dilim kepek ekmeği 2 parça peynirle durur mu ha bi de muz
açım yaaaaaaaaa
fatuuuŞenizbeni utandırdın kıs . bi kere daha aferin ....kaydirigubbakcemile5galiba bugün l-carnitine ve cruumium gelio akşama elimdew olur
aeben crumiumu günde kaç tane almak lazım
nasılsınız kızlar yarıştaki arkideşler var mı tartılarrrrrrrrrrrrrr ???????? Hayal cadısı sende kaç kilosunuzzzzzzzzzzzz?????????
refe apla 79,5 cuk :)))...
nasılsın refff ben cuma günü tartılcam. Ondan önce tartıya çıkmak istemiyorum. Moralim bozulur motivasyonum düşer diye hiç tartılmadım. Bakalım cumaya görücez artık. Sen ne yaptın nasıl gidiyor diyet.
haklısın hayalcim aslında tartılmamak lazım. Ben bu sabah çok güzel spor yaptım yürüyüşte 1 saat ama gel görki sabah kahvaltısı harikaydı 1 dilim çavdar peynir.
öğleeeVurun kafama
1 lahmacun 5 kanat yedimçok üzgünüm tüm sporum boşa gitti ben çok veremeem bence ümidim sizsiniz yenin şu hayal cadısınıııııı :) o kesin gizli birşeyler yapıyordur yine 4 kilo veriri yenelim onuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?