Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyenle calistin.mi hic...

Açım yaaa...karnim aç...yeşil cayimi bile bir fincan ice bildim açlıktan..cok garip bi durum oldu...aksam 17.30 pırasa yemistim bu kadar cabukmu hazmettim anlamadım
Canim aslında menün dolu dolu ama aciktiysan yogurt salatalik süt gibi seyler tuket istersen

Kızım 9 yasında ona 68 kg ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girmiştim
Bende 68 le hamile kalmıştım 85 le girdim doğuma ama psikolojim allak bullak tı doymuyordum her ögün bir tüm ekmek gece yarısı çikolata tatlı bilmiyorum elhamdülillah bugüne

Çok merak ettim kilo verme sürecini,paylaşırmısın?bide sarkma falan oldumutebrik ederim ayrıca
Hemen anlatayım
64 kilo ile evlendim
68 ile Kızıma hamıle kaldım oldum 96
Kızım 6 aylık olunca spor salonuna gittim 72 ye kadar düştüm
Sonra 74 kilo ile oğluma hamıle kaldım oldum 94 yine
Yine spor salonu 74 civarına döndüm
Sonra 3 numaraya 74 le hamile kaldım 92 ile dogum yaptım kızım alerjık bir bebekti süt ürünleri yasaktı diyet yapamadım sütüm olsun diye uzadı süreç şu an 2.5 yaşında ancak verebildim kiloları 68 i görmek istiyorum inşallah

10 yıldır hamilelik kiloları ile boğuşuyorum
Hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim taz canlıyım hareketliyim bundan sonra da almam inşallah çocuk defterini kapattık çünkü

Bende 68 le hamile kalmıştım 85 le girdim doğuma ama psikolojim allak bullak tı doymuyordum her ögün bir tüm ekmek gece yarısı çikolata tatlı bilmiyorum elhamdülillah bugüne
Ben doğum sonrası hiç almadım hızla verdim canım
Sadece son bebeğimde veremedim raharsızdı kendimle ilgilenemedim
Aynen çok şükür bu güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…