az bile 7 lerde dura dura bi hal olduk sakin birakma 6 lari az daha dur 65 ol yaaaAyyy bunların hepsi benim mi hemşoluk böyle olsa gerek canımsın sağol
Canım mezun olsamda salmak yokönünüz ramazan inşallah biraz daha gider bir haftadır yürümedim 2 gün sonra regli günüm daha da gidecek inşallahaz bile 7 lerde dura dura bi hal olduk sakin birakma 6 lari az daha dur 65 ol yaaa
hele dur gelsin ne dicek
ohhh ohhh ay cok sukur cok sevindimmm canimmCanım mezun olsamda salmak yokönünüz ramazan inşallah biraz daha gider bir haftadır yürümedim 2 gün sonra regli günüm daha da gidecek inşallah
Çok merak ettim kilo verme sürecini,paylaşırmısın?bide sarkma falan oldumuKızım 9 yasında ona 68 kg ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girmiştim
Aynen canmKilona gore az vermişsin canım evet ama vermişsin en azından. Bu hafta daha sıkı çalışırsın
Oo iyi kilo almışsın hamilelikteKızım 9 yasında ona 68 kg ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girmiştim
İnşaAllah canmGünaydın canım ekside olman güzel haftaya daha guzel olucaksin merak etme
Diyetisyenle calistin.mi hic...Ben hiç hedef belrleyemem artık ulaşmak çalıştığım hedef hayal kırıklığım oldu o yüzden akışına biraktımben çok yoruldum kilo vermek için kendimi acayip strese sokuyorum çok sıkıyorum
Evet boyumuz aynıymış bende 1.68ohhh ohhh ay cok sukur cok sevindimmm canimm
hayirsız banada dua etaramizda 10 kilo var
Canim aslında menün dolu dolu ama aciktiysan yogurt salatalik süt gibi seyler tuket istersenAçım yaaa...karnim aç...yeşil cayimi bile bir fincan ice bildim açlıktan..cok garip bi durum oldu...aksam 17.30 pırasa yemistim bu kadar cabukmu hazmettim anlamadım
Bende 68 le hamile kalmıştım 85 le girdim doğuma ama psikolojim allak bullak tı doymuyordum her ögün bir tüm ekmek gece yarısı çikolata tatlı bilmiyorumKızım 9 yasında ona 68 kg ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girmiştim
Hemen anlatayımÇok merak ettim kilo verme sürecini,paylaşırmısın?bide sarkma falan oldumutebrik ederim ayrıca
Hayır hiç çalışmadımDiyetisyenle calistin.mi hic...
Ben doğum sonrası hiç almadım hızla verdim canımBende 68 le hamile kalmıştım 85 le girdim doğuma ama psikolojim allak bullak tı doymuyordum her ögün bir tüm ekmek gece yarısı çikolata tatlı bilmiyorumelhamdülillah bugüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?