- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Maşallah,geri gelmemek üzere gitmiş olsunlar.her hamilelik kilosu ayrı bir başarıHemen anlatayım
64 kilo ile evlendim
68 ile Kızıma hamıle kaldım oldum 96
Kızım 6 aylık olunca spor salonuna gittim 72 ye kadar düştüm
Sonra 74 kilo ile oğluma hamıle kaldım oldum 94 yine
Yine spor salonu 74 civarına döndüm
Sonra 3 numaraya 74 le hamile kaldım 92 ile dogum yaptım kızım alerjık bir bebekti süt ürünleri yasaktı diyet yapamadım sütüm olsun diye uzadı süreç şu an 2.5 yaşında ancak verebildim kiloları 68 i görmek istiyorum inşallah
10 yıldır hamilelik kiloları ile boğuşuyorum
Hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim taz canlıyım hareketliyim bundan sonra da almam inşallah çocuk defterini kapattık çünkü
Evet bende ona sasirdim cok yedim aslinda...bu saatten sonra bisey yemem zaten erken yatiyorum...Canim aslında menün dolu dolu ama aciktiysan yogurt salatalik süt gibi seyler tuket istersen
Bence denemelisin...beslenmede bi hata var belli...kilo vermenin %80 diyet %20 spormus...o disiplinle daha cok yol katecegini düşünüyorumHayır hiç çalışmadım
Kalk kalk hic durma leslie ac 30 dk degerlendir ortamıŞu an kızı uyuttum eşim de uyuyor
Ben ne yapayım şimdi
Spor mu yapayım
Daha başarı istemiyorumMaşallah,geri gelmemek üzere gitmiş olsunlar.her hamilelik kilosu ayrı bir başarı
Zeyno kızzzzzzz mezun oldun muDaha başarı istemiyorum
Canım sarkma hafif karnımda var çünkü 3 cocugum da sezeryan ondan kaynaklı
Yarın yada pazar tam belli olacakmışZeyno kızzzzzzz mezun oldun mu
İnşallahhhh mezun olamazsınnnYarın yada pazar tam belli olacakmış
Mersi şekerimmmmCanom sende 63 olmuşsun yeni gördüm eferim sana@Kmsl hnd
Kız öyle deme töbe deeeİnşallahhhh mezun olamazsınnn
Ahhhaahha kuzum yaaaaaaa bak çok iyi gidiyorsun yaaa 65 olsan çok iyi olmaz mıKız öyle deme töbe deee
15 dk yaptım şimdi fitre kahve içiyorumEvet bende ona sasirdim cok yedim aslinda...bu saatten sonra bisey yemem zaten erken yatiyorum...
Bence denemelisin...beslenmede bi hata var belli...kilo vermenin %80 diyet %20 spormus...o disiplinle daha cok yol katecegini düşünüyorum
Kalk kalk hic durma leslie ac 30 dk degerlendir ortamı
Bra vo...kisa günün kârı15 dk yaptım şimdi fitre kahve içiyorum
ya bu sefer insaEvet boyumuz aynıymış bende 1.68
Canım sıkı tut benim gibi yapma benim uzun sürdü vermem
Canım takımı bırakmıyorum yine yazarım sohbet ederizAhhhaahha kuzum yaaaaaaa bak çok iyi gidiyorsun yaaa 65 olsan çok iyi olmaz mı
Çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin canımZipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Mükemmeeeeellll bir haberrr, beklenen geliyor sonunda demek ki, Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı anneli babalı büyümeyi nasip etsin canım. Ben de tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kalmıştım, nacizane tavsiyem hamilelik boyınca şeker ve karbonhidrat ı kontrollü ye sağlık için.Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Tamam canım ensendeyimCanım takımı bırakmıyorum yine yazarım sohbet ederiz
Yürüyüşe diyete devam edeceğim bir süre daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?