Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah,geri gelmemek üzere gitmiş olsunlar.her hamilelik kilosu ayrı bir başarı

Canim aslında menün dolu dolu ama aciktiysan yogurt salatalik süt gibi seyler tuket istersen
Evet bende ona sasirdim cok yedim aslinda...bu saatten sonra bisey yemem zaten erken yatiyorum...
Hayır hiç çalışmadım
Bence denemelisin...beslenmede bi hata var belli...kilo vermenin %80 diyet %20 spormus...o disiplinle daha cok yol katecegini düşünüyorum
Şu an kızı uyuttum eşim de uyuyor
Ben ne yapayım şimdi
Spor mu yapayım
Kalk kalk hic durma leslie ac 30 dk degerlendir ortamı

15 dk yaptım şimdi fitre kahve içiyorum

Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin canım

Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Mükemmeeeeellll bir haberrr, beklenen geliyor sonunda demek ki, Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı anneli babalı büyümeyi nasip etsin canım. Ben de tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kalmıştım, nacizane tavsiyem hamilelik boyınca şeker ve karbonhidrat ı kontrollü ye sağlık için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…