Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği

Ara öğün
Nescafe 3 /1 arada
Hibuskus çayı

Öğle yemeği 13:30
Bamya çorbası
Tam buğday ekmeği yarım

Ara öğün
Hibuskus çayı
Elma

Akşam 19:30
Bir kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı ciğer sote
Yeşillik

Yatmadan önce 21:30
3 adet kuru kayısı
Kuru üzüm 5 adet
Yeşil çay

Su :4 lt
Spor :30 dk bisiklet

Eklentiler

• 9CA59BEB-ACFC-415A-861E-9DB04D4CD57F.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 26
Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Hadiyaaaa çok sevindim gözün aydın Rabbim sağsalim kucağına almayi nasip etsin inşallah canim

Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Gerçekten Çok sevindim tebrik ederim Allah kucağınıza almaya nasip etsin inşallah

Afiyet olsun canım

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler var.. Haftaya daha iyi olalım. Her hafta çok çok gitmez zaten duraklamalar moralimizi bozmasın. Ben bu sabah 88.4 çıktım kah yaptım 1 lt ye yakın su 1 çay 1 kahve biraz yürüdm okuldan sonra akşaö yine 88 4 çıktım. Demek ki daha çok vermişim.@Zipzip liste için çok teşekkürler canım. Zaman ayırıp hazırlıyorsun.

Bugünün menüsü
Kah 12
1 haş yumurta
Dom sal
Top 15 fındık +badem

Akşam 6
2.5 lahmacun (çok ince hamur ve küçüktü)
Yarım d balık
Salata yeşillik
Turşu ayran

Afiyet olsun canim lahmacun kücukse sorun degil

Bu haftanın ödülü olsun miktarıni tam olarak bilemediğimiz pestil...canım afiyet olsun. Un çorbasını anlayamadım neden içtin ki....hadi içtin yanında ekmek...sürekli bazı şeyleri kısıtlıyoruz vücut isyan mi ediyor napiyor?bana da oluyor bu tür şeyler de
Çok da abartmamişsin yarın halledersin canım...

Daha başarı istemiyorum
Canım sarkma hafif karnımda var çünkü 3 cocugum da sezeryan ondan kaynaklı
Sporla düzeliyor canım. Maşallah diyeyim benim de 2 sezaryan arkadaşlarm şaşırıyor sen de niye o kadar göbek yok diye. Bir de çok samimi arkadaşm 2 sezaryanka inan kocaman sarkık göbeği dümdüz yaptı ve 10 kg verdi toplamda

Göbeğim yok kilo alıncada karnım çok cıkmıyor karın derim yumaşacık kaldı ve birazda catlak var dıştan bakınca görüntü süper içten de gören yok

Kilo almadigimiz hergunumiz kazanç olarak görmek lazım ..Sabırlı istikrarlı olmak işin sırrı belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…