Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma menüm

Kahvaltı 11.39
5 halka sucuk 2 yumurta kadar omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5,6 zeytin
Domates
1 t.k tereyağı , tahin pekmez , cokokrem

Arada 1 incir granül kahve

16.oo
Sütlü yulaf ezmesi 1 kase

2o.oo
1 kepçe domates çorbası
1 tabak mantı
Çoban salata

3 lt su 2 bardak yeşil çay E Elif_Eylul Zipzip-

Ben doğum sonrası hiç almadım hızla verdim canım
Sadece son bebeğimde veremedim raharsızdı kendimle ilgilenemedim
Aynen çok şükür bu güne
Bende verdim sürekli istemsiz bir şekilde şimdi niye diyete girdim ya psikoloji ne yapıyor şimdi bana

Menümü de yazayım
2 Nisan menüsü
Kahvaltı 11:00

1 karışık tost
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşillik
Çeyrek simit

Ara 15:00
10-12 kuru üzüm

Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yumurtalı pazı kavurma
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara 21:30
Beyaz çay
Portakal

2 lt su
30 dk yürüyüş
30 dk zumba
30 dk pilates

Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Ayyyy canım ya rabbim saglıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin rabbim isteyen olamayan herkese versin

Yaa sen ne kadar mükemmel bir insansınnnnn. Sırf beni mutlu etmek için yürüdün gibi hissettim.
Çok teşekkürler kaybetsekte o kadar mutlu oldum ki hiccccc sorun değil.

Mantiyi görmedim bugun cuma diye afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Sende yiyerek kilo ver canısı azcik azcik menü paylasiyosun ac kaliyosun belkide
Bilmiyorum ki
Aslında d vitamini eksikliğinin sonucu mu diyorum, birde galiba lifli ürün az tüketiyorum proniyotiğe rağmen rahat tuvalete çıkamıyorum görüntü de çok inceldim de tartı da problemim

Bilmiyorum ki
Aslında d vitamini eksikliğinin sonucu mu diyorum, birde galiba lifli ürün az tüketiyorum proniyotiğe rağmen rahat tuvalete çıkamıyorum görüntü de çok inceldim de tartı da problemim
Dolu dolu salata ye yemeklerinde canim cig sebze tuket bide öyle dene

Afiyet olsun canım baksana bir menune sen nerde aksam yemegin fakan elma yarim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…