Tatlım teşekkür ederim.Afiyet olsun abla
Bende verdim sürekli istemsiz bir şekilde şimdi niye diyete girdim ya psikoloji ne yapıyor şimdi banaBen doğum sonrası hiç almadım hızla verdim canım
Sadece son bebeğimde veremedim raharsızdı kendimle ilgilenemedim
Aynen çok şükür bu güne
Senle aynı kilodayız tanışmadık sanırım Hoşgeldin takıma canım benimKızlar bugün spor salonuna kayıt oldum çok mutluyum İnşaAllah iyi gelecek bana
Ayyyy canım ya rabbim saglıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin rabbim isteyen olamayan herkese versinZipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
HoşbuldukSenle aynı kilodayız tanışmadık sanırım Hoşgeldin takıma canım benim
Yaa sen ne kadar mükemmel bir insansınnnnn. Sırf beni mutlu etmek için yürüdün gibi hissettim.Cuma Menüsü
8.00 Sade Nescafe
10.30 Bir bardak süt
13.00 Badem, dut kurusu, leblebi , yeşil çay ,
16.30 Tavuk ızgara, ayran
18.00 Sade Türk kahvesi
20.00 Greyfurt
İki litre su, yarım litre detoks suyu
Zipzip-
@birbesteCordelia
Eki Görüntüle 2815905
Mantiyi görmedim bugun cuma diye afiyet olsunCuma menüm
Kahvaltı 11.39
5 halka sucuk 2 yumurta kadar omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5,6 zeytin
Domates
1 t.k tereyağı , tahin pekmez , cokokrem
Arada 1 incir granül kahve
16.oo
Sütlü yulaf ezmesi 1 kase
2o.oo
1 kepçe domates çorbası
1 tabak mantı
Çoban salata
3 lt su 2 bardak yeşil çay E Elif_EylulZipzip-
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım
2 Nisan menüsü
Kahvaltı 11:00
1 karışık tost
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşillik
Çeyrek simit
Ara 15:00
10-12 kuru üzüm
Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yumurtalı pazı kavurma
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara 21:30
Beyaz çay
Portakal
2 lt su
30 dk yürüyüş
30 dk zumba
30 dk pilates
Hmm hadi bakalımHoşbulduk
Benim kilom güncel değil canım birazdan düzenleyeceğim
Bilmiyorum kiSende yiyerek kilo ver canısı azcik azcik menü paylasiyosun ac kaliyosun belkide
Dolu dolu salata ye yemeklerinde canim cig sebze tuket bide öyle deneBilmiyorum ki
Aslında d vitamini eksikliğinin sonucu mu diyorum, birde galiba lifli ürün az tüketiyorum proniyotiğe rağmen rahat tuvalete çıkamıyorum görüntü de çok inceldim de tartı da problemim
Tutku canım ben memnunum. Yarın resim atacağım sana. Öncesi sonrası bakarsın sen karar verirsin.heeeeben gormustum bunu sadece yaylaniyorlar sanki yaCordelia kuzu faydasini gordun mu
Hemen anlatayım
64 kilo ile evlendim
68 ile Kızıma hamıle kaldım oldum 96
Kızım 6 aylık olunca spor salonuna gittim 72 ye kadar düştüm
Sonra 74 kilo ile oğluma hamıle kaldım oldum 94 yine
Yine spor salonu 74 civarına döndüm
Sonra 3 numaraya 74 le hamile kaldım 92 ile dogum yaptım kızım alerjık bir bebekti süt ürünleri yasaktı diyet yapamadım sütüm olsun diye uzadı süreç şu an 2.5 yaşında ancak verebildim kiloları 68 i görmek istiyorum inşallah
10 yıldır hamilelik kiloları ile boğuşuyorum
Hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim taz canlıyım hareketliyim bundan sonra da almam inşallah çocuk defterini kapattık çünkü
Afiyet olsun canım baksana bir menune sen nerde aksam yemegin fakan elma yarim bide
Tutku canım ben memnunum. Yarın resim atacağım sana. Öncesi sonrası bakarsın sen karar verirsin.
Bu videolar bacakları çalıştırıyor daha çok. Bunları dene canım
Kısır beni şişirdi bebişimAfiyet olsun canım baksana bir menune sen nerde aksam yemegin fakan elma yarim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?