Cok sagol canimGerçekten Çok sevindim tebrik ederimAllah kucağınıza almaya nasip etsin inşallah
Teşekkürler canım.Muhteşem
Hemde ne süpriz ya anlatamam cok garip bi duyguymus gercekten
Cok sagol canim AminAyyyy canım ya rabbim saglıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin rabbim isteyen olamayan herkese versin
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahahhh ne güzel bir haber. masalllahhhallah kucaginiza almayı nasip etsin rabbim bekleyenlerede boyle mujdeler nasio et
Amin canım inşallahTebrikler.Sağlıkla kucağına al inşallah. Sağlıkla büyüt.
Evet canım. Filmlerde izleyip duyuyordum. Nihayet yemekte nasip oldu.Ramen mi yediniz
Tebrikler tatlım.2 nisan;
Adım; 16370
90 dk leslie de içinde
Zipzip-
Resim yükleyememe sorunumu da çözdüm, geçen hafta kilom gibi aklım da durmuş sanırım, şimdiye kadar aklıma gelmemiş bu yol
Kac kilo vermiş oldunKızım 9 yasında ona 68 kg ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girmiştim
Harikasınnn.İyi akşamlar sabah yeşil zeytin otlu peynir domates biber salatalık birazda pide
Öğle lokma tatlısı yedim orta boy bir halka kadar birazda kuruyemiş
Akşam hamsi ve salata 2 dilim çavdar ekmeği
3.5 litre su
20.105 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2815947
Masallah sana hiç pes etmeden vermeye çalışmışsınHemen anlatayım
64 kilo ile evlendim
68 ile Kızıma hamıle kaldım oldum 96
Kızım 6 aylık olunca spor salonuna gittim 72 ye kadar düştüm
Sonra 74 kilo ile oğluma hamıle kaldım oldum 94 yine
Yine spor salonu 74 civarına döndüm
Sonra 3 numaraya 74 le hamile kaldım 92 ile dogum yaptım kızım alerjık bir bebekti süt ürünleri yasaktı diyet yapamadım sütüm olsun diye uzadı süreç şu an 2.5 yaşında ancak verebildim kiloları 68 i görmek istiyorum inşallah
10 yıldır hamilelik kiloları ile boğuşuyorum
Hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim taz canlıyım hareketliyim bundan sonra da almam inşallah çocuk defterini kapattık çünkü
Cok guzel bir haberZipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Iyi aksamlar kizlar
Nihayet geçmişi bitirebildim
Bugün yogun bi gündü
Oglen civari cocuklar geldiler
Onlar gidince mutfaga girdim
Benim kiz gelecekti, onun icin hazırlık yaptim
Dikkat edersen gebelikte kg almazsın canım. Ben 6 kg farkls doğuma gittim bebeğim de 3 kg doğdu çok şükürBiz 2 asilama 3 tup bebek yaptirdik tutmadi demekki Rabbim belli bir zaman ayarlamis biz sadece çabalamışızcok sagol canim Allah razi olsun bakalim haftaya kalp atışlarını duymaya gidecegiz insallah bi sikinti cikmaz dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?