Ne alaka cnmBen diyete adapte olamadım sanirim takimin motivasyonunu bozmak istemem
Harikayiz valla ne diyim6. Takim 720.Etap Yükselen Yıldızlar
1.Fitt_anne %1.627
2. @T u t a s t e %1.553
3. @Kmsl Hnd %1.404
Tebrik ediyorum kizlar
Sende heralde :))Ya bugün bende mi sorun sitede mi alıntıları ekliyorum kayboluyor
Teşekkür ederim cnm benimFitt_anne yendin beni kuzu tebrik ediyorum gönülden. Var mısın bu hafta da yarışmaya. Geçen hafta veremedim bu hafta gider herhalde
Kacamak pek yapmasamda fazla bi çabamda yok 78 olunca geliyim ben en iyisi. 80den 79 a düşenleri gördükçe moralim bozuluyorNe alaka cnm
Adapte olmak icin zaten free listedesin
Ayrica cok kacamak yapan biri de degilsin
Sacmalama, otur oturduğun yere
Abla sözü dinle
Çok iyi ben hiç bu kadar yürümedim kendi rekorum dün 20 bin hayatımda hiç 1 günde o kadar yürümemişimdir.Kıslar 2 saat yürüyüş
45 dk eva
30 dk leslie bloosted yaptım
Attığımadım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim kendi rekorumu da kırdım bacaklarım tutmuyor artık
Eki Görüntüle 2816632
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
kackaloribu
Eva yapayım dedim 3 dkyı zar zor yaptım bunu hiç yapamam ben spor yapamıyorum ancak yürüyüş yaptıgım spor. Çok imreniyorum plates yapanlara düzenli spor yapanlara Allahım banada nasip etsin inşallah
Bu videoyu cok sevdim...muhteşem terletiyo..ne leslie ne eva hic birinde bu kadar yorulmadim
Kendi kendine olmuyor işte cnmKacamak pek yapmasamda fazla bi çabamda yok 78 olunca geliyim ben en iyisi. 80den 79 a düşenleri gördükçe moralim bozuluyor
Yarış vs olmadığı müddetçe ben de yürümem galiba canım yorucu oluyor nu kadar yürümek bölgesel çalışmak istiyorum bu hafta nasipseÇok iyi ben hiç bu kadar yürümedim kendi rekorum dün 20 bin hayatımda hiç 1 günde o kadar yürümemişimdir.
Geçmiş olsun canımkızlar bas agrim mideme vurdu migdem bulaniyo sayfaya zor bakiyorum
gecmise yarın sabah bakacagim
menumude sabah yazicam kaptanimZipzip-
Afiyet olsun canımHayırlı geceler
Cumartesi menüsü
Sabah 11:00
5 yk yumurtalı menemen
1 dilim tb ekmeği
Salatalık
Ara 14:30
Sade Türk kahvesi
1 hurma 1 kare bitter
Akşam 17:30
1 kepçe karalahana çorbası
3 yk kuru biber kavurma
5 köfte
4 yk yoğurt
Ara 21:30
Beyaz çay
1 porsiyon meyve
2 lt su
5000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Bende bölgesel yapmak istiyorum özellikle göbek yürümekten bacaklarım inceldi farkındayım ama göbek duruyor yerindeYarış vs olmadığı müddetçe ben de yürümem galiba canım yorucu oluyor nu kadar yürümek bölgesel çalışmak istiyorum bu hafta nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?