Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fitt_anne yendin beni kuzu tebrik ediyorum gönülden. Var mısın bu hafta da yarışmaya. Geçen hafta veremedim bu hafta gider herhalde
Teşekkür ederim cnm benim bu hafta farkli arkadaşlarla yarışalım daha sonra tekrar yarisiriz daha yolumuz uzun nasıl olsa

Sabah 11.00
2 dilim tbe ile tost 5 zeytin
Öğlen 15:00
Misafirler ile birlikte
3 yk yoğurtlu kabak 2 yk kısır 1yk fasülye kavurması 3 adet mercimek köftesi 1 küçük kurabiye
Ara 17.00 1 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter

akşam 19.00
1 küçük kase tam buğday unlu makarna 1 çiğ köfte lavaşı içinde peynir yedim

su 2 lt
Spor 7438 adım

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

2 gündür kendimi toplayamıyorum

Bu videoyu cok sevdim...muhteşem terletiyo..ne leslie ne eva hic birinde bu kadar yorulmadim
Eva yapayım dedim 3 dkyı zar zor yaptım bunu hiç yapamam ben spor yapamıyorum ancak yürüyüş yaptıgım spor. Çok imreniyorum plates yapanlara düzenli spor yapanlara Allahım banada nasip etsin inşallah

Hayırlı geceler
Cumartesi menüsü
Sabah 11:00
5 yk yumurtalı menemen
1 dilim tb ekmeği

Salatalık
Ara 14:30
Sade Türk kahvesi
1 hurma 1 kare bitter

Akşam 17:30
1 kepçe karalahana çorbası
3 yk kuru biber kavurma
5 köfte
4 yk yoğurt

Ara 21:30
Beyaz çay
1 porsiyon meyve

2 lt su
5000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

kızlar bas agrim mideme vurdu migdem bulaniyo sayfaya zor bakiyorum
gecmise yarın sabah bakacagim
menumude sabah yazicam kaptanim Zipzip-
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım

Yarış vs olmadığı müddetçe ben de yürümem galiba canım yorucu oluyor nu kadar yürümek bölgesel çalışmak istiyorum bu hafta nasipse
Bende bölgesel yapmak istiyorum özellikle göbek yürümekten bacaklarım inceldi farkındayım ama göbek duruyor yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…