Daha ne olsun tatlim yaaa3 Nisan Cumartesi spor bildirimi.
3 tepsi börek yapınca hedefi tutturamadim. Sorry kızlar.
155 dk. Eva + orta tempo yürüyüş
30.027 adım.
2 gün tatil. Sonra Sana yetiştirim.Afiyet olsun canım
Ya yine naptin
Emeğine sağlık canım
Geçmiş olsun canım
Oo süpersin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Inanan vaar mi
Valla ciddi soyluyorum cnmBu hafta olsa da katılamam. Sen bize hep desteksin.Teşekkürler canım.
Bu hafta belki geçerim ya umut dünyası işteValla sporuna hayranım. Ama tartıda geçecem hazır ol
Su böreği mi yaptın canım çok yorucu onu yapmak3 Nisan Cumartesi spor bildirimi.
3 tepsi börek yapınca hedefi tutturamadim. Sorry kızlar.
155 dk. Eva + orta tempo yürüyüş
30.027 adım.
Verdi bile. Kaç saattir ayaktayım. Makinede çamaşır bitti. Börek fırında son tepsi.Daha ne olsun tatlim yaaa
Yeter daaa
Vücut error verecek artik
Sagol tatlimAfiyetolsun canım
Afiyet olsun ablacığım3 nisan cumartesi
12.00 civari
2 yumurtayla ispanakli omlet
Peynir
Domates
Salatalik
16.00
3 brezilya cevizi
19.30
2 servis kasigi firinda kiymali patlican
Salata
yogurt
Su 2.5 lt
3 kupa ödem cayi
Dün fazla yedigim icin bugün dengelemek istedim
Yufkadan ıspanaklı, kabaklı, pırasalı börek canım. Sırf ıspanak ömrümü yedi. Çok şükür bitti.Su böreği mi yaptın canım çok yorucu onu yapmakmaasAllah ama bak 30.000 üstüsün cok iyi
Niye o kadar borek yaptinki cnmVerdi bile. Kaç saattir ayaktayım. Makinede çamaşır bitti. Börek fırında son tepsi.
Sagol tatlimAfiyet olsun ablacığım
Ispanak yıkamaktan nefret ediyorum ben de o yüzden 3 4 kilo alıyorum yıkayıp buzluğa kaldırıyorum çok pratik oluyor geçmiş olsun bak bitmiş sen de rahat bir uyku uyu canımYufkadan ıspanaklı, kabaklı, pırasalı börek canım. Sırf ıspanak ömrümü yedi. Çok şükür bitti.
Eşim 1 tepsi iş arkadaşına götürecek. Bize aşure yollamıştı. Tabakları vardı. Çok önceden.Niye o kadar borek yaptinki cnm
Yiyecegini zaten düşünmedim cnmEşim 1 tepsi iş arkadaşına götürecek. Bize aşure yollamıştı. Tabakları vardı. Çok önceden.
1 tepsi kendisi yer, kalanı buzluk. 1 tepsi yeğenime ve halamiza. Beni merak etmeyin börek seven bir insan değilim.
Eşimde yardim etti ayrıca Tek yapamazdim. Hem spor hem börek.
Mücver fırında yapılmıştı. Çörek ev yapımı minikti Alel acele çıktım evden kızıma verdm lahmacun yemeyince ben yedm başka bişey hazırlayamadm. Neyse yarın karbonsuz yaparmAfiyet olsun canım simdi oglen lahmacun yemissin onda sorun yok ama corek eklemissin olmamis
2 dilim mucver kizartma ise oda olmamis
Aksami hafif gecirmissin neyseki
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?