güünnayyydııınn kızlarrrrr sıcacıkk yataımdann kalkmak o kadar zorr geldi kiiiii
Nazlım vede diğer Arkadaşlarım;
Ben bu cuma son kez kilo bildirimi yapmayı ve listeden ayrılmayı takımdan çıkmayı düşünüyorum.
Hepinizi de çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk Seviyorum gerçekteeeennnnn :2: :2: :2:
günaydın fıstıklar
nazlım ne güzel şanslısın kahvaltılar falan
günaydın mirayım . bende sabah hiç kalkmak istemedim . eşim kahvaltı hazırlamış gelip kaldırmaya çalışıyor beni garim yapmıycam ben kahvaltı biraz daha uyuyacağım dedim zorla kaldırdı beni yataktan .
ama neden .... hani yılbaşına kadar beni zayıflatacaktın . ağlarım ama ben şimdi . bana kalırsa bu ay sonuna kadar listede kal kilon sabit olsa bile buda yeter sana ... ne zaman takımdan uzaklaşsak kilolar geri geldi .
:Nedenini boşver canımcım ....
Canım sen zaten vermeye başladın ben bahaneyim sadece arada....
Ağlama lütfen neden ağlayasın ki ... :2:
Ay sonuna kadar hımm ... Sonra ne olucak peki şeker ....
Benim kilo verme ile ilgili bir sıkıntım yok balım biliyorsun zaten düzenli diyet yapıyorum ve kocişide teşvik ettim,
Asıl bundan sonra kilo vermem gerek
Takımdan sizlerden uzaklaşmayı bende istemiyorum ama canımı sıkan bazı şeyler var güzelim yaa....
Bu yüzden kendi kendimi diskalifiye ediyorum
safişim inş.dediğin gibi basküle - çıkarım bu hafta
ayrıca canımcım hayırdır,nedir canını sıkan,üstelik takımdan çıkmak isteyecek kadar
hayırdır safiş nereye gidiyosun
inşallah eksi olursun canım gramda olsa eksileri görmek mutluluk verici....
yaaa aslında bir iki haftalık mevzu yeni değil ama hani olay olduğunda tepkisiz kalan sonradan o olayla ilgili canını sıkan durumlar olur ya öyle bir şey işte....
canım boşver ya...salla gitsin...hem ben artık sensiz bi 6.takım düşünemiyorum...
canım boşver ya...salla gitsin...hem ben artık sensiz bi 6.takım düşünemiyorum...
aynen kirazım sana katılıyorum . tamam ideal kilona ulaş seni mezun edelim listeden çık ama 6. takımı bırakma şimdi sen gidince akşam sporlarıyla ilgili kim bizi cesaretlendirecek kim bizi teşvik edecek haaaa sorarım sana safişşşşş :92::92:
günaydın fıstıklar bugün yine yogun bi gün maaşları hesaplayıp ödeyeceğim
burayı açıp okuyorum tam yorum yazacagım kocam tepemde bitiyor yada bi iş çıkıyor kusura bakmayın lütfen :78:
günaydın narinciğim sen işlerini hallet canım . yanlışlık olmasın sonra ...
saol nazcım zaten maaş zamanı gelmeden bigün önce uykum kaçmaya başlıyor mesailer raporlar dogum izinleri geç gelenler falan derken yaklaşık 30 kişiler inanki kılı kırk yarıyorum aman kimseye beş kuruş hak geçmesin diye bukadar titizlenincede illa bişey oluyor.inşallah Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde hallederim kolayca.
saol nazcım zaten maaş zamanı gelmeden bigün önce uykum kaçmaya başlıyor mesailer raporlar dogum izinleri geç gelenler falan derken yaklaşık 30 kişiler inanki kılı kırk yarıyorum aman kimseye beş kuruş hak geçmesin diye bukadar titizlenincede illa bişey oluyor.inşallah Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde hallederim kolayca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?