aeben ablacım sizleri çok özledim ayyy benim kilolarımın sebebi abur cubur onların sebebi de dersler yani okul zamanımdı üniversite de dahil..sonra iş hayatına geçince zayıfladım işte..neyse mantık şu kafam çalışsın diye abur cubur,çikolata,şekerli şeyler falan yeyip durmak..ve geçtiğimiz pazar günü de KPDS vardı..ve ben birkaç hafta önceden çalışmaya başladım ve aynı abur cuburlar aynı mantık ile..sonrası bana kilo olarak döndü tabi63.4 lere çıktım ama zararın neresinden dönersem kar..sizlerden uzak kalmak demek şişmanlamak demek benim için hele takımım...büyük suçluluk duyuyorum uzak kalıp,kilo alınca...
sen nasılsın ablacığım,herşey yolunda mı?
aeben ablacım sizleri çok özledim ayyy benim kilolarımın sebebi abur cubur onların sebebi de dersler yani okul zamanımdı üniversite de dahil..sonra iş hayatına geçince zayıfladım işte..neyse mantık şu kafam çalışsın diye abur cubur,çikolata,şekerli şeyler falan yeyip durmak..ve geçtiğimiz pazar günü de KPDS vardı..ve ben birkaç hafta önceden çalışmaya başladım ve aynı abur cuburlar aynı mantık ile..sonrası bana kilo olarak döndü tabi63.4 lere çıktım ama zararın neresinden dönersem kar..sizlerden uzak kalmak demek şişmanlamak demek benim için hele takımım...büyük suçluluk duyuyorum uzak kalıp,kilo alınca...
sen nasılsın ablacığım,herşey yolunda mı?
aynen canım arada çıkarıp giyiyorummm :82:motivasyon için işe yarıyor gerçekten
tşk ederim tatlım bundan sonra erken kalkıp en az günde 1 saatimi sizlere ayırcam çok samimi söylüyorum gerçekten acayip özlüyorum sizleri
hem narinim senin gaza ihtiyacın varmıki tatlım sende çok güzel kilo vermişsin kendine haksızlık etmee
safişcim çokmu kötü duruyom şişkoyken kızzzz
işteee kilolu olmak kader değil kızlar insanın kendi elinde olan bişe
kaynanasız hayat süper gidiyor safişim . Okadar huzurluyum ki anlatamam sana son 2 haftam kaldı bol bol tadını çıkarmaya bakıyorum . :92::92:
Yok kız ne işim var benim montajda okadar erkeğin içinde bide tekstil firmalarının boyahaneleri çok sıcak oluyor . Bunalıma girerim ben oralarda
tarçınlıı yoğurtt yediimmm yumyum
Safinaz cnm 56 olmak istiyorum..en son 59 200 idi kilom bakalim bu hafta ne olacak...benimki kasiniyor dedigin gibi...ama o da yazik yalniz yemek yiyemiyorum..yatmadan öncede atirstirmayi cok seviyor...bende onla birseyler yemeyince siniri bozuluyor...bu gidisle evden aticam adami..hahaha
bi de zilan çocukların seni tanıdımı hahaha:) anneleri birden ablaları olmuş hatta anneanneleri abla olmuş aradaki değişim bence tek kuşak değil 2 kuşaaak ömür boyu dikkat et zilanımmm
zilanım resinlerine baktım bacım bencede bi daha kilo alma sakın ...
günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız
almanyada yasiyorum safinazcim...yok ya takmiyorum istedigini yapabilir...vericem diyorsam vericem bu kilolar
günaydın kızlar...yine yoğun bi gün beni bekliyo...arada açıyorum siteyi ama doğru dürüst okumadan kalkıyorum masamdan,sayfamda açık kalıyo...bu hafta sanırım hep böle olucak...diyetimede mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum...daha doğrusu akşama kadar herşey düznli ama akşam olunca biraz düzensiz olabiliyo...bakalaım cuma günü görücez,hiç tartılmadım bu hafta
güünnayyydııınn kızlarrrrr sıcacıkk yataımdann kalkmak o kadar zorr geldi kiiiii
günaydin nazcim...cuma günü yaklastikca heyecanlaniyorum...ya sende nasil keyifler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?