safişşşşsennn şişkosunn daaa zayıflaman lazıııııım sakıın bizi bırakmayı düşünme sakın sakın sakıınnnn senn bu takımıınnn neşe kaynaııısınnn
günaydın fıstıklar bugün yine yogun bi gün maaşları hesaplayıp ödeyeceğim
burayı açıp okuyorum tam yorum yazacagım kocam tepemde bitiyor yada bi iş çıkıyor kusura bakmayın lütfen :78:
safiş ne oldu canım nereye gidiyorsun canını sıkan şeyin ne oldugunu yazarsan belki halledebiliriz birbirimize çok alıştık tüm özelimizi döktük paylaştık diyet arkadaşlıgından daha fazlası bizimki.şimdi nereye gidiyorsun sorun neyse halledelim canım
saol nazcım zaten maaş zamanı gelmeden bigün önce uykum kaçmaya başlıyor mesailer raporlar dogum izinleri geç gelenler falan derken yaklaşık 30 kişiler inanki kılı kırk yarıyorum aman kimseye beş kuruş hak geçmesin diye bukadar titizlenincede illa bişey oluyor.inşallah Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde hallederim kolayca.
Ya benim mesajlarım niye çift çıkıyo
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yılbaşı için program yapmaya başladınızmı bakalım?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yılbaşı için program yapmaya başladınızmı bakalım?
Kızlarcığım bir soru daha
Kavitasyon ile zayıflama yöntemini duydunuzmu hiç?
Ses dalgaları ile zayıflatıyor hani yağları yakıyor.
malesef biz hiç bir yılbaşı için plan yapamıycaz . eşimin babası 31.12.2008 yılbaşı akşamı vefat ettiği için ALLAH rahmet eylesin . hiç bir plan yapmıyoruz .
yesss kardeşiimmm plates eğitmeni olduu için biliorum safişimmm bizde ucuz bulursak gidicezz o da çok işe yaradığını duymuşşş power plate hikaye ama kavitasyon zayıofladıktan sonra vcudu çok güsel şekile sokuomuşşş
ama ben sana küsümm safişimmmm :2::2::2::2:
benimde eşim çalıştığı için hiç bir plan yapamıyoruz
ismini duydum safişim . hatta geçenlerde arkadaşımla kouşuyorduk . şu şehirfırsatı varya orda bazen fiyatlar düşüyormuş ve güzel kampanyalar yapıyorlarmış . onlardan birini yakalayıp gidelim mi diye soruyordu bana
yesss kardeşiimmm plates eğitmeni olduu için biliorum safişimmm bizde ucuz bulursak gidicezz o da çok işe yaradığını duymuşşş power plate hikaye ama kavitasyon zayıofladıktan sonra vcudu çok güsel şekile sokuomuşşş
ama ben sana küsümm safişimmmm :2::2::2::2:
hergün diğer günden 100 g. fazla çıkıyorum kafayı yicem artık
dünkü menümü yazııım bi de kaçamak yok yaaa
07:00 3 kuru kayısı
08.30 2 dilim tb ekmeğği, peynir, salatalık, az marmelat, az z.ezmezi süt
12:40 1 tabak mercimek çorbası çok az salata
17:00 1 mandalina 1 portakal
18:00 1 kase tarçınlı yoğurt
19:00 2 avuç leblebi
1 saat aerobik
21:30 yarım armut.
günaydın arkadaşlar.
safişşş.neymiş o gitme lakırdısı bakiim.
takımın motivasyonu bozulursa senden bilirim bak.:86:
bu arada ben yine yoğunum bugün.temizliğe devam.
öğleden sonra yardımcı kadın gelcek yine.
kahvaltımı edeyim yine geliirim.
power plate işe yaramıyo mu gerçekten ,benim patronun eşi gidelim demişti bu ay bana ,250 TL idi 4 haftalık ,haftada 2 gün 10ar dakikalık bişeymiş
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
Melek,blackandwhite+,Safinaz84+,Naz+,narin_nazenin+,kirazz_z+,Eddoras+,
maşallah bereketli bir gün
kızlar bide kardeşim bana bi hareket gösterdi şimdi bacakları omuz hizasında açıyoruz eller yanda sağ el sağ dizin arkasına doğru 20 tane eğiliyoruz sonra da 100 tane sıkıştırma yapıyoruz çok etkiliymiş bel çevresi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?